BARF - GREAT DANE

sistanakos

Active Member
21 Ιουλίου 2010
27
0
Ag.Dimitrios
καλισπερα σε ολους ειμαι κολοψαρο στο θεμα τις BARF...διαβασα πολλα απο αυτα που αναφερερθηκαν σε αυτο το κομματι απο ολους σας κ την βασικη γνωση οσον αφορα το τι πρεπει να δινουμε κ τι οχι κ ποσο,ολα καλα,κρατησα κ σκονακι για να τα εμπεδωσω..!!
εχω 2 πολυ καλες αποριες...κ οποιος ξερει με βοηθαει..
1...ποση ποσοτητα χρειαζομαι για να ταισω τον μεγαλο δανο μου(μολωσος)κατι λιγοτερο απο 10 μηνων,αλλα και για αργοτερα..(πρωτεινες κτλ)
2...περιπου ποσο θα μου κοστισουν οι ποσοτητες που θα μου πειτε??δεν εχω ιδεα απο τιμες κρεατων κ τα λοιπα...
σας ευχαριστω εκ των προτερων για την πολυτιμη βοηθεια σας

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Tο μέλος GR DANE γνωρίζει πάρα πολλά απο διατροφή για μεγάλους δανούς γενικότερα και ειδικότερα καθότι κάτοχος πολλά χρόνια!!! Προτείνω να πάρεις την γνώμη του θα σε βοηθήσει πολύ!!!! :) :D

tanale

Well-Known Member
12 Απριλίου 2011
66
0
Αθήνα
Καλησπέρα! Είναι σημαντικό να διαβάσεις ότι μπόρεις είτε μες internet είτε σε βιβλίο, να μην κάνεις κανένα λάθος, κάλο είναι να έχεις και έναν κρεωπόλη της επιστοσήνης σου, γιατί έαν παίρνεις τα κρέατα από το σουπέρμάρκετ, καλύτερα οι καλές ξηρές τροφές...... Μήπως και μες' από έναν εκτροφέα Μεγάλο Δάνο που κάνει BARF?!

sistanakos

Active Member
21 Ιουλίου 2010
27
0
Ag.Dimitrios
κάλο είναι να έχεις και έναν κρεωπόλη της επιστοσήνης σου, γιατί έαν παίρνεις τα κρέατα από το σουπέρμάρκετ, καλύτερα οι καλές ξηρές τροφές......

χαχαχαχα,,,δεν εχεις κ αδικο..!!!ευχαριστω κ τους δυο.!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ένας μεγάλος Δανός με αθλητική σιλουέτα των 50kg μπορεί να χρειαστεί απο 600gr εως 1,100gr ζωικής προελεύσεως τροφή (θα χρειαστεί επιπλέον λαχανικα/φρούτα κτλ). Απο εκει και πέρα παρακολουθείς το βάρος του και αποφασίζεις.