crate σκυλου

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Εψαξα σχεδον ολα τα petshop στην περιοχη μου για να βρω crate αλλα βρηκα χωρις υποδοχη που μπαινει η ζωνη ασφαλειας στο αυτοκινητο.Σε 1 petshop απο αυτα δεν ειχε αλλα μπορει να παραγγειλει της Trixie το οποιο εχει υποδοχη.
Εχει crate για σκυλο εως 8 κιλα με διαστασεις 37 × 34 × 55 cm και για εως 12 κιλα με διαστασεις 40 × 38 × 61 cm.Ρωτησα μηπως υπαρχει κατι ενδιαμεσο πχ για σκυλο εως 10 κιλα αλλα δεν υπαρχει στον τυπο του crate που θελω.Με το σκεπτικο να ειναι ο σκυλος πιο ανετα μεσα σε αυτο.Ισως εχει σε αλλου τυπου crate αλλα ειναι με πλαστικη πορτα και θελω να παρω με μετταλικη.Ο σκυλος μου ειναι jack russell και ζυγιζει μονο 6,700 κιλα και απο,τι ειπε ο κτηνιατρος δεν θα μεγαλωσει αλλο,εχει κλεισει χρονο 1η του μηνα.Οι ερωτησηεις μου ειναι οι εξης
1)Θα ειναι ανετα μεσα στο 1ο crate μεχρι 8 κιλων?Απο΄τι ξερω πρεπει ο σκυλος να μπορει να γυρναει μεσα σε αυτο.Θα ηταν υπερβολικο να παρω το μεγαλυτερο?
2)Μπορω να τον μαθω σε αυτην την ηλικια να μπαινει εστω για λιγο στο crate οταν ειμαι στο σπιτι ετσι ωστε να μπορω να τον παιρνω με το αυτοκινητο?Εχει προβλημα με το αμαξι,ξερναει πριν κανουμε 1 χιλιομετρο.
3)Αν μαθει στο crate θα νιωθει πιο ασφαλης στο αμαξι και μπορει να το ξεπερασει?
Ουτως η αλλως θα μου χρησιμεψει καποια στιγμη σε καποιο ταξιδι με αμαξι η πλοιο και θα εχω προβλημα,δεν θα μπορω να τον μεταφερω,ειδικα με το αμαξι.