Cookie: A Dog's Story

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Μια φορα και ενα καιρο ηταν ενα χαρουμενο σκυλακι, το ονομα του..Κούκι.
Ειχα την τυχη να τον γνωρισω πριν απο 3 χρονια οταν πρωτοηρθε στην γειτονια μου.Ηταν ενα σκυλακι που περνουσε ολη τη μερα του μονο του.Διψουσε για λιγα χαδια και λιγα λογακια απο τον οποιοδηποτε.Πριν απο ενα χρονο σχεδον, ενα ομορφο βραδυ του ζεστου χειμωνα, τα καλα αφεντικα του θελησαν να τον παρατησουν..Τον εβλεπα που και που..Και μαλιστα στην αρχη νομιζα οτι τον ειχαν χασει, αλλα συντομα εμαθα την αληθεια..Σκεφτηκα ποια θα ηταν η αντιδραση τους οταν θα εβλεπαν τον Κουκι στο δικο μου σπιτι, και μολις ημουν ετοιμος να τον αρπαξω μολις θα τον εβρισκα..δεν τον εβρισκα..:(Ημουν σιγουρος οτι αυτος ο μαγκακος δυστυχως δεν θα ειχε επιζησει..Σημερα ομως με συναισθηματα χαρας απο την μια πλευρα και θυμου απο την αλλη, εμαθα οτι ο Κουκι υστερα απο ολοκληρους μηνες νηστικος, με το ενα του το ποδι βγαλμενο και με σοβαρα εγκαυματα απο πισσα (μαλλον απο προσφατα που εφτιαχναν τον κεντρικο δρομο), βρεθηκε απο μια αλλη γειτονισσα, φιλοζωη, μαζι με τον αντρα της τον φροντισαν και ειναι σχετικα καλα..Μην γνωριζοντας τιποτα για το πως εχει η κατασταση, ειπαν στα πρωην αφεντικα του να τον παρουν πισω, και οτι συντομα θα γινει καλα..Εκεινοι στην αρχη ειπαν πως δεν ηταν σιγουροι για το αν ειναι ο Κουκι :mad:!Και η τελικη τους απαντηση ηταν..: Δεν μπορουμε! :mad::mad::mad:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κρίμα...
Τουλάχιστον αυτοί που το μάζεψαν θα το κρατήσουν;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Τότε τέλος καλό, όλα καλά :)
Και έζησε αυτός καλά κι εμείς καλύτερα :)

Elia

Active Member
3 Αυγούστου 2010
26
0
Όμορφο τέλος αλλά στεναχωρετική ιστορία! Λυπάμαι για όσα πέρασε αυτό το κουταβάκι! Ήξερα κι εγώ 2 αδέσποτα κουτάβια κοντά στη περιοχή που έμενα. Ερχόμουνα σχεδόν κάθε μέρα καθώς περνούσα από εκεί να δω πώς είναι και αν έχουν φαγητό (γιατί συνήθως τους φέρνανε), και όταν έφυγα για λίγες μέρες μετά, έμαθα ότι τα φόλιασαν...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν