Djibril ο "παιχταράς"!!!!

swkratisk

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2012
145
1
serres
giorgiosdam, τελικα ο τζιμπριλ ειναι 3 μερες πιο μεγαλος απο τον Δια....χαχαχαχα ...20 ιουνιου γεννηθηκαμε εμεις... ε ρε γιορτες μαζεμενς που θα πεσουυυυυυυυυυυυν....

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
giorgiosdam, τελικα ο τζιμπριλ ειναι 3 μερες πιο μεγαλος απο τον Δια....χαχαχαχα ...20 ιουνιου γεννηθηκαμε εμεις... ε ρε γιορτες μαζεμενς που θα πεσουυυυυυυυυυυυν....
Εννοείται θα τους γιορτάσουμε μαζί!!! Θα γίνει τρελό σκυλοπάρτυ!!!

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Πως σας φαίνεται;; Μεγάλωσε;;

Λόγω του ονόματος και λόγω του καρότου δε θα δεχτώ αστεία τύπου ωραίο το λαγουδάκι, παναθηναϊκος δεν είσαι, πως δε θα τρωγε καρότα ο σκύλος σου και άλλες τέτοιες π@π@ριές!!!!! Χαχαχαχα

Last edited:

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Βουταει οχι μονο τη μουσουδα αλλα και τα χερια του μεσα στο νερο!!!
Κάπως ετσι και γω προσπαθω να το κοψω με το μπαλακι!! Λογικά σκερτσα και παιχνιδια θα ειναι αυτά που κάνουν φανταζομαι!!!
Σαν την Δάφνη μου δηλαδή;
[video=youtube;Pni93gQLibo]http://www.youtube.com/watch?v=Pni93gQLibo&feature=plcp[/video]

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Επειδή έχουμε καιρό να τα πούμε ο Djibril μεγαλώνει κανονικά, αλλάζουμε δοντάκια και χθές σα να σήκωσε το πόδι για να κατουρήσει!! Εδώ και κανα μήνα έχουμε ξεκινήσει τη βασική εκπαίδευση και μερικά καθήκοντα φύλαξης!! Μέρα με τη μέρα μαθαίνει όλο και περισσότερα!! Σας παραθέτω μερικές φωτογραφίες από τον κούκλο μου!!!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Κούκλος πραγματικός!
Στην προτελευταία φωτό πως διάολο καταφέρατε να τον κάνετε έτσι;
Και βασική, και καθήκοντα φύλαξης μαζί;
Εμένα μου είπε ο εκπαιδευτής πρώτα η βασική και στα δύο χρόνια περίπου εκπαίδευση στην φύλαξη!
Καλά να περνάτε!

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Φύλαξη πιο πολύ σαν παιχνίδι για να του βγάλει το ενστικτό του φύλακα!! Και η αλήθεια είναι ότι έχουμε εντυπωσιαστεί !!! Στην προτελευταία κάνει ο εκπαιδευτής πως μας πειράζει, πως μου κάνει επίθεση!!! Κυρίως ασχολουμαστε με τη βασική!! Τώρα είμαστε στο μείνε!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi