Καλημέρα. Η ποσότητα φαίνεται να είναι εντάξει και γιατί μένει σταθερή στα κιλά της αλλά και γιατί παρατηρούμε τα κόπρανα που συνήθως όταν τρώνε παραπάνω ποσότητες απ' όσο θα έπρεπε, έχω διαβάσει ότι μπορεί να κάνουν ένα έξτρα μίνι στο τέλος το οποίο είναι μαλακό, κάτι που η δικιά μας δεν κάνει.
Όταν λέω εκτόνωση εννοώ ότι ένα σκυλί που είναι ακούνητο σχεδόν όλη μέρα, δεν έχει "κάψει ενέργεια" για να πεινάσει τόσο όσο ένα σκυλί που έχει εκτονωθεί σωστά. Την ώρα την κρατάμε κι εμείς έτσι κι αλλιώς γιατί δεν θα διακινδύνευα συστροφή στομάχου.
Όταν βλέπεις το πλασματάκι σου να κάνει εμετό και να βαράει ταμπούρλο η κοιλιά του αλλά να μην πηγαίνει να φάει την κροκέτα που βάζεις μπροστά της, με φανερή όρεξη να φάει οτιδήποτε άλλο, καλώς ή κακώς εγώ τον ερμηνεύω σαν πείσμα (και πάλι να αναφέρω ότι δεν μιλάμε να ευθύνεται κάποιο θέμα υγείας) αλλά είναι πολύ δύσκολο να το αφήσεις χωρίς να προσπαθήσεις να βρεις κάποια άλλη τροφή που να την τρώει με όρεξη ή να μην αφήσεις το πιάτο να πάει να φάει αν θελήσει μόνο του μέσα στην νύχτα πχ! Εκεί ήταν που την κακομάθαμε...
Νομίζω ότι ξεφύγαμε από την αρχική απορία η οποία λύθηκε κιόλας, προς το παρόν ακολουθούμε το πρόγραμμα που είπα εδώ και ένα μήνα το οποίο φαίνεται να πάει καλά και βλέπουμε