Cane corso

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Προσωπικα δέν μου χαλάει την διάθεση η εικονα ενός ακρωτηριασμενου ζώου. Μου προκαλεί βαθύτατη θλίψη ο πόνος που πέρασε χωρίς λόγο. Καί αηδία αυτός που το κάνει καί θεωρεί τον εαυτό του φιλοζωο.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

kostasiasi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
76
0
μαλιστα ενταξει νασια......το ποσο αγαπαω τα ζωα τουλαχιστον ασε να το ξερω εγω και μονο.και πριν κρινουμε τον αλλον καλυτερα να κρινουμε τον εαυτο μας πιστευω ετσι?και τετοιες επιθεσεις να κανεις εκει που πρεπει και οχι σε μενα που ασχολουμε με σκυλια εδω και τοσα χρονια.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Δέν ξέρω τι αγάπη είναι όταν υποβαλεις κάποιον σε βασανιστηριο χωρίς λόγο. Δέν υπάρχει κάπου που νά ξέρω νά κάνω επίθεση γιά νά σου κάνω τη χάρη, ούτε καί σε εσένα κάνω επίθεση ,σου λέω την άποψη μου. Έχασα πριν δύο μήνες το ντοπερμαν μου καί γνωρίζω καί εγώ από σκυλιά. Δέν του είχα κόψει ούτε αυτιά ούτε ούρα.
Καλή σου νύχτα.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Kostasiasi, στην φωτογραφία 2.5 μηνών ο σκύλος σου είχε άκοπα αφτάκια. Νόμιζα ότι τα κόβουν πολύ νωρίτερα από αυτή την ηλικία.
Πέρα από αυτό θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι ο τρόπος που ζήτησες να του κόψουν τα αφτιά του ζώου είναι απαράδεκτος, και απορώ με τον γιατρό που σου έκανε τα γούστα...
Το ζώο το πετσοκόψατε.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εμενα δε με ενοχλει το ποσο κοντα ή μακρια θα ειναι κομμενα τα αυτια. Η ανθρωπινη ματαιοδοξια ειναι μεγαλη. Αναρωτιεμαι ομως αν και ποτε επιτελους οι κτηνατροι θα σταματησουν να κανουν παρανομιες...

kostasiasi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
76
0
καλημερα σε ολους.συγνωμη αλλα απο φωτογραφια δεν μπορει να καταλαβει κανενας πως ειναι τα αυτια.ουτε τα πετσοκοψα ουτε τπτ.αν το εβλεπες απο κοντα φιλε κυβελι θα εβλεπες οτι ειναι μια χαρα.αμαλιαζ δεν καταλαβα το σχολιο για τους κτηνιατρους....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
αμαλιαζ δεν καταλαβα το σχολιο για τους κτηνιατρους....
Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την προστασία των ζώων που κυρώθηκε και τέθηκε σε ισχύ και στην Ελλαδα με τον Ν.2017/1992, απαγορεύονται οι αισθητικές επεμβάσεις σε ζώα συντροφιάς.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
αμαλιαζ δεν καταλαβα το σχολιο για τους κτηνιατρους....
Είναι παράνομη η κοπή των αφτιών αλλά δυστυχώς οι κτηνίατροι συνεχίζουν και τα κόβουν. Αυτό εννοεί η Αμαλία.
Πάντως πραγματικά εύχομαι η φωτογραφία να αδικεί τον σκύλο γιατί δείχνει πολυ άσχημη δουλειά. Ήταν πολυ όμορφος 2.5 μηνών με τα ωραία του αφτάκια. Εύχομαι τουλάχιστον να μην δημιούργησε πρόβλημα στον σκύλο ο τρόπος που κόπηκαν τα αφτια του.

kostasiasi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
76
0
παιδια το κοψιμο εδω που ειμαι εγω δεν ειναι παρανομο.οσο για το ποσο κοντα ειναι οταν ημουν ιταλια ειχα παει και ειχα δει σκυλια που ειχε ο Renzo Carosio και απο εκει ειχα δει το μηκος.δεν σηκωθηκα ενα πρωι και ειπα εγω τα θελω πιο κοντα.....προβλημα κανενα δεν εχει δημιουργηθει οπως δεν ειχε δημιουργηθει και στο προηγουμενο cane που ειχα.....