Chow Chow AKIRA

Sodas

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
73
0
36
Kalamaria thessaloniki
andronikosbatteries.blogspot.com
_φωτογραφία.JPG_..jpgΑυτος ειναι ο Akira μου

Τον εδειξα σε ατομο το οποιο εχει chow chow και εχει πολλα χρονια και μ ειπε οτι ειναι το σκυλι φενεται ok και εκει που ηταν το ετρωγε το φαγακι του με το παραπανω.Αλλα ενας πιτσιρικος μου ειπε οτι μπορει να ειναι eurasier αλλα αυτος δεν εχει σκυλια .. απλα ξερει καποιες ρατσες... βεβαια οσοι το ειδαν μου ειπαν οτι δεν ειναι eurasier το eurasier ξεχωριζει στην μουσουδα του... ειναι chow chow και μαλιστα φαγανο φαγανο :p θελω και την γνωμη του site βεβαια ? τι λετε?
_φωτογραφία.JPG_-&.jpg

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Και εμενα chow chow μου φαινεται! Παντως απο οτι καταλαβαινω η προελευση του κουταβιου δε σου διασφαλιζει την καθαροαιμια του οποτε αυτο που θα επρεπε να ανυσηχει περισσοτερο ειναι η υγεια του και ο χαρακτηρας του μελλοντικα!
Να σου ζησει! Να ειναι παντα γερος!

ELVISS

Member
14 Ιουνίου 2010
14
0
ΑΘΗΝΑ
Τι χρώμα έχει το στοματάκι του-γλωσσίτσα του??? Για να είναι chow-chow μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών πρέπει να έχει και μωβ-μπλέ γλώσσα και ουρανίσκο. πάντως εξωτερικά φαίνεται να είναι chow chow. Βέβαια θα φανεί μεγαλώνοντας.....Να σου ζήσει....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
σκυλάκι είναι σίγουρα :D
και δεν αποκλείεται να είναι και chowasier
έτσι κι αλλιώς πρόκειται περι συγγενών φυλών
και έχουν και αυτά χρωματισμένη γλώσσα,αν ενθυμούμαι ορθώς

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Eurasier δεν είναι σίγουρα διότι τα Eurasier δεν έχουν αυτήν την πλακουτσωτή μουσούδα έχουν ποιο μακρώστενη μουσούδα, ορίστε πως είναι ένα Eurasier

Όπως καταλαβαίνεις πόλλά ημίαιμα Chow Chow μοιάζουν λίγο με Eurasier αλλά δεν είναι. Αυτό που να κοιτάξεις εσύ τώρα είναι να είναι καλά στην υγεία του το σκυλί μιας και το πέρνεις απο BYB και άσε το πόσο καθαρόαιμο είναι γιατί πιθανότατα να μην είναι 100% καθαρόαιμο. Μην περιμένεις απο μια φωτογραφία ο οποιοσδήποτε να σου πει την καθαροαιμία, την υγεία και τον χαρακτήρα ενος σκυλιού.

Last edited:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Τι ηλικία έχει το μικρό (μοιάζει κάτω από 2 μηνών στις φωτό) ;
Εμένα πάντως για Τσόυ μου φαίνεται, αν και σε τόσο μικρή ηλικία δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα
(και τα ημίαιμα Τσόου έτσι είναι μωράκια).