εχω cane εχω presa εχω bandog και εχω mastino, στα καθηκοντα προστασιας το πρεσα ειναι αuτο ποu αποδιδει περισοτερο,ειναι πιο απολυτο.Καλώς όρισες presa - kriti!
Γράψε μας 2 πράγματα για σένα στην ενότητα "συστάσεις-νέο μέλος" και μην γράφεις με greeklish, καθώς απαγορεύεται απ' τους κανονισμούς του φόρουμ.
Επίσης, γράφεις "μακράν το καλύτερο".
Θέλεις να το τεκμηριώσεις?
τα συμπεράσματα που εχεις βγάλει δηλαδή ειναι από προσωπικές εμπειρίες από ενα εκπρόσωπο της κάθε φυλής???εχω cane εχω presa εχω bandog και εχω mastino, στα καθηκοντα προστασιας το πρεσα ειναι αuτο ποu αποδιδει περισοτερο,ειναι πιο απολυτο.
εχουν σχεση με αυτα που παρουσιαζουν οι φιλοι των φυλώνθα αντιπαρελθω για μια ακομη φορα τις κακιουλες και ειρωνιες στις φυλες που ανηκουν στην ομαδα 2 και δεν ειναι ροτυ μιας και μας εχει γινει συνηθεια να τις βλεπουμε και θα πω στον φιλο που ζηταει μια αξιολογηση των παραπανω φυλων να το ξανασκεφτει και εαν παλι καταληξει σε αυτες να μελετησει την ψυχολογια των φυλων τυπου μαστιφ μιας και οι 3 με τις ιδιαιτεροτητες τους ανηκουν σε αυτη την κατηγορια σκυλων και δεν πρεπει να συγχεονται με τις λεγομενες μολλοσσοειδης φυλες αφου ουσιαστικα προκειται για κυνηγετικους σκυλους μεγαλου θηραματος που συγκρατουσαν η κατεβαλλαν οι ιδιοι το θηραμα.Ενα πολυ καλο βιβλιο που θα συνιστουσα ανεπιφυλακτα ειναι του David
Hancock <<THE MASTIFFS- the big game hunters>> καλη τυχη.
από εκει και περα τα περι ειρωνιών κλπ μόνο στην φαντασία σου υπάρχουνεχω cane εχω presa εχω bandog και εχω mastino, στα καθηκοντα προστασιας το πρεσα ειναι αuτο ποu αποδιδει περισοτερο,ειναι πιο απολυτο.
η καλύτερη φυλή σε ρεαλιστικη προστασία κλπ