κ η απαντηση του ιδιοκτητη στο φουμπου...
Το ότι είσαι παντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ και πάτος σε γνώσεις με τα μολοσοειδή το είχα παρατηρήσει απ τον ΟΚΑ με τον πλήρως ακοινόνητο και επιθετικό και σε κάποια θεματα ΦΟΒΙΚΟ ΚΑΠΟ !!! Επίσης επειδή ο σκύλος σου είναι με ραχίδιτια, καχεκτικο σαν πεινασμένο της μπιάφρα που δεν παίρνει γραμμάριο σημαίνει ότι εμένα είναι όλα όσα σέρνες και λες??? Λοιπόν αν θες ΚΑΙ εσυ μπορείς όποια στιμή θες να έρθεις μαζί με εμένα ΚΑΙ τον Cargo να πάμε για τα συνηθισμένα μου 10-15 km εγώjogging το σκυλί μου σε τροτ και μετά βλέπουμε για θε΄μα αντοχής ...........Επειδή o Cargo είναι σε μυικότητα εύρος θώρακος, λεκάνης, οσφυικής χώρας απ τον Καπο και όταν ηταν 65 κιλά στον ΟΚΑ όχι τώρα που είανι 78 πρέπε να ρίχνεις τόση λάσπη??? Προσωπικά δε το κάνω !! Αλλά είμαστε ότι δείχνουμε και τα έργα μας μιλανε από μόνα τους !!! Έργο απ τον Cargo υπάρχει άπειρο να κρίνει κάποιος και εσύ πιάστηκες από μία βουνοπλαγία που φυσικά Cargo εννοείται πως εκεί βραδυπορεί γιατί εκεί μπήκε για πρώτη φορά και ΔΕΝ βλέπεις τίποτα άλλο,,,,,,,,,Το σκυλί φίλε μου είαι ΓΕΝΙΚΑ ένα πολύ μεγάλο σκυλι και όχι ένα τσουβάλι με λίπος 78 κιλών ! ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ , ΤΟΣΑ λες (γι αυτο και έχεις ένα ακοινώνιτο και απροσάρμοστο σκύλο )..... Όπου μοιάσει το σκυλι και το παιδί, λασπωλόγησε όσο θες αλλά εγώ και ο σκύλος είμαστε εδώ να πάμε ΟΣΗ μα ΟΣΗ αντοχή θες και τρέξιμο και βουνό και κολύμπι !! Και στο ορκίζομαι ότι τέτοιο ζωό σε αυτά τα κιλά ΔΕΝ έχεισ ξαναδεί να αντέχει τόσο.............Τώρα αν σου φαίνεται ο ΚΑΠΟ 55 κιλά αλεπου μπροστά του ΔΕΝ φταίω εγώ αλλά το γονίδιο του !! ΟΧΙ εγώ !!επίσης μην παίρνεις το ρίσκο εσύ και κάποια άλλα γατιά να γράφετε με αυτό το ύφος γιατί από έργο δεν έχετε ΤΙΠΟΤΑ να δείξετε και απο ιδιότητα επίσης ΤΙΠΟΤΑ δεν έχετε να πείτε !! ούτε κριτές είστε, ΟΥΤΕ γιατροί ΟΥΤΕ handlers ..απλά κυνόφιλοι του πληκτρολογίου !! Δηλαδή αν σου πώ ότι ο Cargo EΠΙΠΛΕΟΝ είναι υγιέστατος και ότι στα κιλά του είναι μια χαρά βάση ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ κριτών ΚΑΙ εκτροφέων θα μου πεις κι άλλα !! Πες ότι θες και ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα, χρόνια τώρα έχεις και εσύ και κάποιοι άλλοι ΓΕΛΟΙΟΙ τι βούλα των ''παικτών'' του πληκτρολογίου αλλα το σκυλί [είνα εδώ να το δείς από κοντά και να κάνεις ότι δεν χωράει ο νου σου ! Να συμπεριλάνω στην κουβεντα μου επαγγελματίες του χώρου και άτομα με ελληνική ιστορία που ξέρουν κάι έχουν δει τον σκύλο δεν πρόκειται γιατί δεν είσαι ούτε καν ΑΞΙΟΣ στο ελάχιστο !! Συμβουλή μου, κοινωνικοποίησε τον σκύλο σου γιατί κανένας δε σου φταίει και είσαι δημόσιος κίνδυνος τουλάχιστον στις εκθεσεις μπας και νίωσεις τι σημαίνει να έχω σκύλο σε πολυκοσμία με πολύ φορτισμένα περιβάλλοντα ! Δεν έχω να σου πω ΤΪΠΟΤΑ άλλο, λασπολόγε και δηθεν !!!!