οταν ηταν μικρος, ηταν οι γονεις μου στο σπιτι και δεν υπηρχε προβλημα..εκανε μεν ζημιες αλλα σε λογικα πλαισια..οι γονεις μου μενουν εξι μηνες το χρονο μαζι μου. απλα μου κανει εντυπωση οτι οσο περναει ο καιρος, αντι να του περναει ολο αυτο..συνεχιζει αμειωτο..
τωρα το ζωο αν σηκωθει ορθιο ειναι πιο ψηλο απο εμενα...οποτε το να σηκωσω ολα τα πραγματα ακομη πιο ψηλα...ειναι αδυνατον..αυτο που κανω ειναι να τον περιοριζω σε μια περιοχη, σαλονι, κρεβατοκαμαρα, χωλ.. και να του αποκλειω την διελευση στην κουζινα και σε ενα αλλο δωματιο που εχουμε, στο οποιο βεβαια βαζω οτι δε θελω να πειραξει οσο θα ειναι μονος του..ομως παρ ολα αυτα παλι κατι θα βρει..τη μια θα ειναι η βουρτσα των μαλλιων μου, την αλλη θα ειναι μια εφημεριδα, την τριτη θα ειναι το τηλεκοντρολ που το ξεχασα μια μερα να το σηκωσω..(αυτο εγινε τρεις φορες :lol: )..δεν εχει σημασια τι θα ειναι...κατι θα βρει αυτος..
απλα μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι δεν το εχει συνηθισει ακομη..ωστε να ειναι ηρεμος και να καθετε χαλαρος με τα παιχνιδια του..κοντευει ενος χρονων..και ζει ποσο καιρο σε αυτους τους ρυθμους..δε θα επρεπε να το εχει μαθει..?