Ανεφέρετε σε καποιες συζητησεις για το clicker,αλλά δεν εξηγείτε τι είναι αυτό.Το μόνο που καταλαβα είναι οτι αναφερεστε σε εργαλειο εκπαιδευσης.Κοιτούσα και στο διαδικτυο για εκπαιδευτη και κάποιος ανεφερε ότι δινει και clicker.Δηλαδη;
διαβασες το αρθρο εδω στο φορουμ (Αρθρα) ? πολυ καλο!Ανεφέρετε σε καποιες συζητησεις για το clicker,αλλά δεν εξηγείτε τι είναι αυτό.Το μόνο που καταλαβα είναι οτι αναφερεστε σε εργαλειο εκπαιδευσης.Κοιτούσα και στο διαδικτυο για εκπαιδευτη και κάποιος ανεφερε ότι δινει και clicker.Δηλαδη;
και δεν το εφτιαχνες μόνος σου ? ενα μεταλικο έλασμα είναιΣήμερα παρέλαβα το κλίκερ εξ Αμερικής απο το επίσημο site.
Μου κόστισε 19€ παρακαλώ και έκανε 28 μέρες να έρθει.
..
Εγώ δίνω γύρω στο 50αρικο και τα παίρνω ανά 30. Και δεν παίρνω καν το κλασσικό γιατί δεν το πολυγουστάρω. Επίσης μου έρχονται σε 10 περίπου μέρες.Σήμερα παρέλαβα το κλίκερ εξ Αμερικής απο το επίσημο site.
Μου κόστισε 19€ παρακαλώ και έκανε 28 μέρες να έρθει.
φανταζομαι ότι το clicker δουλεύει το ιδιο και σε απόσταση ενώ ένα δικόΠοια η διαφορα του άψυχου κλικ από το να πουμε γρηγορα «μπράβο» με χαρά και ενθουσιασμο?
Το κλικ θελει τελειο συγχρονισμο ενώ το «μπράβο» θα ερθει πιθανοτατα αυθορμητα στην καταλληλη στιγμη, τελεια συγχρονισμένο.
Σα να λέμε ότι ένα κλίκ είναι λίγο... "απόμακρο", "ψυχρό" σε σχέση με ένα ενθουσιώδες μπράβο γεμάτο συναίσθημα...Εν μερει καλυφθηκα. Να συνεχισω όμως
Μπορει να εχει ένα «κλικ» την ιδια αξια με ένα ζεστό ή χαρουμενο ή ενθουσιωδες «μπραβο», υποθετοντας οτι και το κλικ και το μπραβο γινονται με τελειο συγχρονισμο?