Cane corso subforum?

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο?( γιατί πιστεύω βρίσκονται αρκετοί ιδιοκτήτες ΚΟΡΣΟ αλλά κ ενδιαφερωμενοι της ρατσας στο dogforum, που μας αξίζει κάτι τέτοιο)
Είδη σε κάποιο thread έχει αναφερθεί αυτή η πρόταση κ υπήρξε κάποια απειχιση, τώρα που το κάνω ποστ θέλω να εμφανιστειτε κορσαδες κ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ για να γίνει!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

ΥΓ: Αν είμαι λάθος η απογορευται αυτό που κάνω σβηστετο αυτό το ποστ !

nicklps

Well-Known Member
28 Μαϊου 2012
98
1
Μαζι σου ΑΡΘΟΥΡΕ ,το στηριζουμε και το ζηταμε και εμεις οι υπολοιποι!Ειναι πολλα τα θεματα που μπορουν να ανοιχτουν εκει για την συγκεκριμενη ρατσα,για μας που τα εχουμε αλλα και για αυτους που θελουν να αποκτησουν..

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Νομίζω ο admin δεν θα πει όχι αρκεί να υπάρχει όρεξη, και θεματολογία και σεβαστός αριθμό ανθρώπων που να μπορεί να αναπτυχθεί επικοδομητικά!

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Νομίζω ο admin δεν θα πει όχι αρκεί να υπάρχει όρεξη, και θεματολογία και σεβαστός αριθμό ανθρώπων που να μπορεί να αναπτυχθεί επικοδομητικά!
Και ορεξη υπαρχει, κ θεματολογια υπαρχει(αφου παρατηρω οτι σχεδον καθε μερα υπαρχει thread για κορσο) κ κοσμος υπαρχει(εχω δει ακετα μελοι κατοχοι κανε κορσο στο forum), αρκει να εμφανιστουν σε αυτο το thread για να στηριξουν κατι τετοιο!!!!!!!!!!!!!!
Εμπρος κορσαδες εμφανιστειτε κ στηριχτετο, για καλο ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nicklps

Well-Known Member
28 Μαϊου 2012
98
1
Εδω υπαρχει subforum για tosa inu και δεν εχει καν θεματα για συζητηση..Ειναι κριμα να μην υπαρχει για κανε κορσο..Χωρις να το λεω υποτητικα για την φιλη (Tosa Inu) !
[h=1][/h]