CLUB DOGO ARGENTINO BULGARIA-CLUB CHAMPIONS 2009

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Μας έφιαξες με το ταξίδι και τις εμπειρίες σου.
Περιμένουμε και άλλες ανταποκρίσεις :D:D:D

ΥΓ. Τελικά μπήκα κι εγώ.........
Ωραιο Nickname! Το πρώτο συνθετικό ακούγεται σαν φάρμακο... το δεύτερο είναι ΟΚ, αφού εσύ είσαι ο doguero του σπιτιού!

virus de cavdillo ... 2os :D:D:D:D
Φέρτε του πάνες... γρήγορα!

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
μπραβο ρε! μπραβο που κρατατε την φυλη αληθινη στο οραμα του δημιουργου της.πολυ χαρηκα που γινονται ολα αυτα ιδεα δεν ειχα οτι ειναι τοσο σφαιρικη η εξεταση. τρομερη εμπειρια.

krisai

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
224
3
sir του χρονου να ερθεις και εσυ φιλε :)
Πετρο μην ξεχνας οτι στο ντογκο δεν ισχυει σιγουρα το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει :rolleyes:, αν και ελπιζω να ισχυσει στην δικη σου περιπτωση :).

ROMEL και το φαρμακο, καλως ηλθες οπως ειπε και η Μαιρη ειναι κολητικο :D

elmejor

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2009
71
2
Moschato-Athens
βαγγελη τα δερματα απο αγριοχοιρο την τριτη ειναι εδω.......μιλαμε να σου το φερω για να σμιξουν και τα αδερφια.....

επισης μαθαινω οτι στην Τριπολη υπαρχει φαρμα μονο αγριοχοιρους.......για καποια ειδικη χρηση :)

21 μερες ακομα για ιταλια ........η ωρα της παρεας του SINOUK φτανει.............

zafcon_romel

Well-Known Member
25 Μαϊου 2009
112
1
Αγ. Σύλλας, Ηράκλειο
Ωραιο Nickname! Το πρώτο συνθετικό ακούγεται σαν φάρμακο... το δεύτερο είναι ΟΚ, αφού εσύ είσαι ο doguero του σπιτιού!
Να σου πω την αλήθεια μου δεν είχα σκεφτεί ότι το όνομά μου υπό κατάλληλες συνθήκες μοιάζει με φάρμακο zafcon (zafiropoulos constantine), πάλι καλά είναι της δουλειάς...;):D

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
Βαγγελη του χρονου θα γραψεις τομο δεν την γλιτωνεις ετσι !!!!

zafcon_romel ( κανει και για ομαδα ) σιγα που δεν θα εμπαινες !!!!

αφου ζαχαρωσες γυρω γυρω το γλυκο τωρα θα μπεις κ στο ψητο ...

και αμα το φας και απο τα δοντακια του να δεις ...