Caucasian Ovcharka

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
κάρτα αλλαγής είχε?
underdog μόλις έπεσα από την καρέκλα!!!! :D:D:D
(οκ, στην ουσία του καθόλου αστείο, but still....)

Μανώλη καλωσήρθες.... Τα υπόλοιπα θα στα πουν οι φίλοι εδώ - εγώ θα πω να χαίρεσαι το αρκουδάκι που σου χαρίσανε και ελπίζω να έχεις διαβάσει ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ και να είσαι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ έτοιμος ν' ανταπεξέλθεις στις ανάγκες και να ζήσεις αρμονικά με την ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ιδιαίτερη φυλή που διάλεξες να σου δωρίσουν. Bonne chance, και σ' εσένα και στον σκυλάκο (/σκύλαρο).

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
βουτια απο ψηλα... σε μολυβενια θαλασσα

καυκασου δωρο.. αρα αγορα απο πετσοπ?.. αρα εχεις ιδεα τι σκυλο εχεις στα χερια σου?

Manolis xania

Member
15 Ιουλίου 2013
11
0
ειναι 50 ημερων εχω διαβασει για το σκυλο κ γενικα ασχολουμε.. στην οικογενεια τωρα εχουμε 11 σκυλους επειδη κυνηγαμε κ εχουμε προβατα κατσικες κ τα λοιπα οποτε εχω κ καταληλο μερος για το αρκουδακι μου.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
οχι απο πετσοπ
απο ιδιώτη ε? έχεις διαβάσει, έχεις 11 σκυλιά και παρόλαυτα αποφάσισες να πάρεις σκύλο 50 ημερών, και μάλιστα σαν δώρο...
Μάλλον λάθος πράγματα διάβασες Μανόλη.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αλλο ομως το εχω σκύλο, από το εχω σκύλο δυναμικης φυλης και δη από πετσοπ ή ιδιώτη...
ωρολογιακή βομβα!

Manolis xania

Member
15 Ιουλίου 2013
11
0
δεν μου το χαρισε αυτος που τους ειχε... ποτε επρεπε να τον παρω δηλαδη ?? κ οι γονεις του σκυλου ειναι αψογοι... πειτε μου συγκεκριμενα πραγματα αν ξερετε..

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
μα δεν εχεις ρωτησει και κατι.
ουτε το ονομα του δε μας εχεις πει!
τι να σου πουμε?

Manolis xania

Member
15 Ιουλίου 2013
11
0
αν ειχε καποιος κανενα ιδιας ρατσας οχι να εχει ακουσει οτι να ναι η να ξερει γενικα πληροφοριες..Λεων τον λενε

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Ποιο το προβλημα αν ειναι απο στανη και εργασιακους γονεις;Ειπαμε εκτροφεας ναι αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις. Αλλο το γαλικό μπουλντόγκ και άλλο κάποιος ορεινός ποιμενικός.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα