catnip για σκυλους????

Hunnibull

New Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
4
0
Καταστροφές, καταστροφές... για να θυμηθώ.. αν εξαιρέσω κάτι ψιλο-ζημιές νεαρής ηλικίας (μάθημα ανατομίας σε κουκλάκια, δάγκωμα κινητού, γιατί το τηλεφώνημα που περίμενε δεν ήρθε ποτέ...) ο Roman ευτυχώς έχει περιορίσει τις τραγικές απώλειες πολέμου, κ μάλλον λόγω βελγικού ταμπεραμέντου- απόλυτη ψυχραιμία κ ύπνος βαθύς- ακόμη κ όταν μένει μόνος, με εμένα να γυρνάω σπίτι, περιμένοντας την έκπληξη, όλα είναι εντάξει..
Το δικό μου πρόβλημα, όταν ήταν μικρούλης, αλλά ακόμη κ τώρα που είναι ενός έτους κ κάτι, είναι το γεγονός ότι αντιμετώπιζε (κ μερικές φορές ακόμη αντιμετωπίζει) το σπίτι ως ένα τεράστιο WC!!!!Κ επειδή ο παλιός μου ιδιοκτήτης ήταν σε κρίσιμη ηλικία για εμφράγματα, το πάτωμα ήταν μάρμαρο- άρα όλα τα όξινα σημάδια αποτυπώνονταν- σκέφτηκα ότι ο μόνος τρόπος εκμάθησης ήταν ο περιορισμός σε ... κρεβατάκι μωρού.. (δε με τρελλαίνουν τα κλουβιά) κ άλλωστε το μεγεθός του ήταν ότι πρέπει...Μετά από μήνες λοιπόν, επιτέλους λειτούργησε στο υποσυνείδητό του το πείραμα Pavlov, "δράση-αποτέλεσμα", κ κατάλαβε ότι το να τον βάλω στο κρεβατάκι, σημαίνει ότι θα μείνει μόνος κ ότι δεν πρέπει να λερώσει το χώρο του, γιατί εκεί κοιμάται κ έχει τα παιχνίδια του..Μας πήρε.... χρόνια... αλλά κάποτε το κατανόησε. το πάτωμα γλύτωσε όσο μπορούσε, αλλά το κρεβατάκι δε θα το έδινα σε καμία γνωστή που περιμένει μωρό!!!!!!