1.Balou Von Silberblick: Jackomo VD Bleichstrasse/Noris V Gruntenblick/Falko V Gruntenblick/SchH III FH GEKÖRT EzA Kaï Von Tengen. Ηταν πραγματικος σταρ στη Γερμανια αλλα και εκτος Γερμανιας.Ζευγαρωσε με ολη την δυτικη κυριως Ευρωπη Οι Καλυτεροι studdog συνεχιστης της γραμμης του ο jumbo vom kummelsee ΚΑΙ ο Ambassador von Shambala στη Γερμανια.Μεγαλο ενδιαφερον εχει ο γιος του Ambassador ο Cobra van het Falconsnest.
2.Mambo Von Der Crossener Ranch Rick V Burgthann/Doc V D Teufelsbrücke./ Benno V Schwarzen Heide/Santo Vom Schwaiger Wappen/ Dingo Vom Schwaiger Wappen/Ives Eulenspiegel.Ενας μικροσωμος σκυλος αλλα με πολυ καλα εκτροφικα αποτελεσματα διακριθηκε εκτος Γερμανιας στην αρχη,Εδωσε πολλα διασημα αρσενικα καθως και ενα νεοτερο που αρχισε να προτιμαται απο τους γερμανους εκτροφεις αυτη την περιοδο ο karlo vom rauberweg.
Βασιστηκε στα αιματα του Rick ο οποιος βρισκοταν στην αφανεια.Ο Rick αρχισε ουσιαστικα την καριερα του μετα απο μια εκθεση διεθνη σε ουγγαρο-ρουμανια οπου σχολειαστηκε στα διεθνη περιοδικα¨''με τιτλο {αυτος δεν ειναι σκυλος ειναι μηχανη}.
3.Chan Von Der Bleichstrasse: Rick V Burgthann/Doc V D Teufelsbrücke./ Benno V Schwarzen Heide/Santo Vom Schwaiger Wappen/ Dingo Vom Schwaiger Wappen/Ives EulenspiegelEνα διαφορετικο ζωο εκανε καριερα το 2001-2003 εαν ομως πατε στον ιδιοκτητη του για τα αιματα του Rick τοτε προτιμηστε τον EMIL Δινει τρομερα ζωα κατα τη γνωμη μου.
4.Donner Vom Herrengarten. Ben V Ruppertbach/Hero V Hohegeiss/Aki Von Der Peeler Hütte/Frisko Vom Schloss Haus Forst. KS 2001.
Ζευγαρωσαν ολοι σχεδον οι γερμανοι εκτροφεις μαζι του. Με πολλα δια κριθεντα θυληκα απο αυτον απο τα αρσενικα πιο γνωστο Orka
vom Hause Enzian. Ο Nτονερ ειναι ενας τεραστιος αρσενικος out of mode για την εποχη του 2001-2003 που ζητουσαν αλλαγη των στανταρτ της φυλης λογω καμψης της αγορας? Κυκλοφοησαν και στανταρ με τα αρσενικα εως 65,5cm επισημα απο ομιλους.
5.Orlando Vom Hause Neubrand.Amadeus Von Silberpfeil/Donner V Brunnenweible/Chris Vom Obergrombascher Schloss/Hassan V Konigsgarten/Κουβαλαει τα αιματα του Hassan και ζευγαρωσε με αυτον ολη η υφηλιος,ρεκορ σε αριθμο που ειναι δυσκολο να σπασει ο καλυτερος εκπροσωπος του ειναι στην Αμερικη Ο quaid vom hause enzian ΚΑΙ ο Nepumuk von der Holzhaussiedlung στη Γερμανια.
6.Akino Von Der Lauterbrücke. Mambo VD Teufelsbrücke/Torro V Zimmerplatz/Brando VH Neubrand/Gero VSRietheim/Bulli V Hungerbühl. Comme Hoss. Ο Akino θεωρηθηκε ο χειροτερος εκπροσωπος απο τον Paul Herman Wurz’s σε σχεση με τους Asko,Arco κ.λ.π
Τα σχολια ειναι περιττα στη Γερμανια ο γιος του ο HENRY VON DEN HASSBERGHOHEN ειναι ο συνεχιστης κατα τη γνωμη μου.
7. Eyck Von Tengen: Matcho V Burgthann/Irk V Obergrombacher Schloss/Hassan V Konigsgarten/Amigo V Kressbach/Ives Eulenspiegel. Πουληθηκε στη Βραζιλια με τη μια ο μονος αξιος απογονος του για τα σπανια αιματα του ειναι ο connen vom brombachsee.Εκπροσωπος μιας εκτροφικης γραμμης ενος απο τα παλαιοτερα εκτροφεια ροτβαιλερ στη γερμανια το Von Tengen με αποψη ιδιαιτερη για τα στανταρ της φυλης.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ DASTY ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ Μ-----Σ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΟΟΥΣΕΣ? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΑΣ ΠΑΛΙ?