Επειδή αποκλείεται να είχα βάλει livestream από κάτι, στο ποστ #18, για να [ξανα]βάλουμε, κάτι ξεσηκωτικό...
Σηκωθείτε από τον καναπέ λέμεεεεε
Σηκωθείτε από τον καναπέ λέμεεεεε
.... ό,τι σκύλο και να έχετεΣηκωθείτε από τον καναπέ λέμεεεεε
Κατεχοντας το ρεκορ των..... ακαταλληλοτερων, μεγαλυτερων κ βαρυτερων σκυλων που εχουν συμμετασχει μεχρι στιγμης σε αγωνα (κ με καλα αποτελεσματα) προσυπογραφω!!!.... ό,τι σκύλο και να έχετε
.
Θα συμπληρώσω εγώ: Όλα!!!!!!.... ό,τι σκύλο και να έχετε
@mareco συμπλήρωσε αν έχω ξεχάσει κάτι (στην Ελλάδα τουλάχιστον)
μπόρντερ κόλι, μαλινουά, γκρένενταλ, λαμπραντόρ, γερμανικός ποιμενικός, ντόπερμαν, κάνε κόρσο, τζακ ράσελ, γιόρκι, γαλλικό μπουλντόγκ, σαρπέι, ολλανδικός ποιμενικός, χάσκι
Και φυσικά παντός είδους ημίαιμα ...
Ενταξει δεν ειναι ολες οι στιγμες πεταλουδιτσες λιβαδια κ τρεξιμο με ξεπλεκες κοτσιδες......Αυτό που με ενθουσιάζει εμένα είναι ότι όσα βίντεο και να έχω δει, σε ΟΛΑ τα σκυλιά φαίνονται ενθουσιασμένα!
Κι Ε.Π., ακίτα, κοκόνι, χαβανίζ, κανίς και γουέστι νομίζω, εδώ Ελλάδα..... ό,τι σκύλο και να έχετε
@mareco συμπλήρωσε αν έχω ξεχάσει κάτι (στην Ελλάδα τουλάχιστον)
μπόρντερ κόλι, μαλινουά, γκρένενταλ, λαμπραντόρ, γερμανικός ποιμενικός, ντόπερμαν, κάνε κόρσο, τζακ ράσελ, γιόρκι, γαλλικό μπουλντόγκ, σαρπέι, ολλανδικός ποιμενικός, χάσκι
Και φυσικά παντός είδους ημίαιμα ...
μια υπακοούλα κόντρα στην μοδέρνα ατζιλιτοφιλοσοφική εκπαιδευτική λογική θα βοηθήσει..Δυο είναι οι αμφιβολίες μου: αν θα με ακούει και δεν θα τρέχει αλλου γι αλλού μόλις βγει το λουρί,
Μας παρεξηγείς! Βάζεις westie και κανίς και δεν βάζεις σναουζερ;Κι Ε.Π., ακίτα, κοκόνι, χαβανίζ, κανίς και γουέστι νομίζω, εδώ Ελλάδα.
Άλλο αν μπορούν και άλλο αν πρέπειΚι όμως...
Καλέ, δεν είπα τι βάζεις, είπα τι έχει πάρει το μάτι μου να παίζει Ελλάδα μέχρι στιγμής, συμππηρώνοντας τη λίστα με τα σκυλιά που έγραψε για τα μέχρι στιγμής στην Ελλαδα. Φυσικά και βάζεις όλα τα σκυλιά που τους το επιτρέπει η υγεία τους! Και γιατί όχι και σνάουτσερ! Απλά δεν έχω δει κάποιο ακόμα για να το φέρω ως υπάρχον παράδειγμα. Άντε, ας κάνει την αρχή η Joy με τη Μούζη!Μας παρεξηγείς! Βάζεις westie και κανίς και δεν βάζεις σναουζερ;