BEST RΟΤΤ - FATHER LINE 2003 - (+)

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0

1.Balou Von Silberblick: Jackomo VD Bleichstrasse/Noris V Gruntenblick/Falko V Gruntenblick/SchH III FH GEKÖRT EzA Kaï Von Tengen. Ηταν πραγματικος σταρ στη Γερμανια αλλα και εκτος Γερμανιας.Ζευγαρωσε με ολη την δυτικη κυριως Ευρωπη Οι Καλυτεροι studdog συνεχιστης της γραμμης του ο jumbo vom kummelsee ΚΑΙ ο Ambassador von Shambala στη Γερμανια.Μεγαλο ενδιαφερον εχει ο γιος του Ambassador ο Cobra van het Falconsnest.

2.Mambo Von Der Crossener Ranch Rick V Burgthann/Doc V D Teufelsbrücke./ Benno V Schwarzen Heide/Santo Vom Schwaiger Wappen/ Dingo Vom Schwaiger Wappen/Ives Eulenspiegel.Ενας μικροσωμος σκυλος αλλα με πολυ καλα εκτροφικα αποτελεσματα διακριθηκε εκτος Γερμανιας στην αρχη,Εδωσε πολλα διασημα αρσενικα καθως και ενα νεοτερο που αρχισε να προτιμαται απο τους γερμανους εκτροφεις αυτη την περιοδο ο karlo vom rauberweg.
Βασιστηκε στα αιματα του Rick ο οποιος βρισκοταν στην αφανεια.Ο Rick αρχισε ουσιαστικα την καριερα του μετα απο μια εκθεση διεθνη σε ουγγαρο-ρουμανια οπου σχολειαστηκε στα διεθνη περιοδικα¨''με τιτλο {αυτος δεν ειναι σκυλος ειναι μηχανη}.

3.Chan Von Der Bleichstrasse: Rick V Burgthann/Doc V D Teufelsbrücke./ Benno V Schwarzen Heide/Santo Vom Schwaiger Wappen/ Dingo Vom Schwaiger Wappen/Ives EulenspiegelEνα διαφορετικο ζωο εκανε καριερα το 2001-2003 εαν ομως πατε στον ιδιοκτητη του για τα αιματα του Rick τοτε προτιμηστε τον EMIL Δινει τρομερα ζωα κατα τη γνωμη μου.

4.Donner Vom Herrengarten. Ben V Ruppertbach/Hero V Hohegeiss/Aki Von Der Peeler Hütte/Frisko Vom Schloss Haus Forst. KS 2001.
Ζευγαρωσαν ολοι σχεδον οι γερμανοι εκτροφεις μαζι του. Με πολλα δια κριθεντα θυληκα απο αυτον απο τα αρσενικα πιο γνωστο Orka
vom Hause Enzian. Ο Nτονερ ειναι ενας τεραστιος αρσενικος out of mode για την εποχη του 2001-2003 που ζητουσαν αλλαγη των στανταρτ της φυλης λογω καμψης της αγορας? Κυκλοφοησαν και στανταρ με τα αρσενικα εως 65,5cm επισημα απο ομιλους.

5.Orlando Vom Hause Neubrand.Amadeus Von Silberpfeil/Donner V Brunnenweible/Chris Vom Obergrombascher Schloss/Hassan V Konigsgarten/Κουβαλαει τα αιματα του Hassan και ζευγαρωσε με αυτον ολη η υφηλιος,ρεκορ σε αριθμο που ειναι δυσκολο να σπασει ο καλυτερος εκπροσωπος του ειναι στην Αμερικη Ο quaid vom hause enzian ΚΑΙ ο Nepumuk von der Holzhaussiedlung στη Γερμανια.

6.Akino Von Der Lauterbrücke. Mambo VD Teufelsbrücke/Torro V Zimmerplatz/Brando VH Neubrand/Gero VSRietheim/Bulli V Hungerbühl. Comme Hoss. Ο Akino θεωρηθηκε ο χειροτερος εκπροσωπος απο τον Paul Herman Wurz’s σε σχεση με τους Asko,Arco κ.λ.π
Τα σχολια ειναι περιττα στη Γερμανια ο γιος του ο HENRY VON DEN HASSBERGHOHEN ειναι ο συνεχιστης κατα τη γνωμη μου.

7. Eyck Von Tengen: Matcho V Burgthann/Irk V Obergrombacher Schloss/Hassan V Konigsgarten/Amigo V Kressbach/Ives Eulenspiegel. Πουληθηκε στη Βραζιλια με τη μια ο μονος αξιος απογονος του για τα σπανια αιματα του ειναι ο connen vom brombachsee.Εκπροσωπος μιας εκτροφικης γραμμης ενος απο τα παλαιοτερα εκτροφεια ροτβαιλερ στη γερμανια το Von Tengen με αποψη ιδιαιτερη για τα στανταρ της φυλης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ DASTY ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ Μ-----Σ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΟΟΥΣΕΣ? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΑΣ ΠΑΛΙ?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
έτος 2008

1. ζωή σε μας

2. σταματάει τα ζευγαρώματα σε 2 μήνες λόγω ορίου ηλικίας

3. Ζει ?????? εξαφανασισμένος πάντως

4. Ναταν και άλλοι . ζωή σε εμάς

5. ο 250 ζευγαρώματα και μόνος εν ενεργεία

6. γέρασε και αυτός

7. πάειιιιιιιιιιιι

τι ήθελε να πει ο ποιητής λοιπόν
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Προφανώς ήταν μια παρουσίαση διάσημων επιβητόρων...

Νearos, θα μας κάνεις μια παρουσίαση με την ομάδα ελπίδων της φυλής?

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
ΜΑΚΗΣ said:
έτος 2008

1. ζωή σε μας

2. σταματάει τα ζευγαρώματα σε 2 μήνες λόγω ορίου ηλικίας

3. Ζει ?????? εξαφανασισμένος πάντως

4. Ναταν και άλλοι . ζωή σε εμάς

5. ο 250 ζευγαρώματα και μόνος εν ενεργεία

6. γέρασε και αυτός

7. πάειιιιιιιιιιιι

τι η΄θελε να πει ο ποιητής λοιπόν
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k
ΜΑΚΗ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙς ΚΑΙ ΣΑΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΠΩΣ ΕΓΩ.ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΠΑΘΕΝΕΙΣ?

ROTTIE: Θα παρακαλέσω να γράφεις με μικρά γράμματα και όχι με κεφαλαία.
Ευχαριστώ

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

πως ξέρεις που και πότε δουλεύω???

δεν πιστεύω να με παρακολουθείς :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
παρόλες τις παρατηρήσες που σου έχουν κάνει συνεχίζεις να γράφεις με κεφαλαία :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
ROTTIE said:

Ειναι ενα μερος απο τα 25 ζωα 2003-2004 που διακριθηκαν για την εκτροφικη τους ζητηση εχω και πιο προσφατα μαζι με τα αποτελεσματα απογονων τους απο αμερικανικα περιοδικα αλλα δεν λειτουργει το συστημα μου καλα για να σας τα προβαλω.

Με τη πρωτη ευκαιρια θα πουμε για νεαρα εαν το επιτρεπει το σαιτ μηπως θεωρηθει διαφημηση

ΜΑΚΗΣ said:
παρόλες τις παρατηρήσες που σου έχουν κάνει συνεχίζεις να γράφεις με κεφαλαία :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Εγω δουλευω ετσι.Δεν ειμαι και τοσο νεαρος και το επαγγελμα μου δεν μου επιτρεπει να εχω σκυλο αυτη τη στιγμη.

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
ROTTIE said:

Αλλωστε σε καθε αρχαιο λεω και τα ζωα παι παιζουν τωρα τις ελπιδες τους.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Με τη πρωτη ευκαιρια θα πουμε για νεαρα εαν το επιτρεπει το σαιτ μηπως θεωρηθει διαφημηση
Επειδή ακριβώς μπορεί να παρουσιάσεις ζώα για διαφήμιση ή δυσφήμιση ανάλογα τις προθέσεις σου το forum έχει αυτόν τον κανονισμό ...

Εάν θέλετε να βάλετε κάποια φωτογραφία από ιστοσελίδα που δεν επιτρέπεται η χρήση,η φωτογραφία αυτή δεν μπορεί να διαφημίζει άμεσα ή έμμεσα κάποιο ζώο ή κάποια ιστοσελίδα που πουλάει ζώα.

ΑΛΛΑ το subforum λόγω εξειδίκευσης έχει αυτόν ...

Σχολιασμός ονομάτων, σκύλων, αναφορές σε εκτροφεία ή εκπαιδευτές επιτρέπονται, η εξειδίκευση του forum το επιβάλλει, αλλά απαγορεύεται η δυσφήμιση χωρίς λόγο, εξύβριση και γενικά επιβάλλονται όλοι οι κανόνες καλής συμπεριφοράς που ισχύουν σε forum ή γενικά ... για ο,τιδήποτε γραφεί υπεύθυνος είναι αυτός που το δημοσιεύει και όχι το forum.

Και διασφαλιζόμαστε ΕΤΣΙ

Για όλους τους παραπάνω λόγους η συμμετοχή των μελών στο rottweiler subforum θα γίνεται κατόπιν αίτησης στον υπεύθυνο administrator του usergroup, με προσωπικό μήνυμα, όπου θα αναφέρονται τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη (ονοματεπώνυμο-τηλέφωνο)

ΕΓΩ έτσι όπως καταλαβαίνω τους κανονισμούς του forum δεν μπορεί να γίνεται συζήτηση για κορυφαίους επιβήτορες στην ενότητα αυτήν ... οπότε και δεν συμμετέχω, αφού αρνείσαι να συμμορφωθείς με τους ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ που γίνεται αυτή η διάκριση, μεταξύ των forum και θές να τα πείς κάπου χωρίς να ρισκάρεις την κριτική και χωρίς έστω να διαφημίσεις τις γνώσεις σου, αφού έτσι το βλέπεις, ζητάω παρέμβαση του admin για να λυθεί το θέμα ...

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Εγώ να επισημάνω τα εξής προς όλους :

1. Mε άλλο ένα σχόλιο σαν αυτό :

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ DASTY ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ Μ-----Σ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΟΟΥΣΕΣ? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΑΣ ΠΑΛΙ?
ή αυτό που το προκάλεσε,το θέμα θα κλειδωθεί,όπως και οποιοδήποτε άλλο θέμα.Προτείνω να μιλάτε για σκυλιά και όχι να φαγώνεστε σαν αυτά.

2. Να κρατάτε τα θέματα "στο θέμα".

3. Να σέβεστε τους κανόνες.Υπoθέτω πως αφού ξέρετε γραφή,τα καταφέρνετε και στην ανάγνωση.

Αν κριθεί ότι παραβαίνουν κάποιες δημοσιεύσεις τους κανόνες θα αντιμετωπίζοντε αναλόγος.

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση! admin

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
denis said:
Επειδή ακριβώς μπορεί να παρουσιάσεις ζώα για διαφήμιση ή δυσφήμιση ανάλογα τις προθέσεις σου το forum έχει αυτόν τον κανονισμό ...

Εάν θέλετε να βάλετε κάποια φωτογραφία από ιστοσελίδα που δεν επιτρέπεται η χρήση,η φωτογραφία αυτή δεν μπορεί να διαφημίζει άμεσα ή έμμεσα κάποιο ζώο ή κάποια ιστοσελίδα που πουλάει ζώα.

ΑΛΛΑ το subforum λόγω εξειδίκευσης έχει αυτόν ...

Σχολιασμός ονομάτων, σκύλων, αναφορές σε εκτροφεία ή εκπαιδευτές επιτρέπονται, η εξειδίκευση του forum το επιβάλλει, αλλά απαγορεύεται η δυσφήμιση χωρίς λόγο, εξύβριση και γενικά επιβάλλονται όλοι οι κανόνες καλής συμπεριφοράς που ισχύουν σε forum ή γενικά ... για ο,τιδήποτε γραφεί υπεύθυνος είναι αυτός που το δημοσιεύει και όχι το forum.

Και διασφαλιζόμαστε ΕΤΣΙ

Για όλους τους παραπάνω λόγους η συμμετοχή των μελών στο rottweiler subforum θα γίνεται κατόπιν αίτησης στον υπεύθυνο administrator του usergroup, με προσωπικό μήνυμα, όπου θα αναφέρονται τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη (ονοματεπώνυμο-τηλέφωνο)

ΕΓΩ έτσι όπως καταλαβαίνω τους κανονισμούς του forum δεν μπορεί να γίνεται συζήτηση για κορυφαίους επιβήτορες στην ενότητα αυτήν ... οπότε και δεν συμμετέχω, αφού αρνείσαι να συμμορφωθείς με τους ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ που γίνεται αυτή η διάκριση, μεταξύ των forum και θές να τα πείς κάπου χωρίς να ρισκάρεις την κριτική και χωρίς έστω να διαφημίσεις τις γνώσεις σου, αφού έτσι το βλέπεις, ζητάω παρέμβαση του admin για να λυθεί το θέμα ...
οι πληροφοριες και τα αρχεια που εχω στα χερια μου θα πληρωνε οποιοδηποτε περιοδικο για να γραψω εκει. ισως εχεις δικιο η επαγγελματικη μου συνδεση με το διαδυκτιο λογω επαγγελματος μου δινει τη δυνατοτητα να δημιουργησω σελιδα δικη μου και να προβαλω τα αρχεια μου ελευθερα και οπως θελω χωρις γκρινια να ξερεις οτι θα εισαι ευπροσδεκτος και οποιος αλλος απο το ιστιολογιο αυτο.εως τοτε για σας

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Μεγαλο ενδιαφερον εχει ο γιος του Ambassador ο Cobra van het Falconsnest.
Τιποτα ιδιαιτερο.

Code:
ενα νεοτερο που αρχισε να προτιμαται απο τους γερμανους εκτροφεις αυτη την περιοδο ο karlo vom rauberweg.
Αρχισε να προτιμαται ?Ποτε?Ποσα ζευγαρωματα εχει κανει στην Γερμανια?

ομως πατε στον ιδιοκτητη του για τα αιματα του Rick τοτε προτιμηστε τον EMIL Δινει τρομερα ζωα κατα τη γνωμη μου.
Ποια ειναι τα τρομερα ζωα :shock: :shock: που εχει δωσει????
Δηλαδη εαν θελω αιματα Rick και εχω θηλυκια με προβλημα στην γραμμη της με ροζ χρωστικη στο στομα μου λες να προτιμισω παλι τον Emil??????

Κυκλοφοησαν και στανταρ με τα αρσενικα εως 65,5cm επισημα απο ομιλους.
Που κυκλοφορισαν???

Ο Akino θεωρηθηκε ο χειροτερος εκπροσωπος απο τον Paul Herman Wurz’s σε σχεση με τους Asko,Arco κ.λ.π
Ο χειροτερος??Και τοτε γιατι κρατησε τον χειροτερο?θα τρελαθουμε δηλαδη? :x :x :x

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
οι πληροφοριες και τα αρχεια που εχω στα χερια μου θα πληρωνε οποιοδηποτε περιοδικο για να γραψω εκει
Τα αρχεια της σταζι εχεις στα χερια σου?? :x :x :x :x :x