canun brio activ...

vkop

Active Member
8 Νοεμβρίου 2015
32
108
39
Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή την τροφή? Στο πετ σοπ που ψωνίζω για τον Έκτορα μου είπε καλά λόγια παρά το γεγονός ότι του δίνω διπλάσια χρήματα για την τροφή που δίνω τώρα!!

Attachments

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή την τροφή? Στο πετ σοπ που ψωνίζω για τον Έκτορα μου είπε καλά λόγια παρά το γεγονός ότι του δίνω διπλάσια χρήματα για την τροφή που δίνω τώρα!!
Κάπου την συζητούσα σήμερα, τελικά την πήρες, έχεις άποψη;;

vkop

Active Member
8 Νοεμβρίου 2015
32
108
39
Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά τότε μου είχε κάνει εντύπωση το σχήμα της κροκέτας που είναι σαν στραγάλι και ελαφριά σαν αφρολέξ.... Και το κατάστημα την προμόταρε πολύ λέγοντας για πόσο καλή τιμή έχει και πόσο καλά αφομοιώνεται

Georfil

New Member
2 Δεκεμβρίου 2016
1
0
34
περιέχει κοτόπουλο δεν μπορώ να καταλάβω !! βοήθεια παρακαλώ γιατί δεν κάνει να δίνω κοτόπουλο στον σκύλο μ

vkop

Active Member
8 Νοεμβρίου 2015
32
108
39
Από αυτά που γράφει στα συστατικά χοιρινό (sucked pig, τι ακριβώς είναι αυτό δεν ξέρω και γιατί δεν το γράφει απλά pork ούτε αυτό το ξέρω) και μοσχάρι. Εν τέλει δεν τη δοκίμασα ποτέ γιατί αποφεύγω το καλαμπόκι...