δεν θα το σχολιάζω γιατί θα με κόψει η λογοκρισία... @#$$##@^%&@#@^$@
http://www.nbclosangeles.com/news/l...on-For-Possible-Animal-Cruelty-371755152.html
http://www.nbclosangeles.com/news/l...on-For-Possible-Animal-Cruelty-371755152.html
και για τα δύο - είναι τόσο δύσκολο να φανταστείς τι μπορεί να γίνει και να μη το δέσεις με ιμάντα το σκυλί?το σχολιο σου ηταν αρνητικο για τον Cesar η για αυτο που εγινε ?
δεν ξερω γιατι το εκανε ετσι χυμα να το πω παντως εγω απο αυτα που εχω δει στο youtube ειναι πολυ καλος τωρα τι να σου πω... μπορει να ετυχε παντως μετα το σκυλι ηταν μια χαρα με τα αλλα ζωακια ... ισως το εκανε για να του δειξει οτι του εχει εμπιστοσυνη (?) ...και για τα δύο - είναι τόσο δύσκολο να φανταστείς τι μπορεί να γίνει και να μη το δέσεις με ιμάντα το σκυλί?
Εντάξει, σεβαστή η γνώμη σου. Και εγώ έχω διαμορφώσει μια συγκεκριμένη γνώμη για τον κύριο και δεν την αλλάζωδεν ξερω γιατι το εκανε ετσι χυμα να το πω παντως εγω απο αυτα που εχω δει στο youtube ειναι πολυ καλος τωρα τι να σου πω... μπορει να ετυχε παντως μετα το σκυλι ηταν μια χαρα με τα αλλα ζωακια ... ισως το εκανε για να του δειξει οτι του εχει εμπιστοσυνη (?) ...
γιατι ομως. Απ' τη μια δεν ασχολούνται πολλοί με σκυλιά "τελειωμένες υποθέσεις"
Ταπεινή μου γνώμη γιατί φοβούνται ότι δεν θα τα καταφέρουν. Ή γιατί προτιμούν να δείχνουν προς τα έξω ότι είναι πολύ σβέλτοι (και τέτοια σκυλιά θέλουν πολύυυυυυυυυυυ χρόνο). Μιλάω πάντα γι' αυτούς που εμφανίζονται στην τηλεόραση/youtubeγιατι ομως
Δε νομιζω τωρα το θεμα να ειναι ο τραυματισμος του γουρουνιου τοσο αλλα o τρόπος που εγινε. Δεν εχουν νομίζω πολύ άδικο αυτοί που γκρινιάζουν, γιατι πολλές φορές κάνει πράγματα για να είναι απλώς entertaining η εκπομπή.ελα βρε σιγα
ποσες δαγκες εχουν πεσει αναμεσα σε (κοινονικοποιηση) σκυλων;
Το ξαναβάζω, για όσους δεν το πρόσεξαν το παραπάνω.εχει πιάσει ενα γουρούνι και το κρατάει, το τραβάει απ το πόδι για ν αρχισει να σκούζει για να αντιδράσει ο σκύλος.
και βέβαια δεν θα ήταν αποδεκτό, και με οποιοδήποτε άλλο ζώο. Δηλαδή για χάρη της τηλεθέασης θα θυσιάζουμε τα αφτιά, τις ουρές ή όποια άλλα μέλη των ζώων????θα ηταν αποδεκτο αν στη θεση των γουρουνιων ηταν σκυλοι;
αν ο σκυλος ειχε εντονη επιθετικοτητα απεναντι σε σκυλους και χρησιμοποιουσαμε σκυλους για το πειραμα; θα μπορουσε καποιος απο αυτους να πεθαινε.
το προβλημα για μενα δεν ειναι αν ο τροπος του ηταν ο σωστος ή ο λαθος αλλα οτι δεν ειχε τον ελεγχο της καταστασης και εξαιτιας αυτου εθεσε σε κινδυνο αλλα ζωα.