DiscDog... (ρουτίνα με χρήση frisbee)

Georgios_Lupo

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
272
1
Thessaloniki
greece.pvybe.com
Χεχεχε δώσε μου κανά δυο φορές με τη μικρή και το μπαλάκι θα γίνει μακρινή ανάμνηση :)
Κρίμα που είστε μακριά, αν σου έδειχνα κανα δυο πραγματάκια για το πως να παίζετε συνολικά θα ξεχνούσε τα πάντα. Από το φόρουμ είναι λίγο δύσκολο, θέλει να δεις πως γίνεται και να το κάνεις.
Το σημαντικό είναι να κολλήσει όχι με το φρίσμπι, αλλά με το παιχνίδι. Αν γίνει αυτό τελειώσαν τα μπαλάκια :p
Καθαρά εκπαιδευτικά, ο μεγαλύτερος ενισχυτής που έχεις στο φρίσμπι, είναι το παιχνίδι το ίδιο. Το φρίσμπι σαν αντικείμενο είναι απλά το μέσο.
ΥΣ: Χαίρομαι που βοήθησα με το φλιπ. Αν κάνετε bitework (δαγκώματα) με το φρίσμπι, τότε το φλιπ γίνεται και κατακόρυφο :)

Last edited:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Τι να σε κάνω που μου πέφτεις και σου πέφτω μακριά..... μου φαίνεται ήρθε η ώρα για μία Θεσσαλονίκη!! :p

Άσχετο.... το περίγραμμα των φρίσμπυ σου πως είναι.... γιατί εμένα είναι σαν να το έχουν πετσοκόψει ποντίκια....

Georgios_Lupo

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
272
1
Thessaloniki
greece.pvybe.com
Εμένα τα δικά μου είναι από αυτά που δεν χαλάνε και πονάνε....στην τσέπη (Hero Superhero). Χάνω στην ποιότητα όσο αφορά την "πτήση", αλλά ο δικός μου είναι δολοφόνος.
Θέλουν κάθε τόσο αλλαγή τα φρίσμπι, αν είναι τα μαλακά. Πετάνε καλύτερα, αλλά χαλάνε πιο γρήγορα. Εγώ τα έδωσα μια καλή (15 ευρώ το ένα................................) και ηρέμησα

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Μαλακό έχω ένα, τα υπόλοιπα είναι σκληρά αλλά όχι τόσο όσο τα δικά σου. Μια χαρά είναι δεν τα διαλύει, απλά περιμετρικά έχουν γεμίσει κάθετες αυλακώσεις από τα δόντια της. Δεν έχουν χάσει το σχήμα τους ούτε λείπει κανένα κομμάτι.
Απαπππαααα.... έτσουξε η τιμή!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Κι επειδή δεν κατέληξα για το που πρέπει να μπει το βιντεάκι το βάζω κι εδώ.... :p

Kαλή μας αρχή!![video=youtube;n6_COFKWHbA]http://www.youtube.com/watch?v=n6_COFKWHbA[/video]

3 Μαϊου 2013
129
0
Τί όμορφο! Πολύ μου αρέσουν αυτά τα"κόλπα". Κρίμα που τα Γερμανικά δεν μπορούν να τα κάνουν... :(

Y.Γ. Ούτε μισή μερίδα σκύλος (μια μπουκιά θα έλεγα) αλλά δες τι κάνει το σκάτο!Μπράβο του και σε εσένα Χρυσούλα μου! ;)

Last edited:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Έχω εντυποσιαστεί Μπράβοοοοο Chrysoula!!!!!!!!!! :eek:
Σ' ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι μου!
Τί όμορφο! Πολύ μου αρέσουν αυτά τα"κόλπα". Κρίμα που τα Γερμανικά δεν μπορούν να τα κάνουν... :(

Y.Γ. Ούτε μισή μερίδα σκύλος (μια μπουκιά θα έλεγα) αλλά δες τι κάνει το σκάτο!Μπράβο του και σε εσένα Χρυσούλα μου! ;)
Τερριε... ό,τι του λείπει σε μπόυ το έχει σε εξυπνάδα, ταμπεραμέντο και νεύρο!
Κατά τα άλλα μια χαρά παίζουν φρίσμπυ τα ΓΠ, μπορεί να μην το κάνουν με την ίδια ευλυγισία με ένα μπόρντερ ή με εντυπωσιακά άλματα, αλλά παίζουν και πολύ καλά μάλιστα! Όσο για τα κόλπα γενικά τα πάντα κάνουν και αρκετα καλά, αναλογικά με το σωματότυπό τους πάντα...

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Έεεεεεελαααααααα.... και δεν φαίνεται καθόλου!!!! :p

Στον τοίχο στην πρώτη φωτό κάνεις κάτι συγκεκριμένο?? Πατέρα ελαττήριο κι αυτός παντως ε?

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
οχι κατι συγκεκριμενο απλα κανει ριμπαουντ στον τοιχο.απλα επειδη εχω τον τοιχο τον εκμεταλευομαι,
στη δευτερη κανει μπακ φλιπ

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Tέλεια....!!! Το έχει το rebound ή το μαθαίνετε ακόμα...?? Με ποιον τρόπο το έχεις μάθει, θα το γυρίσεις μετά πάνω σου??

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
το ψιλοεχει βασικα εχει αλλα θεματα που πρεπει να ξεκομπλαρω πρωτα,και γιαυτο δε τον δουλευω τοσο σε τεχνικα κοματια.απο τραπεζι το ξεκινησα και μετα τοιχο.φαντασου οτι δεν ανεβενε ουτε σε υψος καρεκλας,ουτε ταγκ επαιζε,ουτε κυνηγαγε μπαλακι αν δε το πεταγες,γενικα εχει πολυ δουλεια πριν ξεκινησω να κανω αλλα πραγματα

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
το ψιλοεχει βασικα εχει αλλα θεματα που πρεπει να ξεκομπλαρω πρωτα,και γιαυτο δε τον δουλευω τοσο σε τεχνικα κοματια.απο τραπεζι το ξεκινησα και μετα τοιχο.φαντασου οτι δεν ανεβενε ουτε σε υψος καρεκλας,ουτε ταγκ επαιζε,ουτε κυνηγαγε μπαλακι αν δε το πεταγες,γενικα εχει πολυ δουλεια πριν ξεκινησω να κανω αλλα πραγματα
Εγώ να σου πω την αλήθεια την έχω μπερδέψει.... έχω δοκιμάσει πολλά αλλά από ανυπομονησία δική μου δεν έχω κάτσε σε ένα... με αποτέλεσμα φυσικά το σκυλί να μπερδευτεί... Λέω να το αφήσω για λίγο και να δοκιμάσω την μπάλα όπως το κάνει ο Watson αργότερα (εάν βρω πατέντα να τη στερεώσω κάπου...)

Ούτε ταγκ δεν επαιζε??? Τώρα παίζει? Αυτό με ενδιαφέρει γιατί κι εγώ έχω τέτοιο θέμα με τη μικρή... ξεκινήσαμε από το ότι με το που έβαζα αντίσταση αμέσως το άφηνε. Τώρα απλά σταματάει πολύ γρηγορα, ενώ μπορεί να βγάλει και γρρρρ και να γίνει έντονη. Εκεί που δεν αφήνει ο κόσμος να χαλάσει είναι όταν παίζει με άλλο σκυλί.