στα Γρήγορα ποσοστό κόκαλου ανά κρέας ,στην μπαρφ μπορείς να δίνεις κόκαλο απο 15 -20 % )
Beef Ribs 52%
Chicken (Whole) 31%
Chicken Back 44%
Chicken Breast 20%
Chicken Drumstick 33%
Chicken Foot 60%
Chicken Head 75%
Chicken Leg Quarter 27%
Chicken Neck (w/ skin) 36%
Chicken Neck (w/o skin) 75%
Chicken Quarter 30%
Chicken Rib Cages 88%
Chicken Thigh 21%
Chicken Wing 46%
Lamb Leg 15%
Lamb Ribs 45%
Lamb Shoulder 25%
Rabbit (Whole with Pelt) 10%
Rabbit (Whole without Pelt) 28%
Rabbit Head 75%
Turkey (Whole 21%
Turkey Back (w/ skin) 41%
Turkey Back (w/o skin) 51%
Turkey Breast 10%
Turkey Drumstick 30%
Turkey Leg Quarter 17%
Turkey Neck 42%
Turkey Wing 33%
καλό είναι να ταίζεις τουλαχιστων 3 διαφορετικές πρωτείνες (πχ κοτοπουλο αρνι μοσχαρι )μην ξεχνάς όργανα 5%
10-15 % λαχανικά το μισό τους καλό είναι να είναι φυλλώδη πράσινα και να δίνεις αυγό γιαούρτι η κεφίρ ή καποιο τυρί τυπου κοτατζ λάδι
Beef Ribs 52%
Chicken (Whole) 31%
Chicken Back 44%
Chicken Breast 20%
Chicken Drumstick 33%
Chicken Foot 60%
Chicken Head 75%
Chicken Leg Quarter 27%
Chicken Neck (w/ skin) 36%
Chicken Neck (w/o skin) 75%
Chicken Quarter 30%
Chicken Rib Cages 88%
Chicken Thigh 21%
Chicken Wing 46%
Lamb Leg 15%
Lamb Ribs 45%
Lamb Shoulder 25%
Rabbit (Whole with Pelt) 10%
Rabbit (Whole without Pelt) 28%
Rabbit Head 75%
Turkey (Whole 21%
Turkey Back (w/ skin) 41%
Turkey Back (w/o skin) 51%
Turkey Breast 10%
Turkey Drumstick 30%
Turkey Leg Quarter 17%
Turkey Neck 42%
Turkey Wing 33%
καλό είναι να ταίζεις τουλαχιστων 3 διαφορετικές πρωτείνες (πχ κοτοπουλο αρνι μοσχαρι )μην ξεχνάς όργανα 5%
10-15 % λαχανικά το μισό τους καλό είναι να είναι φυλλώδη πράσινα και να δίνεις αυγό γιαούρτι η κεφίρ ή καποιο τυρί τυπου κοτατζ λάδι