Presa canario θα μπορούσαν επίσης να είναι
sofiaklv Well-Known Member 4 Μαϊου 2007 1.362 3 Athens 10 Δεκεμβρίου 2011 #21 Presa canario θα μπορούσαν επίσης να είναι
ICE Well-Known Member 9 Νοεμβρίου 2010 6.410 421 ΑΘΗΝΑ 10 Δεκεμβρίου 2011 #22 Εχουν αρκετα στοιχεια presa, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι μονο αυτο. Μπορει και καποιες γραμμες bandog, ή και διασταυρωση.
Εχουν αρκετα στοιχεια presa, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι μονο αυτο. Μπορει και καποιες γραμμες bandog, ή και διασταυρωση.
kasi Well-Known Member 17 Φεβρουαρίου 2009 3.081 1.091 Αθηνα - www.facebook.com 13 Δεκεμβρίου 2011 #23 καλε! τι βλακεια ταινια!!!!! τσαμπα ξενυχτι... εγω νομιζα οτι τα σκυλια θα ειχαν κανα πρωταγωνιστικο ρολο... 3 σκηνες ολες και ολες... πφφ!! με τις μπριζολες τα εκπαιδευει λεει.. ναι.. τα κακομαθαινεις λεει ο αλλος! χαχαχαχαχα!!!! οτι ναναι!
καλε! τι βλακεια ταινια!!!!! τσαμπα ξενυχτι... εγω νομιζα οτι τα σκυλια θα ειχαν κανα πρωταγωνιστικο ρολο... 3 σκηνες ολες και ολες... πφφ!! με τις μπριζολες τα εκπαιδευει λεει.. ναι.. τα κακομαθαινεις λεει ο αλλος! χαχαχαχαχα!!!! οτι ναναι!
Ricos Well-Known Member 21 Σεπτεμβρίου 2009 2.046 82 Athens 13 Δεκεμβρίου 2011 #24 Στην αρχη οταν την ειδα ειπα οτι ειναι ραβδωτα bullmastiff αλλα εχω ενδοιασμους, μετα ειπα οτι ισως ειναι ραβδωτα boerboel ή κατι αναμεσα στα 2 προηγουμενα.
Στην αρχη οταν την ειδα ειπα οτι ειναι ραβδωτα bullmastiff αλλα εχω ενδοιασμους, μετα ειπα οτι ισως ειναι ραβδωτα boerboel ή κατι αναμεσα στα 2 προηγουμενα.