boston terrier κουταβι

iri2lap

New Member
2 Ιανουαρίου 2011
3
0
γεια σας,
εδω και μια εβδομάδα εχω ενα πανεμορφο αγορακι,που στις 23/1 κλεινει τους 2 μήνες.Θέλω τισ συμβουλές σας γύρω απο την διατροφή του.εχω αγορασει κροκετες hills αλλά δεν τις τρωει,μαγειρεψα κοτοπουλο με καροτο σελινο λιγη ντοματα και λιγο καστανο ρυζι 1 κουταλια καλαμποκελαιο κοντεψε να φαει και το μπωλ.,όταν στο επομενο γευμα ανακατεψα και 1 κουταλια απο τις κροκετες εφαγε αλλα τις περισσοτερες κροκετες τισ αφησε.Μηπως θα ηταν καλλυτερα να δοκιμασω acana η orijen;περιμενω τις απόψεις σας και τις συμβουλες σας.

marco

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2010
56
0
lesvos
εγω παντως τον δικο μου τον ταιζω royal κ τιν λατρεβει..δοκιμασε με μια κουταλιτσα γιαουρτι!

giannis91

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2010
51
0
Ντοματα νομιζω πως δεν κανει.Δοκιμασε να αλεσεις την ξηρα με λιγο κρεας ή ζομό στον οποιο εχει βραστει κρεας.Αν θελεις βαλε και λιγο λαδι, καλυτερα σπορελαιο.Σε αυτην την ηλικια δεν θα πεσει με τα μουτρα στην ξηρα οποια και αν ειναι αυτη.Για το ποια ξηρα θα σου πουν καλυτερα οι υπολοιποι.Παντως οποια και να παρεις παρε την μικρη συσκευασια (συνηθος βγαινει σε 800 γρ.) για μην σου παει τζαμπα.Ωραια ρατσα!Να σου ζησει.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.400
10.582
Athens
Το κουτάβι το πήρες πολύ μικρό - έπρεπε να είναι 60 ημερών. Από που το πήρες αν επιτρέπεται?

iri2lap

New Member
2 Ιανουαρίου 2011
3
0
το αγορασα απο ιδιωτη,η σκυλιτσα γεννησε 7 και ολα εζησαν.Πήγα και τα ειδα ηταν όλα κουκλακια.Και η μάνα και ο πατερας έχουν τα χαρτια τους και τα κουταβια έχουν δηλωθεί στον ΚΟΕ και περιμενω να ολοκληρωθει η διαδικασία.Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει ακόμα ένα αγοράκι,και μπορω να σας δώσω τηλεφωνο να το δειτε εδω στην Αθηνα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλώς ήρθες ! Να σου ζήσει! Δε μας βαζεις και καμία φωτογραφία να το θαυμάσουμε?