Πήγα το Σάββατο στο κατάστημα να δω τι και πώς και να κάνω μια δοκιμή. Μικρός χώρος και αρκετός κόσμος. Ο ένας κύριος που συνάντησα ήταν αρκετά αγενής και βιαστικός. Τον ρώτησα πως μπορώ να ξέρω ότι τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι καλής ποιότητας και η απάντησή του ήταν "το κατάστημα είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος". Ρώτησα αν έχει κάποιο λάβει κάποιο πιστοποιητικό διαχείρισης ποιότητας και είπε όχι. Ίσως να έχει όντως πάρα πολλή δουλειά, αλλά οκ..κι εγώ θέλω να ξέρω τι και πως. Δεν του κάνω χάρη κιόλας. Τεσπα.
Πήρα 6 κιλά κοτόπουλο super premium. Η μικρή το καταβρόχθησε. Τα κόπρανα πράγματι μειώθηκαν τραγικά σε ποσότητα, από τις πρώτες κιόλας μέρες, είναι άοσμα και σκληρά. Φαίνεται να έχει αρκετά μεγάλη απήχηση στον κόσμο πάντως και μίλησα με έναν κύριο που πήγε να ψωνίσει, ο οποίος ήταν κατενθουσιασμένος.
Ο κύριος στο κατάστημα επέμενε πως δεν χρειάζεται επιπλέον κόκκαλα, ούτε για το ασβέστιο, ούτε για τα δόντια και μου είπε ότι σε περίπτωση που θέλω να της δώσω κόκκαλο, θα πρέπει να την ταϊσω τη μισή ποσότητα τροφής.
Αυτά προς το παρόν. Βλέποντας και κάνοντας, αν και σε πρώτη φάση φαίνεται οκ.