δεν ειναι φυλακαςoscar said:θα μου θυμησεις παλι γιατι δεν παιρνεις Pitbull???
ειναι επιθετικο προς τα αλλα σκυλια
δεν μ'αρεσει
δεν ειναι φυλακαςoscar said:θα μου θυμησεις παλι γιατι δεν παιρνεις Pitbull???
τα ιδια με τα αποπανωlone wolf said:για ρίξε και μια ματια σε αυτό American Staffordshire Terrier νομίζω θα σου αρέσει αν και δεν ειναι mastif...
ισως δεν το εθεσα σωστα. ειναι λιγοτερο φυλακας απο αυτα που εχω διαλεξει και ειναι λογικο οταν μια φυλη για 50 γενιες παραγεται ειτε για show ειτε για αγωνες να ειναι λιγοτερο ικανο στην φυλαξη.lone wolf said:Μπορώ να δεκτώ ότι δεν σου αρέσει αλλά να ξέρεις ότι και για φύλακας κάνει και επιθετικό δεν είναι με τα άλλα σκυλιά.
μπορει και τα δυο, μπορει και ο τροπος του ιδιοκτητη του.lone wolf said:Κλείνοντας εγώ έχω το Rott που βλέπεις στην φωτό και ένας γείτονας μου έχει ένα τσιουάουα μινιόν το οποίο μόλις δει τον Άρη χαλάει τον κόσμο γαυγίζει, τρέχει κατά πάνω μας, δαγκώνει το λουρί κα, πιστεύεις ότι φταίει η εκτροφή του ή ο λάθος τρόπος που το μεγάλωσε ο ιδιοκτήτης του;
Rott me kommena avtia?Κλείνοντας εγώ έχω το Rott που βλέπεις στην φωτό
Kai kala kaneis!δεν πιστεύω στους ακρωτηριασμούς...
αυτος ακριβως ειναι ο προβληματισμος μου. οτι οταν το description κωλαει στην εμφανιση το ιδιο θα συμβαινει και στον χαρακτηρα.ΜΑΚΗΣ said:Όταν το απέξω (εμφάνιση) δεν έχει σταθεροποιηθή σκέψου τι ρίσκο παίρνεις για το απομέσα (χαρακτήρας).
συμβουλή μου.
ψάξε για κάτι άλλο
r u crazy! γραψε μεχρι να πονεσει το χερι σου!Morgan_A said:Εάν σε ενδιαφέρει... φίλε sir-elric, να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, μπορώ να σου γράψω ευχαρίστως, όσα έχω αποκομίσει από την εμπειρία μου, κατά την συμβίωσή μας...
Σ'ΑΥΤΌ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩΑκόμα, θα ήθελα να προσθέσω, ότι από την στιγμή, που του έχουν κλέψει την καρδιά... αυτές οι φυλές, ότι άλλο κι΄ αν αποκτήσει, πάντα θα έχει αποθημένο να αποκτήσει ένα τέτοιο σκυλί...