Cane corso

kostasiasi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
76
0
καλησπερα και παλι!φιλε γριφο δεν ξερω πως λειτουργει το φορουμ γι αυτο δεν ειχα κανει και δικο μου θεμα.ευχαριστω για την συμβουλη!λοιπον εχω ενα cane corso τον δια 4.5 μηνων.ειναι 21 κιλα και γονεις mefisto del rosso malpelo(πατερας) και galinda del custodi nos(μητερα).εχω ξεκινησει και δινω στον σκυλο μου artemis medium/large breed puppy!η δοσολογια που γραφει οτι πρεπει να δινω συμφωνα με την ηλικια και τα κιλα ειναι 5 με 6 δοσομετρητες των 8 οz.8 οz =225 gr!δεν ειναι αρκετα τα γραμμαρια ?η απλως φαινεται σε μενα πολυ?οσο για την δραστηριοτητα το τελευταιο διαστημα εχουμε ξεκινησει τις μικρες βολτες γιατι τοσο καιρο ηταν αδυνατο απο το πολυ χιονι που ειχαμε εδω.

kostasiasi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
76
0
ναι θα ανεβασουμε και φωτο οταν θα αγορασουμε για μια ακομα φορα το καλωδιο που συνδεει το iphone με το pc....πως γινεται να χαλαει συνεχεια δεν μπορω να καταλαβω.........

kostasiasi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
76
0
viviana ισως κατι εκανα!για κοιτα στα album μου και αν φαινονται πες μου για να ξερω..

kostasiasi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
76
0
mefisto_candy_6..jpgο μπαμπας

gali..jpgκαι η μαμα.....

περιμενω εντυπωσεις...............

Last edited by a moderator:

deckel

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2011
70
0
Ρόδος
Να το χαίρεσαι για πολλά πολλά χρόνια...τι εντυπώσεις περιμένεις??? Το μικρό μιλάει από μόνο του....κουκλί!!!!

deckel

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2011
70
0
Ρόδος
Αν καταλαβαίνω λέει....ευτυχώς κάπου κάπου αυτέςοι ταλαιπωρημένες φυλές πέφτουν στα χέρια υπεύθυνων ιδιοκτητών με όρεξη να μάθουν και να τους δώσουν την αγάπη που τους αξίζει...καλή περιήγηση στο φόρουμ!!!!

kostasiasi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
76
0
ευχαριστω deckel.το πρωτο cane corso που ειχα το ειχα παρει απο bari πριν 15 χρονια δεν ηταν απλως σκυλος ηταν ανθρωπος.μαλλον πολυ καλυτερος απο ανθρωπο.......και αφου ξεπερασα σιγα σιγα το οτι μου πεθανε πηρα την αποφαση να παρω παλι.