και ενα crate!!! Γνωμη μου ειναι οτι μετα τα μπωλακια για το φαι και το νερο, ειναι το αμεσως απαραιτητο για το κουταβι.ενα σωρο συμβουλες....απο που να ξεκινησουμε!!!!!αλλα πρωτα απο ολα φιλαρακο,καλη υπομονη.απο αυτο πρεπει να εχεις κ ολα τα αλλα ερχονται!ενα μαξιλαρακι για τον υπνο του κανονησε,μπολακια για νερο κ τροφη αρχικα.απο κει κ μετα ,θα βρεις κ παρομοια θεματα συζητησης,πολυ χρησιμα αν ψαξεις πανω δεξια στην αναζητηση.καλη διαμμονη να εχει ο κουταβος,καλη υπομονη εσυ,κ ευχομαι να γινεται ενα τελειο διδυμο!
Μια χαρα!!! Με το καλο να τον υποδεχτειτε!!!Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές! Έχω τρομερή αγωνία... Δεν περνάνε οι ημέρες μέχρι την Κυριακή! Το κουτάβι δε θα μένει παρά ελάχιστα μόνο του, όποτε θα φεύγω για τη δουλειά, θα το κρατάει η κοπέλα μου. Ναι το Δεκέμβριο θα τον έπαιρνα, αλλά ο εκτροφέας που είχαμε συμφωνήσει δεν έκανε τελικά τη γέννα, και έτσι γνώρισα τον κ. Ξώνα (canecorsoitaliano.gr), από όπου και τελικά θα τον πάρω!
Κρατάω το " Σόρυ "Κοίτα επειδή υπάρχει ανταγωνισμός με τις διεθνείς αγορές,και αν σκεφτείς πως οι μετοχές όπου και έγιναν επενδύσεις δεν πάνε ανοδικά,
θα υπάρχει μια πτώση των τιμών της τάξης του 15%-17% και θα κυμαίνονται σε μειωμένα επίπεδα.
Σόρυ αλλά δεν κρατήθηκα