Djibril ο "παιχταράς"!!!!

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Στις 17 Ιουνίου 2012 γεννήθηκε ο νέος μου έρωτας! Δυστυχώς δεν δηλώθηκε η γέννα του και έτσι δεν υπάρχουν χαρτιά και pedigree για το Γερμανικό Ποιμενικό μου!! Αυτό λίγο με ανυσηχούσε γιατί είχα γνωρίσει τους γονείς του και είχα εντυπωσιαστεί!! Με υπομονή λοιπόν περίμενα να απογαλακτιστεί ώστε να τον πάρω στο δικό μου σπίτι! Έτσι γύρω στις 12 Αυγούστου ο Djibril άφησε τα αδερφάκια και τη μητέρα του και έγινε ο νέος μου έρωτας! Με το που τον πήρα από την οικογένεια του τον πήγα αμέσως στον κτηνίατρο να τον γνωρίσω, να μου επιβεβαιώσει ότι είναι υγειής,αλλά και να ρωτήσω πότε ξεκινάμε εμβόλια, και οτιδήποτε άλλο που πρέπει να κάνουμε ώστε να είναι υγειής ο σκύλαρος μου! Βλέπετε είμαι νέος χαζομπαμπάς και είναι η πρώτη μου φορά που έχουμε σκύλο στο σπίτι! Πήρα τις πρώτες συμβουλές από το γιατρό, γράφτηκα στο φόρουμ και άρχισα τη μελέτη και το διάβασμα περί σκύλων!! Μέχρι τώρα, έχω χαλάσει αρκετά τόπικ παιδιών που πεταγόμουν σαν την πορδή και ρώταγα και γω για το δικό μου!! Παιδιά συγγνώμη αλλά δεν είχα χρόνο ούτε να παρουσιάσω τον Djibrilαρό!! Ήδη ζούμε 1,5 μήνα και η συμβίωση μας είναι άριστη, αν εξαιρέσεις τις στιγμές που τον πιάνει η "τρέλα" και έχει κάνει τα χέρια μου κομμάτια από τις δαγκωνιές του!! Υπομονή έχω, λογικά μετά τους 6-7 μήνες θα το κόψει! Τώρα αρχίζω και ψάχνομαι που πρέπει να τον πάω για εκπαίδευση! Έχω ήδη μιλήσει με 4 και αύριο θα μιλήσω με τον πέμπτο!!
Ασχολούμαι μαζί του γύρω στο 4-5ωρο και έχει μάθει μέχρι στιγμής το κάτσε, το μαζί, λιγότερο το εδώ και καθόλου το κάτω και το μείνε!! Τώρα που έκανε το τρίτο του εμβόλιο ξεκίνησα να τον κοινονικοποιώ με άλλα σκυλάκια και με ανθρώπους! Τέλος ενώ έκραζα που φώναζαν φιλαράκια μου τα σκυλιά τους παιδί μου, κούκλε μου, μωρό μου κλπ κλπ τώρα τα έχω λουστεί και το μόνο που σκέφτομαι είναι ο Djibril μου!

ImageUploadedByTapatalk1348610793.849039.jpg
Εδώ ο Djibril είναι 1,5 μηνών και αράζει στο γκαζόν!

ImageUploadedByTapatalk1348610914.882645.jpg
Εδώ ο Djibrilαρος σήκωσε τη δεξιά αυτάρα του πριν δυο βδομάδες! Τώρα σηκώνεται σιγά σιγά και η αριστερή!!

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
να σου ζησει,ειναι πολυ ομορφος και αυταρας!
Σε ευχαριστώ πολύ, και συ να χαίρεσαι το σκύλο σου!! Ο γιατρός καθώς και όλοι οι εκπαιδευτες μου έχουν πει ότι θα γίνει μεγαλόσωμος!! Θα προσπαθήσω αύριο να ανεβάσω και άλλη φώτο γιατι έχει μεγαλώσει και άλλο!!!

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Δυστυχώς δεν γνώριζαν τις ενέργειες που έπρεπε να κάνουν!! (Δεν τους καθοδήγησε σωστά ο κτηνίατρος!)

Αυτή είναι τραβηγμένη σήμερα (3 μηνών και 9 ημερών!) Σηκώνεται και η αριστερή αυτάρα του!! Δείτε κάτι πατουσάρες που έχει!!!

Attachments

Last edited:

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Είναι ειδική κατασκευή 2,5*3,3*1,8 μέτρα!! Είναι στην αυλή του σπιτιού! Η αλήθεια είναι ότι παραείναι μεγάλη λες και θα βγει κανά λιοντάρι από μέσα αλλά δεν πειράζει!!

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Φοβερος ο μικρος!
Να τον χαιρεσαι και καλη υπομονη!

βαλε κι αλλες φωτο!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Να τον χαίρεσαι!!!!! ελπίζω να μην μένει μόνος του εκεί ο παιχταράς είναι μικρούλης ακόμα!!!!

Είναι που έχω αδυναμία και στο όνομα! να τον προσέχεις σαν τα μάτια σου!

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Μένει μόνο όταν λείπουμε από το σπίτι!! Του αρέσει αρκετά, βέβαια με το που γυρνάμε ανεβαίνει επάνω μαζί μας!! Όχι μόνο τον προσέχω, έχω πάθει τρελό έρωτα λέμε!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
εχει πολυ μουχλα και υγρασια στον περιορισμενο χωρο που το βαζεις, το κουταβι θα αρρωστησει.φροντισε να το απαλλαξεις απο υγρασια και να βαλεις μια φωλια μεσα που να μενει στεγνη για να ξαπλωνει,

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Όχι μόλις είχα πλείνει το χώρο με νερό και χλωρίνη για να είναι πεντακάθαρος και μπήκε για να πιει νερό από το μπολάκι του και τον έβγαλε φωτο!! Εννοείται ότι είναι στεγνός ο χώρος του όταν τον βάζω μέσα!!

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
εχει πολυ μουχλα και υγρασια στον περιορισμενο χωρο που το βαζεις, το κουταβι θα αρρωστησει.φροντισε να το απαλλαξεις απο υγρασια και να βαλεις μια φωλια μεσα που να μενει στεγνη για να ξαπλωνει,
μόλις είδα σε pc τη φωτογραφία που ανέβασα!! Σε καμία περίπτωση δεν είναι έτσι!! έχεις δίκιο να μιλάς για μούχλα και υγρασία αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι έτσι το περιβάλλον του!! Η φωτογραφία αδικεί και το σκυλαρό μου αλλά και το χώρο του!!!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Eιναι παρα πολυ ομορφος σκυλος! Να τον χαιρεσαι και να σε χαιρεται και αυτος!!
Α! και εγω εχω Xavi...σιγα-σιγα,συμπληρωνουμε καμια ομαδα..:cool:

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Eιναι παρα πολυ ομορφος σκυλος! Να τον χαιρεσαι και να σε χαιρεται και αυτος!!
Α! και εγω εχω Xavi...σιγα-σιγα,συμπληρωνουμε καμια ομαδα..:cool:
την μικτή κόσμου θα φτιάξουμε!!!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!

Μα τι σκυλαρος ειναι αυτος??? Θεος ο Djibril. Να τον χαιρεσαι και να σε χαιρεται και να ειναι παντα υγειης :D
σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τις ευχές!

Να ρωτήσω και κάτι... Από πότε μπαίνουν τα σκυλιά στην εφηβεία;; Ο δικός μου άρχισε να επιμηκύνεται το πέος του και την ώρα που γίνεται αυτό δαγκώνει σαν τρελός ότι βρει!! Εχθές άρχισε και κυνήγαγε την ουρά του, και έχει ξεκινήσει να καθαρίζει το μόριο του!! Είναι ούτε 3,5 μηνών νωρίς δεν είναι;;;!!!!

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Σήμερα ξεκινήσαμε την κοινωνικοποίηση του Djibril με ανθρώπους!! Πήγαμε για καφέ σε μία πολυσύχναστη καφετέρια και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ήταν Κύριος!!!! Παρόλο τον κόσμο, τη μουσική τη φασαρία και εννοείται τα πολλά χάδια απο γνωστούς και φίλους ο Djibril ήταν ήρεμος, ήσυχος και ατάραχος!! Δεν γκρίνιαξε καθόλου παρόλο που τον είχα δίπλα μου δεμένο για καμιά ώρα!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi