Crate για rott

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Θέλω να παραγγείλω crate για το σκυλί.
Τι μέγεθος είναι καλύτερο? Μου πρότειναν 2 μεγέθη:
108 Χ 71 Χ 80 και
92 Χ 62 Χ 69

Τι λέτε? :roll:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Γιατί το θές, θές να μπαίνει σε αμάξι, ή όχι ... θές να είναι μόνο κρεβάτι ή και να απομονώνεις για αρκετές ώρες κλπ κλπ

Σημαντική είναι η μάρκα ... μερικά είναι ''ψεύτικα'' και θα έλεγα ότι δεν κάνουν για rott ... πρόσεξε το σίδερο να είναι χοντρό, και αν το στήσεις να μην ''παίζει''. Γι αυτό απέφυγε τις παραγγελίες ... γουρούνι στο σακί!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Θέλω να είναι πτυσσόμενο για εύκολη μεταφορά, να χωράει στο πορτ μπάγκαζ και να χρησιμεύει σαν κρεβάτι και χώρος απομόνωσης σε περίπτωση που τον πάρω μαζί μου διακοπές και χρειαστεί να μείνει λίγη ώρα μόνος του.
Στα μαγαζιά βρήκα αυτό το είδος crate:

που όμως δεν με εξυπηρετεί...

Προτιμώ να έχει μια μεγάλη πόρτα, παρά δύο μικρές.
Κάτι σαν και αυτό δηλαδή:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δεν αναφέρεσε στο κυριότερο :) :) :) :)

τις διαστάσεις του σκύλου σου :) :) :) :)

το 92 είναι πολύ μικρό κατά την γνώμη μου ακόμη και για θυληκό.

το πρώτο μου ήταν 96 και τώρα το χρησιμοποιώ για τα θυληκά μου.

το επόμενο που πήρα ήταν 118 (εαν δεν κάνω λάθος) και πριν κανά μήνα πήρα τα καινούργια 122Χ76Χ88.

Τώρα για την αποθήκευση στο πορτ μπαγκάζ :-k :-k :-k :-k :-k

έχεις σκεφτεί το NAVARA :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Γι ' αυτό ρώτησα για τη χρήση ...

Κατ'αρχήν παρε οπωςδήποτε αυτό με τις δύο μικρές πόρτες ... τα άλλα δεν βγαίνουν σε ... γερή ποιότητα - εξάλλου η μεγάλη πόρτα λογικό είναι να είναι πολύ ασταθής ...

Αν θες να μπαίνει στο αμάξι ΑΝΟΙΚΤΟ, πάρε το μικρό ... το μεγάλο δεν χωράει με τίποτα, λόγω ύψους ... Επίσης πάρε με σιδερένιο και όχι πλαστικό δάπεδο ...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ο σκύλος είναι 16 μηνών, 65 στο ακρώμιο, 1 μέτρο περίπου μήκος (μετρώντας από τη μουσούδα) και 45 κιλά (προς το παρόν).
Στο μικρό δεν χωράει με τίποτα! Θα μοιάζει σαν σαρδέλα σε κονσέρβα! Οπότε θα καταλήξω μάλλον στο μεγάλο (το οποίο πάλι μικρό μου φαίνεται…) :roll:
Εσείς έχετε μεγάλη εμπειρία από μετακινήσεις! Με ποιας εταιρείας crates μείνατε ευχαριστημένοι? Από πού να το πάρω?
Στείλτε κανα pm βρε παιδιά!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
το πρώτο μου το είχα πάρει από συνοικιακό μαγαζί (φίλου :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: )

το άλλο έψαξα στο ........ (γνωστή αλυσίδα)

το μέγεθος που ήθελα της ......... (δεν θυμάμε αλλά η πιο γνωστή μάρκα) μου το έδινε 250 ευρώ.

εγώ όμως δεν ήθελα το ανοικτό (ήταν στραβό και θα είχα πρόβλημα) και το κλειστό στο κουτί 280 ευρώ.

παραλίγο να το κλείσω αλλά...............

πήγα σε αλλο υποκατάστημα του και είχε λίγο μικρότερο (2 cm=) άλλης μάρκας (άγνωστης σε εμένα 136 ευρώ το οποίο και πήρα.

μετά βέβαια είδα ότι είχε μια πόρτα και όχι δυο (το έγραφε εγώ δεν το είδα) και ήταν το ψεύτικο με το ψιλό σίδερο.

την δουλειά μου όμως την κάνω μια χαρά.

αυτά που πήρα εδώ δίπλα είναι

μεγαλύτερα

με δυο πορτες

χοντρό σίδερο.

τα πήρα .......... (θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ εαν μάθετε)

και είναι SAVIC

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Tα savic ήθελα να τα πώ κι εγώ, αλλά θεωρώ μειονέκτημα το πλαστικό πάτωμα ... αν σπάσει ή ο σκύλος αρχίσει να ''μασουλάει'' το αποχαιρετάς ...
σε ποιότητα πλέγματος όμως είναι πολύ καλά ...

Προσοχή όσο πιο μεγάλο, τόσο πιο λεπτό σίδερο ... ένα τέρας που έχω, έχει γίνει καλοκαιρινό, αφού άμα θέλει ο σκύλος, ... απλά βγαίνει! :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Πάντως εγώ τo μέγεθος 108 x 71 x 80 γνωστής φίρμας, το βρήκα σε κεντρικό pet shop του Πειραιά 129 ευρώ.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
αν και δεν κάνει :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

κανονική τιμη του 122Χ76Χ88

108 ευρώ.

πέρνω 1 και παραγγέλνω άλλα 2.

έρχοντε (αφου τα έχω παραγγείλει προς 108)

μου δίνουν το δικό του κάλυμα (ραμένο για το συγκεκριμένο κλουβί και νομίζω έχει και φερμουάρ)

το δικό του ' χαλάκι' (όχι στρώμα κάτι σαν φλοκάτι)

και τιμή προσφοράς (όλα)

65 ευρώ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Δεν ξέρω εάν λες από Ελλάδα ?
Αν είναι από έξω υπάρχει ακόμα φτηνότερα από τα 65 € αλλά για μεταφορικά μου ζήτησαν
Πολλά……..

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
όχι ρε.

απλά να είναι λίγο άνετα.

άσε που σε καμιά έκθεση βλέπω να χώνω και δυο θυληκά μαζί :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: