abnormal sound alarm feature καλύτερη ποιότητα. εφαρμογη και για τον υπολογιστη που η tapo δεν εχει .η tapo μου παρουσιαζει και καποια κοληματα αυτη οχιΓια πες τι το καλύτερο έχει;
Άμα πάρεις κάμερα δε θα έχει γυρισμό μετά να ξέρειςΑ ειστε όλοι καμένοι εδώ μέσα μου φαίνεται![]()
Με το συμπαθειο, αλλά μου φαίνεται λιιιιιγο υπερβολη χαχαΆμα πάρεις κάμερα δε θα έχει γυρισμό μετά να ξέρειςσου παραχωρω την δική μου δοκιμαστικά
![]()
Κοίτα,λόγο της κάμερας έχω σωσει το καλοριφέρ. Έχω δει τον σκύλο να πίνει 1 λίτρο λάδι και μετά χαζοπραγματα κατά βάση τύπου μασουλαγε τα πόμολα,ήταν εξαφανισμένος μέσα στην ντουλάπα κ.αΜε το συμπαθειο, αλλά μου φαίνεται λιιιιιγο υπερβολη χαχα
Εγώ στην φάση που έτρωγε σύμπαν, όταν λείπαμε, τον έχωνα crate.
H camera μόνο για ακαδημαϊκούς λόγους μου φαίνεται χρήσιμη.
Άργησε να έρθει ο κρειτ λίγο γι αυτό όλα αυτά. Μετά από λίγο ήρθε το κρειτ. Κοτσαρα την κάμερα από πάνω. Και τον χαζεύω που είναι μέσα στο κρειτ. Νταξει λίγο χαζό,αλλά έχει πλάκα λιγο.Κ δεν τον εχωνες crate;;Πιο φθηνά θα σου ερχόταν, θα καταλαβαινε κ αυτός ότι σπίτι πρέπει να είναι ήσυχος!!
Μου χει τυχει το πρωτο... ενεργοποιησα το μικροφωνο και αρχισα τα"γαλλικα". Ολοι κοιτουσαν στο υπερπεραν με απορια αλλά εκατσαν παναγιτσες ολη την υπολοιπη μερα. Στη δευτερη περιπτωση, επειδη εργαζομαι σε αποσταση 8-10 λεπτων απο το σπιτι, φευγω πετωντας φανταζομαι...Εγώ να ρωτήσω κάτι που το χω απορία γιατί με είχε προβληματίσει και μένα κάποια στιγμή...
Έλα και βάζεις την κάμερα, είσαι στη δουλειά και βλέπεις ότι γίνεται μέσα της π... το κάγκελο ή παθαίνει κάτι ο σκύλος.
Ψυχολογικά το αντέχετε αυτό το πράγμα να είστε συνέχεια στην τσίτα ή παίρνετε χάπια;
![]()