Aυτος ειναι ο Σιζαρ ειναι 9 μηνων τωρα στις φωτογραφιες ειναι 8 περιπου.Ειναι παρα πολυ καλος φιλος αγαπαει υπερβολικα τα παιδια μου,δεν εχει δειξει σημαδια επιθετικοτητας ουτε σε ανθρωπους ουτε σε αλλα σκυλια και γενικα ζωα.Δεν γνωριζω αν αργοτερα αυτο αλλαξει.Απ οτι καταλαβα, πηρες σκυλο.....
Οποτε συστησε μας τον, με καμια φωτο κατα προτιμηση.....
Μπορεις ελευθερα να ρωτησεις οτι επιθυμεις φιλε east.Πως εξελισσεται η συμπεριφορα ενος ημιαιμου κανεις δεν ξερει.
Εγω θα σου πω πως ειναι αναμενομενο να εξελιχθει η συμπεριφορα ενος lαρσενικου cane corso.
Μεχρι κ τους 12 (περιπου μηνες) θα κουταβιζει.
Μεχρι τους 15 θα δοκιμαζει εντονα τα ορια οποτε παιζει να ακουσεις κανα "γρ" η να εκδηλωσει την δυσαρεσκεια του σε καποια θεματα....
Μετα θα αρχισει να γινεται αντρακι, οποτε εκει θα δεις κ τις πρωτες αντιδρασεις απεναντι σε ξενους η περιεργες καταστασεις.
Εαν μεχρι τα δυο δεν εχει δειξει την εμφυτη ικανοτητα του για προστασια χωρου κ ατομων κατι δεν παει καθολου καλα.....
Να τον χαιρεσαι κ θα αποφυγω να ρωτησω περισσοτερες ανακριτικες λεπτομεριες.....
Του κλέβω το ελεύθερο του east, για να ρωτήσω...κομμένα είναι τ'αφτάκια μας, ή μου φαίνεται;Μπορεις ελευθερα να ρωτησεις οτι επιθυμεις φιλε east.
Καλημερα.Του κλέβω το ελεύθερο του east, για να ρωτήσω...κομμένα είναι τ'αφτάκια μας, ή μου φαίνεται;
Ωραιος τροπος.Τα "ευτυχώς" να τα αφήσεις για άλλους πιο πονόκαρδους από εμένα.
Γιατί εγώ, αν βρεθείς στον δρόμο μου, θα καλέσω την αστυνομία, και θα σε καταγγείλω.
Δεν φτάνει δηλαδή, που κάνατε άχρηστη γέννα, του κόψατε και τ'αφτιά. Και υποθέτω και των αδελφών του. Κοίτα να δεις θράσσος φίλε μου!
Τι λες βρε παιδί μου!!!!Δεν ειναι γεννα των φιλων μου.το σκυλι αυτο το ειχαν γυφτοι ζουσε σε ασκημες συνθηκες.
Παντως θα χαρω να με δεις στον δρομο και να μου μιλησεις.θα σε κανω να καταλαβεις πολλα.οποτε θες.Τι λες βρε παιδί μου!!!!
Το έσωσες δηλαδή. Μπράβο σου, όχι...μπράβο σου!!!
Πως ξερουμε τοτε οτι ειναι εστω ημιαιμο cane corso;Δεν ειναι γεννα των φιλων μου.το σκυλι αυτο το ειχαν γυφτοι ζουσε σε ασκημες συνθηκες..