Cavalier κι εγώ!!!

maryli2506

Member
15 Νοεμβρίου 2010
18
4
Και λίγα λόγια τώρα: Το σανελόπαιδο γενικά δεν μας έχει προβληματίσει. Είναι γλυκό, κοινωνικό και άφοβο.Το έχουμε σε παρκάκι και το βγάζουμε μόνο με αγκαλιά, όπως μας είπε η εκτροφέας. Ορισμένες φορές όταν το πιάνει κρίση, μασουλάει εφημερίδες και πάνες. Εκεί τη διορθώνουμε με τη λέξη οχι, βέβαια μετά πάει να το ξανακάνει. Μέχρι κάποια στιγμή που με τα απανωτά όχι σταματάει. Έχω τις εξής απορίες εντωμεταξύ. Κάπου είχα διαβάσει για τις περιόδους φόβου εδώ. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι ενώ τώρα πχ. δε φοβάται τα αυτοκίνητα, τη σκούπα κλπ. μετά μπορεί να αρχίσει κάποια στιγμή να ταράζεται ας πούμε? Δεύτερον, όταν παίζει- μασουλάει το κρεβάτι της να την μαλώνω, ή όχι? Και τελευταία, μας έχει πει η εκτροφέας ότι καλό είναι μέχρι να κάνει τα εμβόλια ούτε στο πάτωμα να ακουμπάει. Αυτό όμως με προβληματίζει γιατί μήπως έτσι δεν συνηθίσει κάλα με το χώρο, και δεύτερον δεν μπορώ να της κάνω βασική υπακοή πχ.έλα, κάτσε, μείνε. που θέλω γιατί το παρκάκι είναι μικρό

maryli2506

Member
15 Νοεμβρίου 2010
18
4
Καλώς τη και να τη χαίρεσαι τη πριγκηπέσα σου,είναι πολύ γλυκιά!
Μπράβο που ενημερώθηκες απο το φόρουμ και διάλεξες σωστά απο που θα τη πάρεις!
Πριν μπω στο φόρουμ δεν ήξερα καθόλου,κι ευτυχώς με φώτισε ο θεός και πήρα τον δικό μου απο φιλοζωική και δεν έκανα καμμιά βλακεία!
Να τον χαίρεσαι και συ! Από ότι βλέπω είναι λυκόσκυλο, σωστά? Πολύ ωραίος είναι, να σου ζήσει! Υ.Γ εσύ έπραξες και πιο σωστά!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Μ' αρεσουν τα καβαλιερακια. Και θεωρω οτι ειναι η χαρα του πρωταρη ιδιοκτητη.

Να την χαιρεστε την καραμελενια κουκλιτσα σας. Πραγματικα σαν λουτρινη αλλα και πολυ αρχοντικη!!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Καλη συμβιωση σας ευχομαι με την μικρουλα σας! Ειναι κουκλιτσα!
Μια λεκτικη αποτροπη και επιβραβευση οταν σταματαει τα μασουληματα ειναι αρκετη... και φυσικα να της δινεις εναλλακτικα το παιχνιδι της που επιτρεπεται να μασουλαει. σε λιγο θα αρχισει να αλλαζει και δοντια. ισως με το γνωστο κολπο της παγωμενης πετσετας ανακουφίζονται τα πονεμενα ουλα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Τι γλυκακι που ειναι!!! :)
Νομιζω αν ποτε παρω μικροσωμο σκυλο καβαλιε θα ειναι :D

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
Και λίγα λόγια τώρα: Το σανελόπαιδο γενικά δεν μας έχει προβληματίσει. Είναι γλυκό, κοινωνικό και άφοβο.Το έχουμε σε παρκάκι και το βγάζουμε μόνο με αγκαλιά, όπως μας είπε η εκτροφέας. Ορισμένες φορές όταν το πιάνει κρίση, μασουλάει εφημερίδες και πάνες. Εκεί τη διορθώνουμε με τη λέξη οχι, βέβαια μετά πάει να το ξανακάνει. Μέχρι κάποια στιγμή που με τα απανωτά όχι σταματάει. Έχω τις εξής απορίες εντωμεταξύ. Κάπου είχα διαβάσει για τις περιόδους φόβου εδώ. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι ενώ τώρα πχ. δε φοβάται τα αυτοκίνητα, τη σκούπα κλπ. μετά μπορεί να αρχίσει κάποια στιγμή να ταράζεται ας πούμε? Δεύτερον, όταν παίζει- μασουλάει το κρεβάτι της να την μαλώνω, ή όχι? Και τελευταία, μας έχει πει η εκτροφέας ότι καλό είναι μέχρι να κάνει τα εμβόλια ούτε στο πάτωμα να ακουμπάει. Αυτό όμως με προβληματίζει γιατί μήπως έτσι δεν συνηθίσει κάλα με το χώρο, και δεύτερον δεν μπορώ να της κάνω βασική υπακοή πχ.έλα, κάτσε, μείνε. που θέλω γιατί το παρκάκι είναι μικρό
Το να μασουλάει τα πάντα είναι φυσιολογικό. Αν σε απασχολεί να μάθει τον χώρο και την βασική υπακοή , μόλις κάνει την τουαλέτα της , θα την παίρνεις και θα την κυκλοφορείς μέσα στο σπίτι. Και μπορείς να κάνεις και βασική υπακοή εκείνες τις στιγμές με μπουκίτσες..

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Να σας ζήσει και να τη χαίρεστε...

Και μια σημείωση...
Όταν δίνετε μια εντολή, καλό είναι να μην την επαναλαμβάνετε απανωτά..., "καίγεται" που λένε...

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Καλως ηρθες να την χαιρεσαι τη chanel σου!!! Χαιρομαι πολυ που βλεπω οτι δεν αντιδρουν ολοι αρνητικα σε αυτα που λεμε εδω μεσα! Οσο για τις προσπαθειες σου να ενημερωσεις, ολοι μα ολοι το παθαινουμε. Στην αρχη νευριαζεις, μετα στενοχωριεσαι στο τελος δεν ασχολεισαι με αυτους που δεν θελουν να καταλαβουν και να μαθουν... Καλα για τους κτηνιατρους δεν σχολιαζω εχω ακουσει τα απιστευτα!
Και παλι να χαιρεσαι το μωρο σου!!! :)