Kαι στο κρέας από μάγουλα μοσχάρι χρειάζεται καλό μαχαίρι - εγώ ψώνισα προχθές ένα "του chef" γιατί κόντεψα να πάθω τενοντίτιδα... Πατσά όπως είπε και η FrenchieFan βρίσκεις μόνο σε Βαρβάκειο και μόνο σε δύο μαγαζιά.Να πω και κάτι για τον πρασινο πατσα αν πατε στην βαρβακειο να πειτε να σας τον κόψει ο χασαπης σε κομματακια γιατι αλλιως θα πρέπει να εχετε πολύ καλό μαχαιρι σπιτι
Αν και με τα χορτοφαγικα μπιφτεκακια που της εφτιαξα που και που μου κανει τη χαρη και τα τρωει...ψαχνωντας βρηκα αυτη την τροφη, στην περιγραφη της λεει:
A natural hypo-allergenic mixer, wheat free & based on rice. No soya or un-named cereals. Can be used with Burns natural moist food, as part of a home cooked recipe, with raw food...
Ingredients:
White Rice, Brown Rice, Peas, Whole Linseed, Duck fat, Seaweed, Mixed Herbs
Typical Analysis:
Protein 9.0%, Oil 4.0%, Fibre 2.5%, Ash 4.0%, Moisture 8%, Sodium 0.12%, Calcium 0.24%, Phosphorus 0.14%, Magnesium 0.08%
Γενικοτερα η εταιρεια εχει αξιολογες πρωτες υλες την τσεκαρα στο Dog food reviews αν και εκει την κρινει ελλειπη σε πρωτεινες οκ ετσι την θελω...απο πρωτεινη δεν πασχουμε...χορταρακι για βοσκη θελουμε!
Πως την βλεπεται εσεις? Αν την πετυχει κανεις σε ελληνικο μαγαζι σφυριξτε μου γιατι δεν εχω βρει κατι ακομα..
Υ.Γ η τροφη αυτη θυμιζω προωριζεται σαν συμπληρωμα σε barf
εγω θα κανω τον κοπο να σου απαντησω Ναι κροκετα ειναι...εσυ γιατι δεν εκανες τον κοπο να κανεις κλικ στο link?κροκετα ειναι αυτη?
Γιατι ενω το εφτιαξα και με παραλαγες για να δω τι της αρεσει συνεχιζει να μη τρωει συνεχεια και ετσι ανησυχω πως δεν ειναι ισοροπημενη η διατροφη της..και επιπλεον τωρα που θα μετακομισω σε σπιτι με αλλους ενοικους δε θα χω δικο μου οοολο τον καταψυκτη..πρεπει να βρω μια λυση ποιοτικη αλλα και οικονομικη (πχ μη μου πεις να παρω εναν καταψυκτη)Και γιατί να φάει αυτήν ενώ μπορείς να φτιαξεις κατι παρομοιο