Cesar ξαναχτυπά...

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
ελα βρε σιγα
ποσες δαγκες εχουν πεσει αναμεσα σε (κοινονικοποιηση) σκυλων;

Ioanna93

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2016
238
65
το σχολιο σου ηταν αρνητικο για τον Cesar η για αυτο που εγινε ?

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
το σχολιο σου ηταν αρνητικο για τον Cesar η για αυτο που εγινε ?
και για τα δύο - είναι τόσο δύσκολο να φανταστείς τι μπορεί να γίνει και να μη το δέσεις με ιμάντα το σκυλί?

Ioanna93

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2016
238
65
και για τα δύο - είναι τόσο δύσκολο να φανταστείς τι μπορεί να γίνει και να μη το δέσεις με ιμάντα το σκυλί?
δεν ξερω γιατι το εκανε ετσι χυμα να το πω παντως εγω απο αυτα που εχω δει στο youtube ειναι πολυ καλος τωρα τι να σου πω... μπορει να ετυχε παντως μετα το σκυλι ηταν μια χαρα με τα αλλα ζωακια ... ισως το εκανε για να του δειξει οτι του εχει εμπιστοσυνη (?) ...

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
δεν ξερω γιατι το εκανε ετσι χυμα να το πω παντως εγω απο αυτα που εχω δει στο youtube ειναι πολυ καλος τωρα τι να σου πω... μπορει να ετυχε παντως μετα το σκυλι ηταν μια χαρα με τα αλλα ζωακια ... ισως το εκανε για να του δειξει οτι του εχει εμπιστοσυνη (?) ...
Εντάξει, σεβαστή η γνώμη σου. Και εγώ έχω διαμορφώσει μια συγκεκριμένη γνώμη για τον κύριο και δεν την αλλάζω ;)

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Έχω παρακολουθήσει εκπομπές του και η αλήθεια είναι ότι μπερδεύομαι... Απ' τη μια δεν ασχολούνται πολλοί με σκυλιά "τελειωμένες υποθέσεις" αλλά απ' την άλλη έχω μεγάλη περιέργεια να δω τί κάνει σε κείνο το dog psychology centre... o_O

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
γιατι ομως
Ταπεινή μου γνώμη γιατί φοβούνται ότι δεν θα τα καταφέρουν. Ή γιατί προτιμούν να δείχνουν προς τα έξω ότι είναι πολύ σβέλτοι (και τέτοια σκυλιά θέλουν πολύυυυυυυυυυυ χρόνο). Μιλάω πάντα γι' αυτούς που εμφανίζονται στην τηλεόραση/youtube

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω με αυτά που διάβασα στην είδηση!

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
ελα βρε σιγα
ποσες δαγκες εχουν πεσει αναμεσα σε (κοινονικοποιηση) σκυλων;
Δε νομιζω τωρα το θεμα να ειναι ο τραυματισμος του γουρουνιου τοσο αλλα o τρόπος που εγινε. Δεν εχουν νομίζω πολύ άδικο αυτοί που γκρινιάζουν, γιατι πολλές φορές κάνει πράγματα για να είναι απλώς entertaining η εκπομπή.
Πχ εδω είναι ενα σκυλί που έχει ήδη σκοτώσει το γουρούνι του αφεντικού του. Το βάζει μεσα στο κλουβί με τα γουρούνια και ο σκύλος ειναι ηρεμος. Μετά τον λύνει ο σκύλος δεν επιτίθεται ακόμα. Και στη συνεχεια, ενας συνεργάτης εχει πιάσει ενα γουρούνι και το κρατάει, το τραβάει απ το πόδι για ν αρχισει να σκούζει για να αντιδράσει ο σκύλος. Γιατί ο τηλεθεατής είχε μόνο ακούσει ότι ο σκύλος αυτός ειναι επιθετικός, δεν το χε δει. Τώρα είδε και λίγο αίμα οπότε ειναι good television!
Αναρωτιέμαι αν υπήρχε καποιος εκπαιδευτικός λόγος να τα κάνει όλα αυτά.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
ο καθενας εχει τον τροπο του @betty coltrane τωρα αν ειναι σωστος η οχι μονο το αποτελεσμα θα το κρινει.
αν θες πιο ενδιαιφερον εχει το πισω απο τις καμερες παρα το μπροστα.
τωρα απο τηην αλλη εγω πιστευω οτι γιινοντε πολυ χειροερα πραγματα απο αυτα καθε μερα και δεν γκρινιαζει κανεις.....ισα ισα το θεωρουν νορμαλ.
εγω παντως το βιντεο το θεωρω νορμαλ ας πουμε,δεν ειναι και για φυλακη δουλειια.

• Like
Reactions: epial

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
εχει πιάσει ενα γουρούνι και το κρατάει, το τραβάει απ το πόδι για ν αρχισει να σκούζει για να αντιδράσει ο σκύλος.
Το ξαναβάζω, για όσους δεν το πρόσεξαν το παραπάνω.
Ένα show με ζωάκια, σαν όλα τα άλλα.

• Like
Reactions: Aslan and Estranged

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.572
5.993
Πειραιάς
θα ηταν αποδεκτο αν στη θεση των γουρουνιων ηταν σκυλοι;
αν ο σκυλος ειχε εντονη επιθετικοτητα απεναντι σε σκυλους και χρησιμοποιουσαμε σκυλους για το πειραμα; θα μπορουσε καποιος απο αυτους να πεθαινε.

το προβλημα για μενα δεν ειναι αν ο τροπος του ηταν ο σωστος ή ο λαθος αλλα οτι δεν ειχε τον ελεγχο της καταστασης και εξαιτιας αυτου εθεσε σε κινδυνο αλλα ζωα.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
θα ηταν αποδεκτο αν στη θεση των γουρουνιων ηταν σκυλοι;
αν ο σκυλος ειχε εντονη επιθετικοτητα απεναντι σε σκυλους και χρησιμοποιουσαμε σκυλους για το πειραμα; θα μπορουσε καποιος απο αυτους να πεθαινε.

το προβλημα για μενα δεν ειναι αν ο τροπος του ηταν ο σωστος ή ο λαθος αλλα οτι δεν ειχε τον ελεγχο της καταστασης και εξαιτιας αυτου εθεσε σε κινδυνο αλλα ζωα.
και βέβαια δεν θα ήταν αποδεκτό, και με οποιοδήποτε άλλο ζώο. Δηλαδή για χάρη της τηλεθέασης θα θυσιάζουμε τα αφτιά, τις ουρές ή όποια άλλα μέλη των ζώων????
Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος!!

• Like
Reactions: spyv

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.416
6.551
Θα συμφωνήσω με @ioanna a πως πρόκειται πρωτίστως για τηλεοπτική εκπομπή/show με σκυλάκια, κατά 90% και όλα τα άλλα έπονται. Επίσης, σημαντικό είναι πως πρόκειται για πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή/show και έναν πολύ επιτυχημένο επαγγελματία (Cezar Millan) όπου οι περισσότεροι από τους (επώνυμους) επικριτές του θα ήθελαν να είναι (ή και είναι σε κάποιο ποσοστό) στην θέση του.

Για τα media είναι ένα θέμα "πιασάρικο" για τις Η.Π.Α. μα και παγκόσμια και ξέρουν πως η προβολή, οι κοινοποιήσεις, τα retweets, τα views θα είναι εκατομμύρια.

Όσο για το γεγονός... Ένας σκύλος και μάλιστα ένα Bulldog (ακόμα και Γαλλικό :p) δάγκωσε ένα γουρούνι... Υπάρχει κάπου "είδηση" σε αυτό ή κάτι παράξενο που μου διαφεύγει;

Αν μπορεί να εκπαιδευθεί ένας σκύλος να μην επιτίθεται σε άλλα ζώα; Ναι και βέβαια μπορεί.

Αν ο Cezar Millan μπορεί να το κάνει αυτό; Ναι, πιθανότατα μπορεί.

Αν ο τρόπος του είναι ο καλύτερος; Δεν υπάρχει "ο καλύτερος ή ο χειρότερος τρόπος". Υπάρχει ο κατάλληλος κατά περίπτωση τρόπος.

Αν ατυχήματα (ένας σκύλος να ξεφύγει από την προσοχή μας και να γίνει κάτι... οτιδήποτε) μπορούν να συμβούν; Αν δεν ίσχυε αυτό δεν θα υπήρχε καν η έννοια του ατυχήματος.

Εγώ έχω 2 σκυλάκια αυτή την περίοδο και παλαιότερα είχα 3 και ενίοτε 4 σκυλάκια και κάποτε και μία γάτα και μερικά άλλα ζώα ταυτόχρονα. Πιστέψτε με, τα ζωάκια μαλώνουν και επιτίθενται το ένα στο άλλο αρκετές φορές και κάτω από ορισμένες, πολλές και διαφορετικές συνθήκες.

Δεν είναι επιθυμητό είναι όμως φυσιολογικό. Δεν επιδιώκεται αλλά συμβαίνει υπό την μορφή ατυχήματος ή αδυναμίας πρόβλεψης ή αβλεψίας ή στιγμιαίας απροσεξίας ή όπως αλλιώς το ονομάσουμε.

Δεν είναι animal cruelty αυτό που βλέπουμε στο video πάντως... είναι πολλά άλλα μα όχι animal cruelty.

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.572
5.993
Πειραιάς
δεν πιστευω ουτε εγω οτι ειναι animal cruelty, αφου δε γινεται εσκεμμενα. και ο τιτλος animal cruelty για μενα ειναι υπερβολικος.
δεν μπορεις ομως και να ξεκινας να κανεις ενα τετοιου ειδους πειραμα για λογους εκπαιδευσης χωρις να εχεις τον ελεγχο της καταστασης και να τρεχεις να κυνηγας το σκυλο απο πισω.

• Like
Reactions: Aslan

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ο Cesar την εχει δει γητευτής των σκυλων και δε χρειάζεται μέτρα ασφαλείας και τετοια χαζά, εχει φανεί και σε αλλες περιπτώσεις αυτο. Παει αεράτος μπροστά σε στυλ "δε φοβάμαι τιποτα, το σκυλί θα υποταχτεί σε μένα" και καμια φορα τρώει και τα μούτρα του on camera βεβαια. Αλλα απο τη στιγμή που ειναι μια εκπομπη που προβάλλεται απο την τηλεόραση,το ολο θεμα δε μπορεί να χαρακτηριστεί ως αμιγώς εκπαιδευτικο.

ΥΓ: Φυσικά η πραγματική δουλεια με το σκυλο γίνεται πίσω απο τις κάμερες και θα συμφωνήσω με τον Τάσο οτι σιγουρα εχουν γίνει πολυ χειρότερα για τα οποια κανεις ποτε δεν ειπε τιποτα.

• Like
Reactions: Aslan and Estranged

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα