Coonhound?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Δυστυχώς αντιμετωπίζω πολλές δυσκολίες να φέρω αδεσποτο απο την Ελλαδα, όποτε η καλύτερη λύση ειναι να παρω απο την Αμερική. Αποφάσισα να μην πάω τελικά σε όμιλο που δεν κανει ευθανασία και εχει κάποια λεφτά, αλλα μάλλον σε κάποιον τοπικό μπογιά που σκοτώνει τα περισσότερα σκυλιά και στα σβέλτα. Τουλάχιστον θα εχω σώσει κατι απο βέβαιο θάνατο.

Οι δυο μπόγιες που επέλεξα ειναι κάπως μακρυά (ο δικός μας προτιμα να μην σκοτώνει σκύλους), περί τις τρεις ωρες, και κλειστοί το Σαββατοκύριακο, όποτε αν ειναι, θα πρέπει να πάω πρωί-πρωί αυριο. Ένας απο τους δυο φαινεται να εχει πληθώρα απο Coonhounds, τρία πεταμένα μόνον αυτη την εβδομάδα. Διάβασα για τη φυλή, αλλα ήθελα και τη γνώμη σας.

Η άλλη μου επιλογή απο τον αλλο μπογιά ειναι ένα ημίαιμο beagle/basset. Έχουνε βρεθεί δυο κουτάβια και πανε επισης για εκτέλεση αυτη τη βδομαδα που μας έρχεται. Νομιζω θα βρούνε τελικά όλα σπιτι, αλλα σκέφτομαι διάφορες πιθανότητες για τις οποίες θέλω τη γνώμη σας. Προφανώς και γράφω την καθαροαιμία εκεί που δεν πιάνει η μελάνη.

Ως συνήθως, σας μερσώ ιδιαιτέρως.

Last edited:
  • Like
Reactions: ioanna a

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ποιοι λαγοί; Στον κήπο; Μεγάλωσαν και φεύγουν. Ειναι άγριοι και δεν επιτρέπεται να ειναι κατοικίδια.

Τα ημιαιμα ευτυχώς μόλις υιοθετήθηκαν και άρα γλύτωσαν την εκτέλεση αυτη τη βδομαδα που μας έρχεται.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Άλλαξε στο οτι μου έτυχε κατι πολυ επείγον και δεν μπόρεσα να πάω να την δω, όποτε υιοθετήθηκε.

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Είχα καταλάβει οτι γενικά σαν ράτσα ήταν η πρωτη επιλογή σου..
Και για να μην ξεφεύγω απ´το θέμα, τα σκυλάκια που ανέφερες τύπου κυνηγόσκυλα μου φαίνονται, όποιο και να διαλέξεις τυχερό θα είναι μαζί σου!! :love:
Δεν βοήθησα και πολύ ε; Σόρρυ..

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Πώς δε βοήθησες; :) Βασικά θέλω ένα σκυλι που αλλιώς θα δυστυχήσει. Οι Αυστραλεζοι ωραίοι μεν, αλλα σπιτι βρίσκουν σχετικά εύκολα και ο όμιλος δεν τους θανατώνει εκτός κι αν ειναι βαριά άρρωστοι. Ο κατα τόπους μπόγιας όμως ειναι άλλη υπόθεση. Ευτυχως που σωθήκανε τα δυο κουτάβια διότι έμοιαζαν κατατρομαγμένα στη φωτογραφία.

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Φωτό από τα κουτάβια που λες και το beagle/basset έχεις να μας δείξεις; Αρσενικά, θηλυκά; Το beagle κουτάβι και αυτο;
Λογικά με ένα κουτάβι το Μουφ θα ξανανιώσει!! Παρτον μαζί να δεις και την αντίδρασή του στην 1η γνωριμία.. :)

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Τι θα κάνεις τώρα, το beagle/basset;;
Με το που κάνεις μια ανάρτηση με κάποια που έχεις ξεχωρίσει, υιοθετούνται.. Τι γίνεται; Έχω μπερδευτεί..

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Tα Coonhounds ειναι αυτα που κυνηγάνε τον Bugs Bunny.
Δεν πρέπει να ειναι και πολύ έξυπνα. Ο Λαγός τα δουλεύει.

• Like
Reactions: d-friend

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Τι θα κάνεις τώρα, το beagle/basset;;
Με το που κάνεις μια ανάρτηση με κάποια που έχεις ξεχωρίσει, υιοθετούνται.. Τι γίνεται; Έχω μπερδευτεί..
Υιοθετήθηκαν και μάλιστα μαζί. Η κυρια που τα πήρε μας έστειλε και φωτογραφία τους στο αυτοκίνητο της μέσα σε κλουβί. Έμενε σχετικά κοντά και τελικά ήρθαν και της ανοίξανε χτες Κυριακή το βράδυ και τα πήρε. Εγω μένω τρεις ωρες μακρυά.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Tα Coonhounds ειναι αυτα που κυνηγάνε τον Bugs Bunny.
Δεν πρέπει να ειναι και πολύ έξυπνα. Ο Λαγός τα δουλεύει.
Ναι, μου το είπε τελικά μια φίλη μου. Θα σας ακούγομαι σιγουρα σαν τρελή, αλλα έγραψα στο stray.gr να δω τι μπορώ να κανω με τη Δαναη. Δυστυχώς ο υπεύθυνος της Lufthansa θα λείπει μεχρι μεθαύριο.

• Like
Reactions: ioanna a

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Και όντως το αποφάσισα για τη Δανάη. Δεν ξέρω πώς θα το μεθοδεύσω, για την ώρα το κοιτάζουμε, αλλά είτε μπορεί να έρθει μόνη της, είτε θα την πάρω εγώ το φθινόπωρο που θα πάω με το καλό Ελλάδα, θα την πάρω. 'Η αν έχει ήδη υιοθετηθεί, θα πάρω άλλο ελληνικό αδέσποτο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Και όντως το αποφάσισα για τη Δανάη. Δεν ξέρω πώς θα το μεθοδεύσω, για την ώρα το κοιτάζουμε, αλλά είτε μπορεί να έρθει μόνη της, είτε θα την πάρω εγώ το φθινόπωρο που θα πάω με το καλό Ελλάδα, θα την πάρω. 'Η αν έχει ήδη υιοθετηθεί, θα πάρω άλλο ελληνικό αδέσποτο.
Συγνώμη αλλά έχω μπερδευτεί. Αν το μουφ δεν την γουστάρει τι θα γίνει; Αφου από ότι κατάλαβα το μουφ αποφασίζει ποιός θα μπει στο σπίτι πώς θα στη στείλουν;

• Like
Reactions: Orilis

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Η Δαναη ναυάγησε εδω και καιρο. Εχει καλαζαρ και απαγορεύεται δια ροπάλου να την φέρω στην Αμερική. :(

• Like
Reactions: l.Kyveli