Τι κουταβι ήταν αυτό? Τόσο μεγάλες πατουσαρες δεν εχω ξαναδεί. Μου φαίνεται ήταν και πιό μεγάλος από τα αδέλφια του. Δεν γνωρίζω για την φυλή τίποτα ,έχει παραπάνω κιλά ? Εμένα μου φαίνεται γίγαντας αλλά όχι χοντρός.
Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Aπ τα αδέρφια του ήταν 4-5 κιλά πιο βαρύς σε ηλικία 2.5 μηνών όταν τον είχα πάρει απ το εκτροφείο του !!!
Είναι γενικά υπερ-τύπος ο Cargo σε όλα του , σε όλα τα σημεία του σώματος του !! Κεφάλι, μύες, θώρακα, μπούτια, εύρος, κόκκαλο...παντού !!!
Η φυλή βάση προτύπου έχει ανώτατο όριο για τους αρσενικούς τα 58,5-59 κιλά και ύψος τα 68.5 εκατοστά !! Ο Cargo είναι 78.5-79 κιλά και ύψος 72 cm ,αλλά αυτα τα κιλά δεν είναι κιλά...μίας κοιλιάς !! Είναι γενικά πολύ μεγάλο ζώο, σε σχέση με άλλους αρσενικούς της φυλής του, σε σημείο που μπορεί άλλοι αρσενικοί δίπλα στον Cargo να μοιάζουν με θηλυκά !! Αυτό ομολογώ ότι δεν το είχα παρατηρήσει εγώ αλλά μου το είπαν όταν τον είχα τρέξει στο στίβο του ΚΟΕ το καλοκαίρι !!!
Δεν με συνεπαίρνει το μέγεθος του Cargo ούτε στο ΑΠΕΙΡΟελάχιστο, όσο με συνεπαίρνουν: ο τεράστιος βαθμός εφυίας του, το πόσο συνεργάσμος είναι ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, η ατελείωτη μανία για επαναφορά, η κοινωνικότητα του, η διαχυτικότητα - διακριτικότητα του......
Με συνεπαίρνει το πως τη μία στιγμή χαζοπαίζει σαν μικρό ''γατάκι'' και στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ απειλή θα μετατραπεί σε ένα ταύρο από ατσάλι έτοιμο ΓΙΑ ΟΛΑ για να προφυλάξει (βουβά και αθόρυβα...
) : εμένα...την οικογένεια μου... τους φίλους μου.....εσένα , αν τύχει και γνωριστείτε και γίνεται ''παρέα'' και αφού περάσει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ απειλή με λόγο και αιτία σε κλάσματα δευτερολέπτου κυλιέται κάτω, σαν να μην συνέβη τίποτα ΠΟΤΕ, κάνοντας κοιλίτσες και αναμένοντας χάδια και φιλιά ΜΕΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ και το στόμα
!!!!