caucasian

caucasian

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2008
77
0
kilkis
γεια σας ειμαι ο γιαννης ειμαι καινουργιο μελος εχω τρελα με τα σκυλια.
ειμαι κατοχος σκυλου απο 1986 απο τοτε που ηρθα απο γερμανια μονιμα για ελλαδα.ειχα διαφορα απο ημιαιμα αδεσποτα εως και doperman ,rotwailer και pit pull,τωρα εχω ενα καυκασιο ποιμενικο το οποιο ειναι 10 μηνων.με το καυκασιο παιδια εχω μπερδευτει παρα πολυ σε οτι αφορα τα standar της φυλης θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Γεια σου Γιαννη.
Δεν γνωριζω να σου πω για τη φυλη, αλλα βάλε μας καμια φώτο,ίσως οι πιο εμπειροι να μπορουν να κρίνουν.:)

caucasian

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2008
77
0
kilkis
να σου εξηγησω πηγα και ειδα πολλα καυκασου και ολα ητανε διαφορετικα ανα μεταξυ τους

και κατα ενα περιεργο τροπο ολα ειχαν pedigree

Last edited by a moderator:

caucasian

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2008
77
0
kilkis
αδερφε πηγα σε διαφορους που εχουν η λενε τουλαχιστον πως εχουν καυκασια αλλα ητανε ολα ανομοια αναμεταξυ τους και το περιεργο ειναι οτι τα περισοτερα ειχαν pedigree.

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
σου εξηγησα αδερφε η φυλη δεν ειναι εντυπωσιακη για την ομοιομορφια της ... :)

απο κει και περα εξαρταται που πηγες...πηγες σε εκθεση? πηγες σε byb ?

Last edited by a moderator:

caucasian

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2008
77
0
kilkis
εγω το πηρα απο εκτροφεα αλλα ειναι ανθρωπος που αγαπαει αυτο που κανει και μου το εχει αποδειξει.τι εννοω οταν λεω μου το εχει αποδειξη αυτα που γραφει στο φορουμ π.χ στην αρχικη σελιδα τα τηρει ολα απλα με κανει εντυπωση πως 2 ανομοια σκυλια αναμεταξυ θεωρουνται καθαρομαια χωρις να εχουν σχεση το ενα με το αλλο

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
υπαρχουν και φυλες με υπο-τυπους. Ακομα και μεταξυ εκτροφειων υπαρχουν διαφορες. Το προτυπο ομως ειναι ενα και αυτο θα πρεπει να ειναι ο στοχος.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Αν εχει χαρτια το ζωο σου ,καλο θα ηταν να δηλωσεις συμμετοχη σε επομενες εκθεσεις.Εκει θα σου λυθουν οι πιο πολλες αποριες σχετικα με τα καυκασια και θα σου πει και την αποψη του ο κριτης.Παραλληλα θα μιλησεις και με αρκετους εκτροφεις της φυλης.Δεν ειναι και πολλοι βεβαια..Αλλα θα σε βοηθησουν.