Cane Corso, θετικά και αρνητικά !!!!

saradeas13

Member
27 Μαρτίου 2013
13
1
Γεια σε ολους,μετα απο 2 μηνες τελικα βρηκα κουταβι(κανε κορσο)και σε περιπου 10 μερες θα το εχω στο σπιτι:D!!!!θα ηθελα απο οσους εχουν εμπηρια στην ρατσα να μου πουν τα θετικα και τα αρνητικα που κατα τη γνωμη τους εχει αυτη η (υπεροχη) φυλη!!!εχω ξοδεψει παρα,μα παρα πολλες ωρες στη μελετη αυτης της ρατσας και ειμαι ενθουσιαζμενος με την επιλογη μου αλλα καθε πληροφορια απο προσωπικες εμπηριες θα μου ηταν ακομα πιο χρησιμη!!!!!

• Like
Reactions: Kostas_

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Καλησπέρα και να σου ζήσει!

Δε μπορώ ακριβώς να καταλάβω όμως το timing του ερωτήματος...Αφού θα έχεις ένα Cane Corso σε 10 ημέρες τι σημασία θα έχει να μάθεις τώρα τα θετικά και τα αρνητικά;

Άσε που αφού έχεις ξοδέψει αρκετές ώρες σε μελέτη της φυλής εσύ θα πρέπει να είσαι αυτός που θα μας τα πει (τα θετικά και τα αρνητικά).

Με κάθε συμπάθεια λοιπόν, σε ρωτάω:

Ποια τα θετικά και τα αρνητικά της φυλής Cane Corso, ποια η καλύτερη "πηγή" απόκτησης του και ποιος ο "ιδανικός" (αν υπάρχει) ιδιοκτήτης ενός Cane Corso;

Να σου ζήσει και πάλι...:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Με το καλό να παραλάβεις το κουτάβι σου. Ελπίζω να έχεις κάνει σωστή επιλογή.

Αλήθεια...αν τα αρνητικά μετρηθούν πολύ περισσότερα από τα θετικά, τι θα κάνεις;

saradeas13

Member
27 Μαρτίου 2013
13
1
Καλησπέρα και να σου ζήσει!

Δε μπορώ ακριβώς να καταλάβω όμως το timing του ερωτήματος...Αφού θα έχεις ένα Cane Corso σε 10 ημέρες τι σημασία θα έχει να μάθεις τώρα τα θετικά και τα αρνητικά;

Άσε που αφού έχεις ξοδέψει αρκετές ώρες σε μελέτη της φυλής εσύ θα πρέπει να είσαι αυτός που θα μας τα πει (τα θετικά και τα αρνητικά).

Με κάθε συμπάθεια λοιπόν, σε ρωτάω:

Ποια τα θετικά και τα αρνητικά της φυλής Cane Corso, ποια η καλύτερη "πηγή" απόκτησης του και ποιος ο "ιδανικός" (αν υπάρχει) ιδιοκτήτης ενός Cane Corso;

Να σου ζήσει και πάλι...:)
Περισοτερο θα ηθελα να ακουσω εμπηριες απο ανθρωπους που εχουν η ειχαν κανε κορσο απλα γιατι οι 10 μερες που μεσολαβουν μεχρι να παρω το κουταβι μου,μου φενεται ...πολυυυυυ μακρυα και θελω καθημερινα να ασχολουμε με το μελλοντικο σκυλο μου...!!!εχω μελετησει παρα πολυ τη ρατσα αλλα δεν ειχα ποτε στο παρελθον(ειχα Ντοπερμαν,το εχασα πριν 3 μηνες απο καρκινο),τα κανε κορσο ειναι η ρατσα που(η...μελετη το λεει)"τα εχει ολα σε ενα",αριστος φυλακας,ιδανικος συντροφος,αψογος με τα παιδια(εχω 2),ευκολος στην εκπαιδευση,απολυτα πιστος στην οικογενεια του,ηρεμο και ισοροποιμενο ταπεραμεντο και απιστευτη ομορφια!!!αρνητικο στα δικα μου"θελω" ειναι πως ειναι αρκετα εως πολυ..σαλιαρης!!!!Το καλυτερη"πηγη" αποκτησης ειναι σχετικο,υπαρχουν καλα εκτροφεια και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο,προσωπικα λογο μιας πολυ καλης φιλιας με εναν Σερβο(20 χρονια εκτροφεας Ντοπερμαν),με βοηθησε πολυ και με εφερε σε επαφη με ενα απο τα καλυτερα εκτροφεια κανε κορσο του κοσμου,το Magnifica απο οπου περνω και το κουταβακι μου!!!!...ιδανικος ιδιοκτητης ????γενικα πιστευω για τετοιου τυπου σκυλια χριαζεται ισοροποιμενα...αφεντικα που μπορουν να επιβληθουν στον σκυλο τους χωρις...ξυλο και ...χαζες...τιμωριες,που πανω απολα θα αγαπαει το σκυλο του και θα ασχολειτε ΠΑΡΑ πολυ μαζι του!!!!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
....μεχρι τωρα που να παρει, αρνητικα δεν της εχω βρει....... μονο οτι ρουχαλιζει!
Να σου ζησει.....!!