Crokies κονσέρβα που ξετρελαίνει!

a.kostas

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2010
64
0
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
γεια σας φιλοι μου !!!:rolleyes: εδω και λιγο καιρο δινω στον roky μου μαζ ι με κροκετες και μια κονσερβα που μου συστησε η κτηνιατρος ,στην αρχη με επιφυλαξη λογω της τιμης(μονο 1 ευρω τα 1250 γρ.)αλλα το κουταβι το εχει ξετρελανει !!!απο ολες τις αλλες που τον ταιζα τρωει μονο αυτη,σε αλλη επισκεψη που ειχα στον κτηνιατρο, μου ειπε οτι η κονσερβα ειναι ελληνικη, και παρασκευαζεται στο σταυροχωρι κιλκις και ειναι πολυ καλης ποιοτητας,εγω παντως σας την συστηνω ανεπιφυλαχτα λεγεται CROKIES και εχει γευση κοτοπουλο.:p:p

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ποια είναι τα συστατικά της, που την κάνουν τόσο καλή;
Και ο δικός μου ξετρελαινόταν για κονσέρβες που του δημιουργούσαν διάρροιες γιατί ήταν "πολύ καλές" και τις κόψαμε μια και καλή.

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
ΣΥΝΘΕΣΗ : Κρέας και υποπροϊόντα κρέατος, ζωμός κρέατος, Δημητριακά,φυτικοί πηκτικοί παράγοντες , αλάτι, φυσικά & τεχνητά αρωματικά, νατριπολυφωσφάτ.

a.kostas

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2010
64
0
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
γιατι δεν ξερω απο συστατικα ?????? αυτα που εγραψες ,γραφει και η CROKIES !!!!!!!!!τελικα chow γιατι σε βλεπω γνωστη !! ειναι καλα για τα σκυλια μας η οχι ????????? ασχετα αν την τρωει η οχι.

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Μπήκα στη σελίδα τους και έκανα αντιγραφή των συστατικών. Αν διαβάσεις και άλλα θέματα περί διατροφής, θα δεις ότι οι κονσέρβες προσφέρουν το απόλυτο τίποτα. Αν κρίνω και από τα συστατικά των ξηρών η τροφή αυτή μπορεί επίσης να θεωρηθεί το απόλυτο τίποτα. Είναι τίγκα στα αλεύρια και τα καλαμπόκια, χωρίς ίχνος κρέατος.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν και καλές κονσέρβες, αλλά δε θα τις βρεις εύκολα (εώς καθόλου) στην Ελλάδα. Μη βασίζεσαι λοιπόν στις κονσέρβες ... θα σου πρότεινα γιαουρτάκι, που είναι και υγιεινό και προσφέρει και κάτι.

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ / ΑΝΑΛΥΣΗ:
Πρωτείνες 8 % , Λιπαρά 4 % , Φυτικές ίνες 0,5% , Τέφρα 2,5% , Υγρασία 79 %

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Αν δεν την τρώει σκέτη, μπορείς αντί για κονσέρβα να βάλεις γιαούρτι. Η δικιά μου πάρτι κάνει κάθε φορά που ανακατεύω την ξηρά με γιαούρτι. Ειδικά το καλοκαίρι είναι ένα κι ένα για να δροσιστεί κιόλας :p Και κονσέρβα να χρησιμοποιείς, κάντο με μέτρο. Ίσα ίσα για τη γεύση.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
όοοοοοοοοοοοοοοχι άλλη κονέεεεεεεεερβαααααααααααα

μπλιάαααααχχχχ

και μια κατσαρόλα μακαρόνια να του βάλεις μπροστά πάρτυ θα κάνει σίγουρα
όμως απο διατροφή μηδέν στο πηλικο
επίσης και σοκολάτα πολύ πιθανό να την γουστάρει παρα πολύ-αλλά ξέρεις δεν κάνει
ενα τσιουάουα που είχα κάποτε γούσταρε μπύρα/κρασί και άλλα οινοπνευματώδη(μιλάμε ούτε για σουβλάκια δεν έκανε έτσι)
Να του έδινα?
και η λίστα συνεχίζεται για αιώνες

Υπάρχουν και κονσέρβες
αλλά αυτές εδώ δεν λένε μία

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγώ πάντως τους δίνω και κονσέρβες και γιαούρτι. Μία έτσι και μία αλλιώς...
Κάθε φορά που είναι να τους βάλω κονσέρβα τους λέω ότι "Σήμερα παιδιά, έχει Mac Donalds....."

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αυτη η κονσερβα ειναι αλλο ενα προιων, οπου μοσχοπουλουνται σκουπιδια.
Η Κονσερβα περιεχει υποπροιοωντα κρεατος.
Κατω απο αυτην την ονομασια πεφτουν εκτος απο ολα τα εντοσθια που δεν ειναι καταλληλα για ανθρωπινη χρηση και τα εντερα (με ολο το περιεχουμενο τους!!) τα νυχια/ραμφου/κερατα, πουπουλα, αιμα, ουρα και κοπρανα των ζωων!
Επισης αυτη η κονσερβα περιεχει "δημητριακα". Πια ομος??????
Καλαμποκι- που ειναι αλλεργογονο?
Και επισις περιεχει τεχνιτα αρωματα!!
Οχι- αυτη δεν ειναι καλη κονσερβα!

Και για να ειμαστε λογικοι- ποσο καλη θα μπορουσε εξαλλου να ειναι μια κονσερβα, οταν η τιμη για 1.250 γρ ειναι μολις 1 ευρω?
Δεν λεεω, οτι ο παραγογος της κονσερβας θα αγοραζει κοτοπουλο μιμικος στο Σουπερ- αλλα ειμαι σιγουρη οτι- αν η κονσερβα περιειχε "καλα Κρεατα", θα του στοιχιζε πολυ περισσοτερα απο οτι την πουλαει!

Ριξτε μια ματια εδω http://www.zooplus.co.uk/shop/dogs/canned_dog_food/terra_canis/terracanis_menu/48148#composition
Αυτη ειναι πολυ καλη κονσερβα ( δεν πουλειται στην ελλαδα μαλλον)- δειτε τα συστατικα και συνκρινετε με τα τις Crokies!

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
αχχαχαχααχ ελεος
παρε την rokus που παιρνει η γιαγια μου στα σκυλια της

κονσερβα εν ετη 2010 ????????????????

μονο υγρασια και το απολυτο τιποτα μονο με 1 ε τελεια

cookys

Member
7 Αυγούστου 2010
8
0
κονσερβα

καλημερα παιδια.με λιγα λογια λετε οτι οι περισσοτερες κονσερβες εδω στην ελλαδα δεν ειναι καλες.οποτε συνισταται η ξηρη τροφη μονο?μα ετσι το ζωντανο δεν θα εχει καμια ποικιλια,ετσι δεν ειναι?το δικο μου απο την στιγμη που του εδωσα κονσερβα pedigree δυσανασχετει με την καταναλωση ξηρης τροφης.χθες πχ εφαγε ελαχιστα απο το βραδυνο της.τι προτεινεται οσοι μεγαλωσατε κουταβακια απο 2 μηνων?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
cookys, εχεις διαβάσει καθόλου την ενότητα της διατροφής? Θα βρεις πολλά χρήσιμα θέματα για τις επιλογές που έχεις ως προς το τριπτυχο ξηρά-μαγειρευτό-ΒARF καθώς επίσης και πολλά επιχειρήματα υπέρ ή κατα για το κατα πόσον πρεπει ή οχι να ανακατεύουμε τις παραπάνω τροφές. Οι απόψεις διίστανται κι ο καθένας μας αποφασίζει και κάνει ότι θεωρεί καλύτερο για το σκύλο του. Ενημερώσου κι εσύ και πράξε ανάλογα! :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Το δικό μου κουταβάκι τρώει μόνο ξηρά και πέφτει με τα μούτρα. Ουτε που ρισκάρω να της μάθω λιχουδιές. Δεν έχω λόγο. Κονσέρβα pedigree, ούτε για καλαμπούρι...

andrikos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
109
0
γεια σας φιλοι μου !!!:rolleyes: εδω και λιγο καιρο δινω στον roky μου μαζ ι με κροκετες και μια κονσερβα που μου συστησε η κτηνιατρος ,στην αρχη με επιφυλαξη λογω της τιμης(μονο 1 ευρω τα 1250 γρ.)αλλα το κουταβι το εχει ξετρελανει !!!απο ολες τις αλλες που τον ταιζα τρωει μονο αυτη,σε αλλη επισκεψη που ειχα στον κτηνιατρο, μου ειπε οτι η κονσερβα ειναι ελληνικη, και παρασκευαζεται στο σταυροχωρι κιλκις και ειναι πολυ καλης ποιοτητας,εγω παντως σας την συστηνω ανεπιφυλαχτα λεγεται CROKIES και εχει γευση κοτοπουλο.:p:p
Αυτό ειναι το στενάχωρο...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αυτό ειναι το στενάχωρο...
Γιατί;
Δεν λέει ότι την πουλάει. Λέει την σύστησε. Αλλά και να την πουλάει, δεν σε υποχρεώνει. Αν θέλεις...
Και αφού το σκυλάκι την τρώει, δεν βλέπω το πρόβλημα. Εκτός που είναι κονσέρβα έτσι κι αλλιώς, δηλαδή...

andrikos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
109
0
Το οτι ένας κτηνίατρος συστήνει τροφή κακής ποιότητας και φτωχής διατροφικής αξίας, για μένα είναι τουλάχιστον στενάχωρω.
Αν εσένα ο γιατρός σου σύστηνε να τρως Mac Donalds πώς θα σου φαινόταν;