Cane Corso ...η μηπως οχι?

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Καταπληκτική παρέα.
Το βίντεο δεν μπορώ να το δω απ'τη δουλειά, αλλά απο αυτά που διαβάζω, μπράβο του και μπράβο σας.
Οι ευχές... αυτονόητες!
Όσο για την μικρή σου......μόνο μικρή δεν είναι :), άσε που είναι και φανταστική με τις μαγουλάρες τις!!!
Στο σεμινάριο την πήγες;

Να χαίρεσαι την φοβερή παρεούλα σου.

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Εχει αποψη ο σκυλος!
(ομορφο παντως δεν ξερω αν τον λες, εκτος κι αν εισαι φαν των ντοπερμαν)
Το κολλαρο το αλλαζουμε συχνα γιατι του το τρωει η "μικρη"....
Όμορφος, όμορφος! (καλά κι εγώ, ό,τι σκυλί δω -σχεδόν- όμορφο το λέω, αλλά είναι πολύ μούτρο σίγουρα)

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Καταπληκτική παρέα.
Το βίντεο δεν μπορώ να το δω απ'τη δουλειά, αλλά απο αυτά που διαβάζω, μπράβο του και μπράβο σας.
Οι ευχές... αυτονόητες!
Όσο για την μικρή σου......μόνο μικρή δεν είναι :), άσε που είναι και φανταστική με τις μαγουλάρες τις!!!
Στο σεμινάριο την πήγες;

Να χαίρεσαι την φοβερή παρεούλα σου.
Αυτες οι μαγουλαρες.... ερωτας!
Πηγαμε στο σεμηναριο, κ εχω να πω οτι τραβα τραβα μαλλον τις εχω ξεχυλωσει λιγο παραπανω τις μαγουλαρες (συγκριτικα με αλλα!!!)
Την Καρμεν δεν ειδαμε αλλα καταλαβαινω οτι η αποσταση ειναι μεγαλη.....
Βαλτην τουλαχιστον καμια φωτο να δω το τιγρε κουταβι που μου ειχε κλεψει την καρδια!

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Αυτες οι μαγουλαρες.... ερωτας!
Πηγαμε στο σεμηναριο, κ εχω να πω οτι τραβα τραβα μαλλον τις εχω ξεχυλωσει λιγο παραπανω τις μαγουλαρες (συγκριτικα με αλλα!!!)
Την Καρμεν δεν ειδαμε αλλα καταλαβαινω οτι η αποσταση ειναι μεγαλη.....
Βαλτην τουλαχιστον καμια φωτο να δω το τιγρε κουταβι που μου ειχε κλεψει την καρδια!
Εμένα πάντως μου αρέσουνε τα corso με μάγουλα.
Η Κάρμεν είναι λίγο απίθανο σενάριο να κατέβει Αθήνα για σεμινάριο. Δουλεύει όμως εδώ. Θα βάλουμε και φώτο σύντομα.

Underdogg

Member
25 Οκτωβρίου 2013
24
0
Καλησπέρα κι απο μένα. Δεν είχα ποτέ την τύχη να έχω την παρέα ενός corso, παρ´ όλα αυτά η δική μου εμπειρία απο το θέμα σκυλος-γάτα είναι απο τις καλύτερες. Αρχικά πριν χρόνια υιοθέτησαμε ένα αδέσποτο θηλυκο κυνηγοσκυλο(; ) , φοβιτσιαρικο και ψωροπερηφανο, κυνηγούσε τα γατάκια της περιοχής. Όταν υιοθέτησαμε στην παρέα έναν αδέσποτο γάτο, αυτά τα δυο συμβιωναν χωρίς κανένα πρόβλημα, εκτός απο μερικούς τσαμπουκάδες. Αργότερα στην παρέα προστέθηκαν άλλες δυο γάτες, επίσης μ αυτές κανένα πρόβλημα. Μετά απο καιρό, αποκτήσαμε τον ημίαιμο ποιμενικό, τον βρήκαμε κουτάβι και μεγαλώνοντας δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα γατιά. Σίγουρα χρειάστηκε μερικές φορές να τον μαλωσουμε και να τον μάθουμε μερικά πράγματα, αλλά εκτός απο μερικές γατομπουφλες χωρίς νύχια και δυο τρεις κλωτσιες του σκύλου, όλα κύλησαν ομαλά. Απο 1.5 χρόνου εώς 2.5, ο σκύλος καλωσόρισε αλλά 3 γατάκια. Το πιο δύσκολο ήταν εκεί. Στην αρχή είχαμε κυνηγητό και πολλά τετ α τετ, αλλά με λίγη εκπαίδευση όλα έγιναν ρόδινα για κάθε λογής τετράποδο. Ήταν πολύ εύκολο να μάθει ο τεράστιος ξεροκεφαλος σκύλος μας να μην καταβροχθίζει τα γατιά. Οπότε κιρκη,τιγρης,θρύλος,αλεξ,φουξ,τιτος,σουλα απολαμβανουν ειρηνικη ατμόσφαιρα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Σας ευχαριστουμε ολους να 'στε καλα!!

mareco,
δεν ξερω, μου το εδωσε ο εκτροφεας της.......ειναι παντως εξαιρετικο!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Είναι κουκλιά και τα δύο, τα θηλυκά σε οποιαδήποτε φυλή εντωμεταξύ φαίνονται από μακριά, εχουν άλλη γλύκα στην φάτσα δεν είναι σαν τους κεφάλες τους αρσενικούς!
Πανέμορφα να σου ζήσουν !

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Οντως, κουκλιά και τα δύο!!!

Και μην ανησυχείς, δε φρακάρουν, ειδικά το χειμώνα... εγώ τα βρίσκω, κάθε πρωί, κουλουριασμένα το ένα πάνω στο άλλο!!!:)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Kυριολεκτικα την..... σπιτωσε ο πορνογερος!

Εγω παντως απορω ακομα πως δεν εχουνε φρακαρει......
Κρύο, καιρός για δύο, δε λένε? Επίσης λένε χίλιοι καλοί χωράνε. Μην ξαφνιαστείς αν δεις και τον γάτο μέσα, κάπου ανάμεσα ή από πάνω.

Και τα δυο σκυλιά σου τα βλέπω πανέμορφα!