Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ όμως!
Το μέλος biggbilly μου έδωσε τις ποσότητες που χρειάζομαι για τον μεγάλο μου (ευχαριστώ και δημόσια),ως εδω όλα καλά, εγώ
σήμερα πάω να πάρω κρέατα και φρουτολαχανικά για να ξεκινήσω, για την ακρίβεια ο μονος λόγος που δεν έχω φύγει ακόμα είναι γιατι δεν ξέρω που παν τα 4
.
Απο την ξηρά του έχει μείνει ένα γεύμα άρα barf ξεκινάμε απο σήμερα. Χρονος για κατάψυξη δεν υπάρχει λοιπον, οπότε θα τα πάρω κατεψυγμένα και απο super market( δυστυχως αυτο το μήνα δε μπορώ με τίποτα να κατέβω στο κέντρο), θα πρέπει να κοιτάξω να είναι ενα χ διάστημα κατεψυγμένο το κρέας, ποιο διάστημα είναι αυτο για το κοτόπουλο, τη μοσχαρίσια καρδιά,το μοσχαρίσιο συκώτι, τα ψάρια(γαυρο/μαριδα δίνω με το κοκαλο;; ) ;
είδα που γράφατε για αυγά, τα αυγά πως τα βάζω μέσα στο πρόγραμμά του;
για αρχή θα του βαζω μονο μαρούλι απο φρουτολαχανικά και θα προσθέτω σταδιακά,του δίνω ολόκληρα φύλλα; το κόβω;
Να ξεκινήσω με ένα κρέας σήμερα και ένα αύριο ή να δώσω το ίδιο για ένα διάστημα και μετά να του κάνω εναλλαγές;
συγγνωμη για τις πολλες ερωτήσεις*sick*
edit: τα πλατάρια ποσο καιρο θέλουν να είναι στην ψύξη και αν δε βρω με τι να τα αντικασταστήσω;;