Cutie and the Beast! Αξίζει μια μικρή αναφορά!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χωρίς πολλά λόγια...

Έπεσε στην αντίληψη μου αυτός ο σκύλος

Α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο-ς σκύλος, καταπληκτική συμπεριφορά, καταπληκτική στάση σώματος!
Όλα του τα σημάδια είναι απίστευτα!
Δεν εννοώ την εκπαίδευση, εννοώ την συμπεριφορά ως σκύλος! Κοινώς...τον χαρακτήρα!
Από το πιο απλό, μέχρι το πιο σύνθετο! Λίγα είναι τα σκυλιά και κυρίως σκυλιά φύλαξης που φέρονται με αυτόν τον τρόπο!

Μπράβο στον εκτροφέα(αν είναι εκτροφικός), μπράβο στον ιδιοκτήτη-πατέρα αν τον έχει εκπαιδεύσει, και 2° μπράβο πατέρα-ιδιοκτήτη που έχει διδάξει στο κοριτσάκι του αυτή την συμπεριφορά!

Μωρό και σκύλος σε απόλυτη αρμονία. Κάπως έτσι πρέπει να επικοινωνούν 2 όντα!

Αξίζει μία αναφορά, έτσι να παίρνουμε ερεθίσματα, για πολλά πράγματα, έστω και μέσα από μικρά βίντεο! Καταλαβαίνεις πολλά πράγματα...

Δεν βάζω τα βίντεο για σχολιασμό! Τα έβαλα για να μην σχολιάσουμε τίποτα, απλά να παρατηρήσουμε!
Σας παρακαλώ μην επεκταθούμε σε εκπαιδεύσεις, σε παιδιά, σε χαρακτήρες κτλ! Απλά...δείτε τα!
Μέχρι και εγώ βαριέμαι να γράψω άλλα, απλά παρατηρώ...τα 2 όντα!

Πραγματικά σπανίζουν τέτοια σκυλιά! :)

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δεν βάζω τα βίντεο για σχολιασμό! Τα έβαλα για να μην σχολιάσουμε τίποτα, απλά να παρατηρήσουμε!
Αυτό τώρα, γιατί το'γραψες; Δεν μπορούσες να μην το γράψεις; Πως θα κρατηθώ τώρα, να ΜΗΝ σχολιάσω;;;;
Που δηλαδή...και τι να σχολιάσω; Είδα τα 4 πρώτα βιντεάκια (4 γιατί έχω θέμα με τα μονά νούμερα) και δεν έπαθα κανέναν συγκλονισμό! Που βλέπεις την τόση μοναδικότητα, του χαρακτήρα του συγκεκριμένου σκύλου, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω...

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Νομιζω τα περισσοτερα σκυλια ετσι ειναι με τα παιδια τους (οπως ελεγε κ μια ωραια ψυχή...)

Το αντίστροφο ειναι που θελει δουλεια κ αγνοουν οι περισσότεροι...

Πολυ ομορφες εικόνες!!! Θα(Θα ηθελα κ εγω να σας ανεβασω ενα βιντεο τη Σιλβα με το βαφτησιμιο μου που ειναι τωρα 7 χρονων αλλα δυστυχως φαίνεται το προσωπο του κ δεν το κανω....)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Καλά θα σας ανεβάσω εγώ βιντεάκια με την μικρή να κυνηγάει μπουσουλώντας δυό γομάρια κι αυτά να τρέχουν να γλυτώσουν και θα σας πω εγώ για σχολιασμό!!!
Μπορείτε να σχολιάζετε δε άφοβα.
Τα αγαπάει πάρα πολύ απίστευτα, αυτά την αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι :D