Boerboel (Αφρικανικό μαστίφ)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μα ποτε ομως.....ουτε με αγκυρα!!!!!
Ομως, δε συμφωνείς κάπως με αυτό που είπα: Οτι θα σταματήσει να σε "φροντίσει" αν δει ότι σε "έχασε"?:cool:
εφόσον, βέβαια, έχεις φροντίσει να έχεις ιδιαίτερο δέσιμο μαζί του...

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Πάντως σε συζητήσεις εκτροφεων boerboel που έχω πετύχει στο δίκτυο υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση για τα μαύρα. Υπάρχει εκτροφειο που τα εκτρέφει και μέλη της EBBASA δεν τα δέχονται ως καθαρόαιμα παρόλο που έχουν κανονικό γενεολογιο όπως λέει ο εκτροφεας.
Θα ψάξω να το βρω γιατί παει καιρός που το έχω δει.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Πάντως σε συζητήσεις εκτροφεων boerboel που έχω πετύχει στο δίκτυο υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση για τα μαύρα. Υπάρχει εκτροφειο που τα εκτρέφει και μέλη της EBBASA δεν τα δέχονται ως καθαρόαιμα παρόλο που έχουν κανονικό γενεολογιο όπως λέει ο εκτροφεας.
Θα ψάξω να το βρω γιατί παει καιρός που το έχω δει.
Βρές την, ρε Θοδωρή, γιατί κάτι τέτοιο είχε πάρει κι εμένα το μάτι μου...

Γι' αυτό και έθιξα το θέμα με το μαύρο χρώμα...

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Ωραίο το μαύρο, επιβλητικό, κακό, ναι μαρεσει αλλά........το καφέ στην συγκεκριμένη ράτσα μου καθεται πιο σωστό κ ταιριαστο στο ματι, ίσως γιατί έτσι το έχω συνηθιση,άσε που είναι κ πιο λιονταρισιο κ με φτιάχνει λιγάκι παρά πάνω, ταιριάζει πιο σωστά αφού είναι south Africa mastif! πάντως το μαύρο στην πρώτη φωτο ειναι πολύ ΜΕΓΑΛΟ σε μέγεθος κ φαίνεται,παρόλο που το μαύρο είναι χρώμα που κρύβει μεγεθος,βάρος,όγκο.Χαλαρά μια 85+κιλά!
Όσο για το 1-2μετρα τράβηγμα ειτε είναι 55 ειτε 95 κιλά όσο δύναμη κ να έχεις ,σιγουρα αντοχή στο συνεχόμενo τράβηγμα δεν έχεις όσο ένα σκυλι, άρα σωστά λέει o johnk η δύναμη δεν φτάνει .............

Exige

Well-Known Member
29 Μαϊου 2011
79
1
xalandri
Βασιλη τα μπουτια του μπουρμπουλ που εβαλες μου φαινονται μικροτερα απο του δικου σου.:cool:

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Αιντε βρε Αρθουρίνοοοοοοοο....Πήγαμε Σομαλία γυρίσαμε,κι ακόμα ο κορίτσαρος?Πότε θα την φέρεις?

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Βρές την, ρε Θοδωρή, γιατί κάτι τέτοιο είχε πάρει κι εμένα το μάτι μου...

Γι' αυτό και έθιξα το θέμα με το μαύρο χρώμα...
Ψάχνω ψάχνω αλλά δεν...... το μόνο που βρήκα είναι φωτό από ένα μαύρο που πιο πολύ σοκολάτι μου κάνει...

Klein Sandfontein Santi

Last edited:

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Βιντεο απο το εκτροφειο Bosvlei Boerboels στην Ν. Αφρικη, με πολυ ωραια δειγματα της φυλης.

[video=youtube;BntUGcDFFUk]http://www.youtube.com/watch?v=BntUGcDFFUk[/video]

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
To συγκεκριμενο εκτροφειο φημιζεται για το καλητερο παγκοσμιος, μιας κ τα περισσοτερα μπουρμπουλοεκτροφεια εχουν αγορασει σκυλια απο εκει για την εκτροφη τους!

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
Παναγια μου, τι ποδια ειναι αυτα????
σαν bullmastiff τιγκα στα αναβολικα ειναι...

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Εχεις δικιο, ισως τωρα να εχουν καποιο τεχνικο προβλημα με το site τους , ριξε το απογευματακι μια ματια η αυριο!
Ενημερωτικα παντως εχει πολυ ωραια δειγματα της φυλης, πραγματικα μπραβο τους για την ποιοτητα που προσφερουν σαν πρωτοποροι εκτροφης της φυλης στην Ελλαδα!