Bullmastiff-κουτάβι

dpol

New Member
17 Ιανουαρίου 2012
2
0
Ψάχνω κουτάβι Bullmastiff.
Εχω διαβάσει για τη φυλή και μου αρέσει πολύ.
Έχω πρόσφατα μετακομίσει σε νέο σπιτι με αυλή (οικογένεια με 2 παιδιά 5+4χρ.). Πάντα θέλαμε σκύλο και περιμέναμε τη στιγμή. Στο παρελθόν είχα ποιμενικό και 2 κολευ. Ασχετα με τη νεα ρατσα. Ενας άλλος βασικός λόγος είναι οτι το χρειάζομαι και για φύλακα. Εντός ή εκτός σπιτιού (περιμένω απόψεις).
τι εχετε να μου προτεινετε? απο που ειναι καλυτερα να βρω? εχω διάθεση να περιμένω μεχρι να βρω κάτι καλό σε εκτροφή.

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Η άποψη μου είναι ότι είναι πολύ καλύτερα να είναι εντός σπιτιού. Ο σκύλος θέλει να είναι κοντά στην οικογένεια του και εσείς θα τον χαρείτε περισσότερο αν είναι δίπλα σας. Άλλο ένα πλεονέκτημα αφορά την φύλαξη, αν είναι έξω στον κήπο θα φυλάει το γκαζόν και τους θάμνους και θα είναι εύκολος στόχος για φόλα.

Αν είναι μέσα στο σπίτι με το βαθύ γάβγισμα και μόνο μπορεί να αποτρέψει πιθανό εισβολέα.

Εφόσον υπάρχει κήπος θα μπορούσε να περνάει αρκετή ώρα έξω και το βράδυ να κοιμάται μέσα πχ.

Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν τρία εκτροφεία στην Ελλάδα - Αθήνα, Σύρο και Λάρισα. Για “μπουλμαστιφ” από πετ σοπ μην το σκέφτεσαι καν γιατί πίστεψε με δεν θέλεις κάτι που ίσως μοιάζει με τη φυλή αλλά δεν έχει τον ανάλογο χαρακτήρα.

Σου εύχομαι να βρεις τον κατάλληλο για σένα σκύλο!

dpol

New Member
17 Ιανουαρίου 2012
2
0
ναι καπως ετσι το σκεφτομαι για το μεσα-εξω.
οσον αφορα για τα εκτροφεια μονο της συρου γνωρίζω... θα μιλησω.

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Αν κανεις μια αναζητηση στο forum θα μαθεις οτι αφορα τα εκτροφεια για την συγκεκριμενη φυλη.
Δυο απο του εκτροφεις ειναι και μελη...το μελος kos και το μελος solco(αν δεν κανω λαθος)!
υ.γ. : τελεια επιλογη;)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και ο kos της αθήνας......
αλλά για μπουλμαστίφ θεωρώ το μέσα στο σπίτι πολύ πολύ σημαντικό
για όλα τα σκυλιά βέβαια
αλλά για μπουλμαστίφ είναι πολύ κρίμα να το κοιμίζεις έξω...