Daiji Yasashii Shidousha-διάγνωση ορθοπεδικού

Status
Κλειδωμένο θέμα

saras

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2011
224
447
Athens
@saras
Μπορεις να κατεβασεις το σκυλο σε εκθεσεις;
Εσωτερικός κανονισμός ΚΟΕ
http://www.koe.gr/images/documents/esoterikoskanonismos.pdf

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ:
Άρθρο 2.
α)∆ικαίωµα συµµετοχής στις εκθέσεις σκύλων του ΚΟ.Ε. έχουν όλοι οι σκύλοι που φέρουν
γενεαλογικούς χάρτες αναγνωρισµένους από την ∆.Κ.Ο. και τον Κ.Ο.Ε. καθώς και οι σκύλοι
εγγεγραµµένοι στο Β.Ε.Α. του ΚΟ.Ε ηλικίας έξι (6) µηνών και άνω κατά την ηµέρα της έκθεσης.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, Ναι, μπορώ.

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.628
1.951
Καταρχης @zenio που ειναι το:Δεν εχω πολυ χρονο ηθελα να γραψω αναλυτικα,θα επανελθω το βραδυ?Ειναι το γουρι μας το ξεχασες σημερα!!χαχα

Στα σοβαρα τωρα,δεν ξερω αν ειναι καλη λυση ειμαι 50-50....

Ασε δε που μπορει να την βγαλουν και κανα εξαιρετο και θα γινει εδω της κ@ριολας μετα...

Οπως στο ποδοσφαιρο μιλανε οι μουγκοι...και στις εκθεσεις να δεις τι κανουν ΛΟΓΟΥΣ βγαζουν...

• Like
Reactions: ioanna a

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Μην ανέβει βάθρο και πρέπει να τον σηκώσουμε τον καημένο...
Μετά κατεβάζω μια καρότσα ντομάτες γινομενες στην επόμενη έκθεση του ΚΟΕ και τους πετάμε ντομάτα μέχρι να σβήσει ο ήλιος

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
@saras
To λεω λογω συνιδιοκτησιας...ή ειπαμε δεν υπαρχει κανενα χαρτι; Σορυ, δε θυμαμαι
@zenio,
Αστο τωρα αυτο με τις εκθεσεις γιατι θα ερθει δευτερο τσουναμι:rolleyes:
Και; :)

Γιατί καλέ ?
αφου το σκυλι εχει φανταστικές γωνιώσεις :cool:
@zenio εγινες πολυ σατανικός :whistle:
Καθολου, εκτροφικο σκυλο εχει η κοπελα, δε μπορει να κατεβει σε μια εκθεση να παρει μια αξιολογηση ετσι απο περιεργεια;
Καταρχης @zenio που ειναι το:Δεν εχω πολυ χρονο ηθελα να γραψω αναλυτικα,θα επανελθω το βραδυ?Ειναι το γουρι μας το ξεχασες σημερα!!χαχα

Στα σοβαρα τωρα,δεν ξερω αν ειναι καλη λυση ειμαι 50-50....

Ασε δε που μπορει να την βγαλουν και κανα εξαιρετο και θα γινει εδω της κ@ριολας μετα...

Οπως στο ποδοσφαιρο μιλανε οι μουγκοι...και στις εκθεσεις να δεις τι κανουν ΛΟΓΟΥΣ βγαζουν...
Ειπα να μην γραψω γιατι επεσε πολυ ξεχεσμα αλλα τωρα με προ(σ)καλεις... :)
Δεν ξερω τι θα το βγαλουν, εγω μια απλη ερωτηση εκανα...

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.628
1.951
Μετά κατεβάζω μια καρότσα ντομάτες γινομενες στην επόμενη έκθεση του ΚΟΕ και τους πετάμε ντομάτα μέχρι να σβήσει ο ήλιος
Αν σε ενοχλουν τετοια περιστατικα οι και παρομοια,μπορεις να πηγαινες σε καθε εκθεση και να πετας.
Αν σου πει κανεις γιατι το κανεις,πες τους ξερετε εσεις...και φυγε!

Αλιμονο αν ανακαλυψουμε τωρα οτι και για τις εκθεσεις οτι υπαρχει θεμα...

Konmac

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2017
150
150
59
Αν η Σάρας είχε την διάθεση να το κατεβάσει σε έκθεση θα αποζημιώνονταν ποικιλοτρόπως.
Προτίθεμαι να τις καλύψω τα έξοδα συμμετοχής στην έκθεση.

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Εγώ αυτό που λέει ο @Dimi_21 "φοβάμαι"... Μην ανέβει βάθρο και πρέπει να τον σηκώσουμε τον καημένο... και τον ζητάνε και για ζευγάρωμα μετά...
εντάξει πως κάνετε έτσι ? του κάνουμε και μια δυσπλασία και μπαίνει και στους προτεινόμενους !
αχ ξέχασα του έχει κάνει ήδη η @saras

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.628
1.951
εντάξει πως κάνετε έτσι ? του κάνουμε και μια δυσπλασία και μπαίνει και στους προτεινόμενους !
αχ ξέχασα του έχει κάνει ήδη η @saras
Καλα γελατε εσεις....αλλα στην Φιλανδια ζευγαρωνουν μεχρι και Ε....

Κοιταχτε μην βγει κανας νομος νυχτα που να λεει ειδικα για αυτη την εκθεση δεν κοιταμε την δυσπλασια!Κοιταμε αλλα χαρακτηριστικα...
Ασε που παιζει να ειναι Φιλανδος κριτης ρε αδερφακι μου

• Like
Reactions: ioanna a

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.628
1.951
Πιστεύει κανείς ότι αυτό το σκυλί θα πάρει pd?
Nαι,αν δεν το εχει παρει ηδη.
Γιατι να μην παρει?Μετα μπλεκουμε σε αλλα...χειροτερα ας μεινουμε σε αυτα που ξερουμε μεχρι τωρα.

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
382
288
31
gsd364546
Ναι είναι πολύ κρίμα και λυπάμαι αφάνταστα που δεν του έβγαλα ακτινογραφία τότε, όταν ήταν 4 μηνών. Ειδικά όταν ανησυχούσα και το "έψαχνα" και τραβούσα foto των πίσω άκρων και βιντεάκια με το πως περπατάει...και έπαιρνα απαντήσεις τύπου "μπούρδες","έχει φοβερές γωνιώσεις"... κλπ κλπ.
Και μια μικρή επισήμανση γιατί ίσως μπερδεύτηκες. Ο Βλαχόπουλος στη διάγνωση πρότεινε THR στο αριστερό ισχίο (γιατί ήδη είναι"χαμένο") και TPO στο δεξί. Ο δεύτερος ορθοπεδικός που τον εξέτασε συνέστησε και στα δύο ισχία ολική αρθροπλαστική.
Α. Αρα η περιοδος που μπορουσες να κανεις tpo λογικα εχει παρελθει. Κριμα γιατι η tpo λογω του οτι δεν μπαινει προσθετικη κεφαλη αλλα χρησιμοποιηται η φυσικη σηνηθως εχει καλυτερα αποτελεσματα και χαμηλοτερο κοστος... Κοιταξε ολες τις επιλογες που εχεις κοιταξε το budget σου το σκοο που πηρες το σκυλο και παρε τη καλυτερη επιλογη.

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
Πιστεύει κανείς ότι αυτό το σκυλί θα πάρει pd?
Το να μην παρει ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας και ας μη συζητησουμε υποθετικα. Εχουμε πολλα να πουμε μεχρι να φτασουμε στη φαντασια

@saras
Η εκτροφεας εγραψε
Από εχθές έχω ζητήσει από τη Μαρία, να μου δώσει άδεια να μιλήσω ως εκτροφέας με τον κο Βλαχόπουλο, με την ιδιότητά μου της εκτροφέα αλλά και συνιδιοκτήτριας στα εκτροφικά δικαιώματα του σκύλου
Ο σκυλος ειναι συνιδιοκτησια; Τι χαρτια εχεις γενικα; Αναφερουν κατι;

Status
Κλειδωμένο θέμα