@ giorgos kriti
Να ρωτήσω γιατί Beauceron? Τι ξέρεις για τη φυλή? Τι θαυμάζεις σε αυτό το σκύλο και γιατί θα επέλεγες αυτόν και όχι κάποιον άλλο?
Βασικα μου αρεσουν τα χρωματα του... αν και υπαρχουν και αλλα σκυλια με τετοια χρωματα... rott πχ που ειπε και το κοκονι...
Ομως μου αρεσουν ποιο πολυ οι γραμμες του απο αυτες ενος ροττ ...
ενω και στο χαρακτηρα απο οτι εχω διαβασει δεν ειναι τοσο "εκρηκτικο"...
Αν δλδ μπορουσα να βρω ενα ροττ λιγο ποιο "μαζεμενο" και λιιιιγο ποιο ηρεμο(θυμαμαι φραση του ντενις
... να βλεπει λεει αγωνα και σε οποιον φωναζε γκοοοοολ του την επεφτε το ροττ
) θα επαιρνα ροττ.
Δεν μου αρεσει δλδ αυτο το ακαριαιο στην αντιδραση γιατι μου φαινεται λιγο "ασκεφτο"(τεσπα μου φαινεται καπως και δεν μου αρεσει)
για αυτο αλωστε εγω μια αγαπη στα ποιμενικα και στους μολοσσους θα μπορουσα να πω....
ειναι θεμα χαρακτηρα βλεπεις
FAINOMENON
Θα ρωτισω στον κοε....
Γενικα το σκεπτικο μου ειναι οτι θα παρω ενα σκυλι που να εκτρεφεται στην Ελλαδα και πολυ δυσκολα στο εξωτερικο μια και δεν θελω να μου τον στειλουν "πακετο" και για την ωρα μου ειναι δυσκολο να παω εγω να τον παρω
Γενικα ψαχνω κατι μεσαιο-μεγαλοσωμο και αυτο που με απασχολει πανω απο ολλα ειναι ο χαρακκτηρας.. οχι η δυναμη ουτε η ταχυτητα ουτε τα σαγονια...
Βεβαια πρεπει να σου πω μια και εισαι φαν των μολοσσων οτι αυτη ηταν η αγαπημενη μου φυλη σαν παιδι... μετα δεν ξερω κατι εγινε και επαψα να ασχολουμαι τοσο με σκυλια(να ψαχνω δλδ) αν και τωρα που ξαναδιαβασα το θεμα για αυτους θυμηθηκα πολλα