Bi-Eyed Husky/Malamute @ Αγιος Ιωαννης Σερρων

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Ειδα χθες στην περιοχη του Α'ι' Γιαννη Σερρων ενα πολυ ομορφο σκυλι να περιφερεται,η husky η malamute ηταν γκριζο με λευκο,και απο οσο προλαβα να δω δεν ειχε καποιο λουρακι.Το σκυλι πηγαινε απο τραπεζι σε τραπεζι..

Φιλος μου που το ειδε επισης μου ειπε πως το ενα ματι του ειναι μπλε και το αλλο καφε.Φωτογραφια δεν εχω δυστηχως απλα το αναφερω με επιφυλαξη(αν και ρωτησα εναν υπαλληλο απο ενα εστιατοριο εκει κοντα αν γνωριζει κατι για τον σκυλο,και η απαντηση του ηταν αρνητικη).

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Βρε βρε...Σερραίος είσαι? Ησουν και στη γειτονιά μου χθες!
Εχω μια υποψία απο ποια περιοχή μπορεί να έφυγε το χάσκι αυτο. Ξέρω κάποιον εκεί που έχει ένα χάσκι bi-eyed και μένει στην περιοχή των ΤΕΦΑΑ. Δεν βρίσκομαι όμως Σερρες για ναμάθω περισσότερα.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Βρε βρε...Σερραίος είσαι? Ησουν και στη γειτονιά μου χθες!
Εχω μια υποψία απο ποια περιοχή μπορεί να έφυγε το χάσκι αυτο. Ξέρω κάποιον εκεί που έχει ένα χάσκι bi-eyed και μένει στην περιοχή των ΤΕΦΑΑ. Δεν βρίσκομαι όμως Σερρες για ναμάθω περισσότερα.
:p Σερραιος,ναι.Αν μπορεσω θα ξαναπαω,το σκυλι ηταν στο εστιατοριο διπλα στη λιμνη(διπλα στο αναψυκτηριο αν καταλαβες),απλα ρωτησα ενα παιδι απο το μαγαζι και μου ειπε πως δεν ξερει κατι.Μηπως τελικα ειναι καποιου απο το μαγαζι η εφυγε απο σπιτι ?

Ε και τελικα δεν πιστευω να υπαρχουν πολλα χασκυ με παραταιρα ματια στην γυρω περιοχη,αυτου που ξερεις θα ειναι.

Last edited:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
ναι ναι κατάλαβα!Αι γιαννης *agapoylas*
Θα ρωτήσω τους δικούς μου αν χάθηκε το σκυλί του γείτονα και ενημερώνω.

Ειναι φροντισμένο εκει που γυρναέι ή τρέχει πανικόβλητο?

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Δεν το ειδα για πολυ ωρα,αλλα φαινοταν ενταξει,ηρεμο ηταν και μερικοι το ταιζαν που και που απο τα τραπεζια τους.Αν ειναι αδεσποτο παντως πολυ ευκολα μπορει να βρει σπιτι πιστευω,ηταν πολυ ομορφο ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.277
Μέλη
20.051
Νεότερο μέλος
tzouli