Cane corso

Lygkos

Member
20 Μαϊου 2010
16
0
Florina
Επιτέλους μετά από τόσους μήνες την Κυριακή θα έχω τον Φοίβο μου! Ένα cane corso 2 μηνών. Η αδημονία μου είναι απίστευτη. Δεν ξέρω τι να πρωτοφτιάξω στο σπίτι. Όποια πρακτική συμβουλή για την πρώτη ημέρα συγκατοίκηση υπάρχει είναι ευπρόσδεκτη.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
ενα σωρο συμβουλες....απο που να ξεκινησουμε!!!!!αλλα πρωτα απο ολα φιλαρακο,καλη υπομονη.απο αυτο πρεπει να εχεις κ ολα τα αλλα ερχονται!ενα μαξιλαρακι για τον υπνο του κανονησε,μπολακια για νερο κ τροφη αρχικα.απο κει κ μετα ,θα βρεις κ παρομοια θεματα συζητησης,πολυ χρησιμα αν ψαξεις πανω δεξια στην αναζητηση.καλη διαμμονη να εχει ο κουταβος,καλη υπομονη εσυ,κ ευχομαι να γινεται ενα τελειο διδυμο!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
ενα σωρο συμβουλες....απο που να ξεκινησουμε!!!!!αλλα πρωτα απο ολα φιλαρακο,καλη υπομονη.απο αυτο πρεπει να εχεις κ ολα τα αλλα ερχονται!ενα μαξιλαρακι για τον υπνο του κανονησε,μπολακια για νερο κ τροφη αρχικα.απο κει κ μετα ,θα βρεις κ παρομοια θεματα συζητησης,πολυ χρησιμα αν ψαξεις πανω δεξια στην αναζητηση.καλη διαμμονη να εχει ο κουταβος,καλη υπομονη εσυ,κ ευχομαι να γινεται ενα τελειο διδυμο!
και ενα crate!!! Γνωμη μου ειναι οτι μετα τα μπωλακια για το φαι και το νερο, ειναι το αμεσως απαραιτητο για το κουταβι.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
σωστα,αλλα εξαρταται κ απο το τι ζωη κανει ο φιλος κ ποσες ωρες μπορει να ασχολειται ,ακομη κ απο το ιδιο το σπιτι.αν πχ μπορει να το παιρνει στον χωρο που εργαζεται ,δεν χρειαζεται κλουβακι...

Lygkos

Member
20 Μαϊου 2010
16
0
Florina
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές! Έχω τρομερή αγωνία... Δεν περνάνε οι ημέρες μέχρι την Κυριακή! Το κουτάβι δε θα μένει παρά ελάχιστα μόνο του, όποτε θα φεύγω για τη δουλειά, θα το κρατάει η κοπέλα μου. Ναι το Δεκέμβριο θα τον έπαιρνα, αλλά ο εκτροφέας που είχαμε συμφωνήσει δεν έκανε τελικά τη γέννα, και έτσι γνώρισα τον κ. Ξώνα (canecorsoitaliano.gr), από όπου και τελικά θα τον πάρω!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές! Έχω τρομερή αγωνία... Δεν περνάνε οι ημέρες μέχρι την Κυριακή! Το κουτάβι δε θα μένει παρά ελάχιστα μόνο του, όποτε θα φεύγω για τη δουλειά, θα το κρατάει η κοπέλα μου. Ναι το Δεκέμβριο θα τον έπαιρνα, αλλά ο εκτροφέας που είχαμε συμφωνήσει δεν έκανε τελικά τη γέννα, και έτσι γνώρισα τον κ. Ξώνα (canecorsoitaliano.gr), από όπου και τελικά θα τον πάρω!
Μια χαρα!!! Με το καλο να τον υποδεχτειτε!!!:D
Μη τον πνιξετε απο τα φιλια και της αγκαλιες την Κυριακη ε?:p
Μαυρουλης? Αυτος στη φωτο ειναι?

Lygkos

Member
20 Μαϊου 2010
16
0
Florina
Η Δευτέρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Ευχαριστώ για τις ευχές! Ναι αυτός μαυρούλης με έχει τρελάνει! Παίδες φεύγω για τη δουλειά. Θα ξαναμπώ το βράδυ, έχω πολλά να ρωτήσω και να μοιραστώ.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Κοίτα επειδή υπάρχει ανταγωνισμός με τις διεθνείς αγορές,και αν σκεφτείς πως οι μετοχές όπου και έγιναν επενδύσεις δεν πάνε ανοδικά,
θα υπάρχει μια πτώση των τιμών της τάξης του 15%-17% και θα κυμαίνονται σε μειωμένα επίπεδα.:D:D

Σόρυ αλλά δεν κρατήθηκα

STAMOSCHIOS

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2009
58
1
CHIOS
Κοίτα επειδή υπάρχει ανταγωνισμός με τις διεθνείς αγορές,και αν σκεφτείς πως οι μετοχές όπου και έγιναν επενδύσεις δεν πάνε ανοδικά,
θα υπάρχει μια πτώση των τιμών της τάξης του 15%-17% και θα κυμαίνονται σε μειωμένα επίπεδα.:D:D

Σόρυ αλλά δεν κρατήθηκα
Κρατάω το " Σόρυ "