δεν υπάρχει κάποιος από εδώ που να τον γνωρίζει και να μας πει αν τον έχει ενημερώσει ;Aν δεν είχε εμπλακεί, δεν θα ήταν εδώ να υπερασπίσει τη φήμη του;
δεν υπάρχει κάποιος από εδώ που να τον γνωρίζει και να μας πει αν τον έχει ενημερώσει ;Aν δεν είχε εμπλακεί, δεν θα ήταν εδώ να υπερασπίσει τη φήμη του;
Μιλησαμε τοτε στο facebook για το ολο θεμα.Πως ξέρεις πως έμαθε για το ελληνικό κεντρο εκπαίδευσης σκύλων.;
Βασίλη, δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω..Αλλά κ τότε , που λες ότι έμαθε δεν ήρθε εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό του ή τη φήμη του, αλλά μίλησε μαζί σου..Μιλησαμε τοτε στο facebook για το ολο θεμα.
Δεν τον ξέρω, μπορώ όμως να τον ενημερώσω..μένω δίπλα στο ΕΚΕΣ στην Καισαριανή..δεν υπάρχει κάποιος από εδώ που να τον γνωρίζει και να μας πει αν τον έχει ενημερώσει ;
Θα το δεχθώ και θα ζητήσω συγνώμη για την παρεξήγηση.Γιάννη, μπήκες κάπως θυμωμένος. Δε νομίζω ότι απευθύνεται σε σένα το ποστ. Γιατί δεν ανοίγεις ένα θέμα να πεις για το σκυλάκι σου;
Ναι, εχει 2 εκπαιδευτηρια.Δεν εχει δυο εκπαιδευτηρια? ενα αλιμο ενα καισαριανη?
Έχω πέσει από τα σύννεφα και για την εξέλιξη,ειλικρινά δηλαδή δεν μπορώ να τον καταλάβω τον χάρις και την ξερό κεφαλιά του και επίσης για τον κύριο τριάντη ...τον εκτιμώ πολυ ως εκπαιδευτή και δεν ξέρω τι να πω πια...ελπίζω να μην είναι έτσι τα πράγματα γύρω αδυνατω να πιστέψω πως θα έκανε κάτι τέτοιο. Μου πήγε το μυαλό και στη δυσφήμηση γιατί ο ανθρωπος δεν μπαίνει προφανώς στο φόρουμ για να απαντήσει και θα με ενδιέφερε πολυ να δώ τι πει...πάντως έχω καταστεναχωρηθει..
πόσο σίγουρο είναι ότι στο πάρε δώσε του σκύλου έχει εμπλακεί ο κ. Τριάντης ;
Aν δεν είχε εμπλακεί, δεν θα ήταν εδώ να υπερασπίσει τη φήμη του;
Δεν θα το ελεγα "απολογια" mareco.Πάντως, άσχετα με όλα τα αλλά, είναι άδικο να λέγονται για τον άνθρωπο τέτοια, ενώ δεν είναι στο φόρουμ να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και το λέω γιατί είναι επαγγελματίας χρόνια στο χώρο και εδώ μέσα μπαίνουν πολλά άτομα που μπορεί να επηρεαστούν από τη συζήτηση...
σε δουλευει πατοκορφα ο τυπος...επειδη διαβασα ολο το θεμα ηθελα να κανω μια ερωτηση στους σχετικους.
ειπατε αρκετοι πριν οτι αφου ειναι καθαροαιμο για ποιο λογο να μην εχει pedigree.
και κανενας δεν ειπε τιποτα για εξοδα χαρτιων.
λοιπον πηγα σε ενα pet shop να δει η κοπελα μου σκυλακι και της ειπε μια τιμη.
τον ρωτησαμε για χαρτια και μας ειπε οτι αν θελετε χαρτια και τσιπακι ειναι αλλα 200 ευρω.
στοιχιζουν τοσο?
στην ερωτηση οτι αν θελω χαρτια θα ερθει το ιδιο σκυλακι χωρις χαρτια η απαντηση ειναι εχει δεν εχει χαρτια θα ειναι το ιδιο σκυλι. και αν θελουμε μετα μπορουμε να του βγαλουμε χαρτια και εμεις.
τι παιζει ρε παιδια τελικα?
και τι λενε αυτα τα χαρτια? δηλωνουν πω ειναι υγιη το σκυλακι και εχει ολα τα χαρακτηριστηκα τη ρατσας?
αν υπαρχει καποιο σχετικο θεμα ας μου δωσει καποιος ενα λινκ.
Χαρη να χαιρεσαι το σκυλακι σου ελπιζω να εισαι ευχαριστημενος.