Voldog και dogmania.Ποιές εταιρίες στο είπαν αυτό ;
Ρώτησες τον λόγο ;
Voldog και dogmania.Ποιές εταιρίες στο είπαν αυτό ;
Ρώτησες τον λόγο ;
Για αυτο ακριβως το λόγο εβαλα το θεμα.o δικος μου τρωει συνηθως για λογους ευκολιας (δικής μου) ενα γευμα το πρωι κροκετα και ενα γευμα το βραδυ μπαρφ. Δεν εχει θεμα με στομαχι κ.τ.λ. ίσα ισα . Στο ιδιο γευμα δε τα βαζω ομως.
Γενικα λιγο που διαβαζα ολες οι θεωριες περι ανακατεματος και χρονων χωνεψης δε με επεισαν οτι ευσταθουν. Αλλωστε και τα ιδια υλικα της μπαρφ η του μαγειρευτου δεν ειναι ομοιογενη ουτε εχουν ιδιους χρονους χωνεψης.
Αυτό το αποβλημάτιστο συμβαίνει σε σκυλιά που έχει μάθει το στομάχι τους στην ποικιλία όπως οι δικές σου και οι δικές μου που τρώνε και πρόκες που λέει ο λόγος και δεν παθαίνουν τίποτα.Εγω ταιζω ολα τα σκυλια μου τελειως "ανακατα"!
Δηλαδη- μπορει να φαμε μια εβδωμαδα μπαρφ0- μετα 2 μερες ξηρη- και μετα; να εχω βρει κατι οραια χοιρινα και να δινω και μαγειρευτο.
Και αυτο για πολλα χρονια τωρα|!
Δεν εχουμε κανενα προβλημα.
Εξετασεις ολες μια χαρα, εμφανηση επισης. Και εχναι και μεγαλες πια ( 12-10- 9-7 ετων οι "μεγαλες" και σχεδον 3 η μικρη).
Εχεις δικιο!Αυτό το αποβλημάτιστο συμβαίνει σε σκυλιά που έχει μάθει το στομάχι τους στην ποικιλία όπως οι δικές σου και οι δικές μου που τρώνε και πρόκες που λέει ο λόγος και δεν παθαίνουν τίποτα.
Εάν το σκυλί έχει μάθει στη μονοφαγία, είτε αυτή είναι έτοιμη barf, είτε ξηρά, τότε θέλει περίοδο "προσαρμογής". Ξέρω ας πούμε σκύλο που έχει μάθει σε ετοιματζίδικη barf (με αλεσμένο κόκαλλο) και μόλις ξεκίνησε σπιτίσια barf με καθαρό κρέας, έκανε διάρροιες.
Κοίτα και τη dogmania.