Caucasian Ovcharka

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Manolis xania...τα σκυλιά αυτά είναι πολύ εντυπωσιακά και εργασιακά. Παράλληλα έχουν και χαρακτήρα, ακριβώς επειδή είναι αυτά τα σκυλιά και κάνουν αυτό που ξέρουν. Φρόντισε τον σκύλο σου από τώρα που είναι μικρός ως προς τον χαρακτήρα του. Και βάλε μας και καμιά φωτο να το δούμε !!

christaras

Member
11 Μαϊου 2013
13
1
ΠΑΤΡΑ
έχω ένα γνωστο που ασχολείτε με τα καυκάσια εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον.μου είχε τάξει να μου δώσει ένα κουτάβι μιας και ήθελα να πάρω σκύλο άλλα τελικά το απέριψα και πήγα στη γνωστή δοκιμασμένη λύση βελγικο ποιμενικό .μπορεί να μας πειτε ποια είναι η δυσκολία αυτού του σκυλιού?αυτό που μου κάνει εντύπωση σε πολλούς είναι η ειρωνία που αντιμετωπίζουν κάποιους που λένε ότι πηραν σκύλο!!!δηλαδή αν είναι καποιος σκύλος χωρίς πεντικγρυ η δεν είναι απο εκτροφέα απαραίτητα σημαίνει οτι ο σκύλος δεν εχει τα σωστά χαρακτηριστικά της φυλής.έχω πάρει απο εκπαιδευτή ντομπερμαν-γερμανικο ποιμενικο- βελγικο ποιμενικο και μου εχουν χαρίσει και άλλα πολλα σκυλια και το καλυτερο σκυλι που ειχα ποτε το είχα βρει στα σκουπιδια.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
γκέλυ
Σε ποιά περιοχή της Πάτρας υπάρχει ο εκτροφέας καυκάσου? Μάλιστα θυμάμαι ένα περιστατικό με έναν κοντά στο σπίτι μου όπου πήρε ένα σκυλί το οποίο με περηφάνια έλεγε πώς είναι καυκάσου και μου είπε ότι του το έδωσε μία γυναίκα αφού δεν μπορούσε να το έχει στο διαμέρισμα της γιατί θα γίνει μεγαλόσωμο,ο σκύλος έμοιαζε κάτι με τσοπανόσκυλο αλλά μόνο καυκάσου δεν ήταν η μπορεί μισό-μισό.

Τώρα κάτι σεχτικά με τον ΚΟΕ και τους εκτροφείς που με απασχολεί,αν κάνω μία γέννα(που δεν μπορώ και δεν θα ήθελα) και την δηλώσω σημαίνει πώς τα κουτάβια είναι καθαρόαιμα?δηλαδή ποιός έρχεται να δεί τα σκυλιά μου και όλα αυτά ώστε να δώσει το εντάξει?

christaras
το θέμα δεν είναι πώς αν ο σκύλος δεν είναι καθαρόαιμος δεν θα τον αγαπάμε αλλά δεν φτάνει που κάποιος παίρνει σκύλο απο λάθος επιλογή,μας λέει κιόλας ότι είναι καθαρόαιμο που δεν παίζει και θέλουμε λίγο να τα βάλουμε σε μία σειρά όσον αφορά ποιός σκύλος είναι καθαρόαιμος για να καταλαβαίνουμε.

Last edited:

christaras

Member
11 Μαϊου 2013
13
1
ΠΑΤΡΑ
γκέλυ
Σε ποιά περιοχή της Πάτρας υπάρχει ο εκτροφέας καυκάσου? Μάλιστα θυμάμαι ένα περιστατικό με έναν κοντά στο σπίτι μου όπου πήρε ένα σκυλί το οποίο με περηφάνια έλεγε πώς είναι καυκάσου και μου είπε ότι του το έδωσε μία γυναίκα αφού δεν μπορούσε να το έχει στο διαμέρισμα της γιατί θα γίνει μεγαλόσωμο,ο σκύλος έμοιαζε κάτι με τσοπανόσκυλο αλλά μόνο καυκάσου δεν ήταν η μπορεί μισό-μισό.

Τώρα κάτι σεχτικά με τον ΚΟΕ και τους εκτροφείς που με απασχολεί,αν κάνω μία γέννα(που δεν μπορώ και δεν θα ήθελα) και την δηλώσω σημαίνει πώς τα κουτάβια είναι καθαρόαιμα?δηλαδή ποιός έρχεται να δεί τα σκυλιά μου και όλα αυτά ώστε να δώσει το εντάξει?

christaras
το θέμα δεν είναι πώς αν ο σκύλος δεν είναι καθαρόαιμος δεν θα τον αγαπάμε αλλά δεν φτάνει που κάποιος παίρνει σκύλο απο λάθος επιλογή,μας λέει κιόλας ότι είναι καθαρόαιμο που δεν παίζει και θέλουμε λίγο να τα βάλουμε σε μία σειρά όσον αφορά ποιός σκύλος είναι καθαρόαιμος για να καταλαβαίνουμε.
το καταλαβαίνω αυτό που λες και το βιόνω κάθε μέρα.τα μησα σκυλιά είναι καθαρόαιμα λαμπραντόρ και τα άλλα μισά λυκόσκυλα.ο σκύλος για πολούς είναι μεσο επιδειξης μέσω κομποφάνειας και πολλά άλλα λες και αν δεν έχει καθαρόαιμο κάτι τρέχει!!!το πιος σκύλος είναι καθαρόαιμος φένετε απο χιλιόμετρα για ένα γνώστη τώρα ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και 3 πουλάκια καθονται.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
έχω ένα γνωστο που ασχολείτε με τα καυκάσια εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον.μου είχε τάξει να μου δώσει ένα κουτάβι μιας και ήθελα να πάρω σκύλο άλλα τελικά το απέριψα και πήγα στη γνωστή δοκιμασμένη λύση βελγικο ποιμενικό .μπορεί να μας πειτε ποια είναι η δυσκολία αυτού του σκυλιού?αυτό που μου κάνει εντύπωση σε πολλούς είναι η ειρωνία που αντιμετωπίζουν κάποιους που λένε ότι πηραν σκύλο!!!δηλαδή αν είναι καποιος σκύλος χωρίς πεντικγρυ η δεν είναι απο εκτροφέα απαραίτητα σημαίνει οτι ο σκύλος δεν εχει τα σωστά χαρακτηριστικά της φυλής.έχω πάρει απο εκπαιδευτή ντομπερμαν-γερμανικο ποιμενικο- βελγικο ποιμενικο και μου εχουν χαρίσει και άλλα πολλα σκυλια και το καλυτερο σκυλι που ειχα ποτε το είχα βρει στα σκουπιδια.
Κανείς δεν έχει πρόβλημα με κανένα σκυλί. Ίσα ίσα. Το πρόβλημα έγγειται στα αλόγιστα ζευγαρώματα. Και εγώ τις σκύλες μου από το δρόμο τις μάζεψα και είναι μοναδικές αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Το θέμα είναι το πως βρέθηκαν εκεί όλα αυτά τα υπέροχα σκυλιά.

mountain

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2013
66
3
Πειτε με οτι εχω ¨ρατσιστικο ¨ χαρακτηρα αλλα βρισκω ελαχιστους λογους στην Ελλαδα καποιος να εχει ενα καυκασιο. Σου ευχομαι πολυ υπομονη γιατι το σκυλι σου ανηκει στη πιο δυσκολη ρατσα. Διαβασε πολυ και προπάντως να το κανεις ενα "ασφαλες" σκυλι για το ιδιο και τους ανθρώπους.

Ojeriza

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
217
2
Rion
Διαβασε πολυ και προπάντως να το κανεις ενα "ασφαλες" σκυλι για το ιδιο και τους ανθρώπους.
Συμφωνώ και εγώ με τον φίλο! Και επειδή ζω σε χωριό με τεράστιες εκτάσεις , άπλα , κοπάδια , ζώα συνεπώς και αρκετά ποιμενικά , καυκάσια κλπ κλπ το μόνο που έχω να σου πω είναι Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε!! Αν "οπλίσει" ένα καυκάσιο δύσκολα.....ξε-οπλίζει! :cool:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα