Boxer

xristosss

Member
15 Ιουνίου 2011
5
0
για σας φίλοι μου ένα λευκό boxer μπορεί να ζευγαρώσει με ένα κανελή boxer θα υπάρξουν προβλήματα; ευχαριστώ

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Γεια σου Χρηστο.
..... και να ηταν μονο αυτο
Ας απαντησω μονο στο ερωτημα σου λευκο μποξερ=λαθος χρωμα δλδ με απλα λογια δεν ειναι μποξερ δεν ειναι αποδεκτο απο τα μποξερ ( ισως το ακους και για πρωτη φορα)

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Ωραια,εκει που ανοιξες το τοπικ σου δλδ στο ''εκτροφη αναπαραγωγη και επιλογη'' εχει αρκετα τοπικ που θα σε διαφωτισουν περι ζευγαρωματος
και μπορεις να δεις και εδω http://www.fci.be/nomenclature.aspx το προτυπο των μποξερ

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Τα λευκά μπόξερ είναι εκτός προτύπου και αναπαραγωγής, όχι μόνο λόγο χρώματος αλλά και επειδή μεταφέρουν άλλα μη επιθυμητά χαρακτηριστικά στους απογόνους του.

Παραμένουν εξαιρετικοί σύντροφοι αλλά δεν πρέπει να τα αναπαράγουμε.

Καλό θα ήταν επίσης να ρίξεις μια ματιά στα θέματα περί αναπαραγωγής και να συμβουλευτείς κάποιον εκτροφέα όσον αφορά το τί πρέπει και τί δεν πρέπει να κάνουμε σε σχέση με τα ζευγαρώματα.

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Λιγο ειρωνικο το οτι τα λευκα μποξερ ειναι εκτος προτυπου,οταν τα πρωτα μποξερ ηταν λευκα....

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Χρησιμοποιήθηκε ένας λευκός γεννήτορας, δεν ήταν λευκά τα πρώτα Μπόξερ. Είναι εκτός προτύπου από το 1925. Όταν διασταυρώνονται δυο flashy μπόξερ, υπάρχει 25% πιθανότητα για κάθε κουτάβι να βγει λευκό.

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Γεια σου Χρηστο.
..... και να ηταν μονο αυτο
Ας απαντησω μονο στο ερωτημα σου λευκο μποξερ=λαθος χρωμα δλδ με απλα λογια δεν ειναι μποξερ δεν ειναι αποδεκτο απο τα μποξερ ( ισως το ακους και για πρωτη φορα)
Λάθος μάλλον.... Πρόσφατα μιλώντας με εκτροφέα μπόξερ μου είπε ότι τώρα πια είναι αποδεκτά

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Σε ανεπίσημες εκθέσεις στη Γερμανία, χωρίς απονομή CAC. Εκτροφικά είναι εκτός αναπαραγωγής.

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
ναι φίλη μου είμαι αρχαριοσ
Λες οτι εισαι αρχαριος αλλα την σκυλα σου την εβαλες να γεννησει πριν εναμιση χρονο...εκει ησουν πεπειραμενος....:--/